- 22 Mayıs 2019
- 889
- 1.283
- 32
- Konu Sahibi DalgaliCihan
İnşaallah vardırBugun 9.günüm idrar testi yaptım sabah ilk idraarla silik cizgi cikti sizce varmidır
İnşaallah bu sefer her şey çok güzel ilerler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah vardırBugun 9.günüm idrar testi yaptım sabah ilk idraarla silik cizgi cikti sizce varmidır
İnsallah canım dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ve dün bu cizgi yoktu bugun yaptım 1 dk sonra cıktıİnşaallah vardır
İnşaallah bu sefer her şey çok güzel ilerler
Test günün ne zaman? Zaten ilk 5 dk çıkan sonuçlar doğrudur bence neden belirtim yok diye düşünme. Bir kadının 2 gebeliği arasında bile çok fark oluyor. Belki senin ki 9 ay boyunca hem belirtisiz hem çok sağlıklı ilerleyecekİnsallah canım dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ve dün bu cizgi yoktu bugun yaptım 1 dk sonra cıktı
Hayırlı olur inşallah sizin için test sonucunuz nedirBendede adet olcakmisim gibi bir agri var goguslerimdede şişkinlik ve ağrı var adet öncesindeki gibi bilmiorum bakalim
İnsallah canım daha 20 yasındayım ve 1 kalite embriyolarım suan 3 gün kaldı test günüme 2 denemem bu aradaTest günün ne zaman? Zaten ilk 5 dk çıkan sonuçlar doğrudur bence neden belirtim yok diye düşünme. Bir kadının 2 gebeliği arasında bile çok fark oluyor. Belki senin ki 9 ay boyunca hem belirtisiz hem çok sağlıklı ilerleyecek
Daha 20 yaşında neden bu kadar acele ettin?İnsallah canım daha 20 yasındayım ve 1 kalite embriyolarım suan 3 gün kaldı test günüme 2 denemem bu arada
Pco luyum ve 2 yıldır evliyim cocugum olmuyor du doktor da direk tüp bebek veya ameliyat önerdi bende korktum işte yasım küçüktür falan iyi yumurta vardır şansım yuksektir belki diyip tüp bebek istedim direk cok istiyorum anne olmayı nr bilim korkuyorum bir yandan da o yuzden bu kadar acele ettim ya bidaha hic anne olamazsam simdi yapmazsam denemesem daha sonra ya cocugum olmazsa diye cok endişeleniyordum kısmet hayırlısı hakkımızdaDaha 20 yaşında neden bu kadar acele ettin?
Hakkında hayırlısı olsun, inşaallah güzel sonuçlanır
Bir yıl daha bekleseydin muhtemelen kendiliğinden olacaktı. Doktorun ilginçmiş... hakkında hayırlısı olsun inşaallah.P
Pco luyum ve 2 yıldır evliyim cocugum olmuyor du doktor da direk tüp bebek veya ameliyat önerdi bende korktum işte yasım küçüktür falan iyi yumurta vardır şansım yuksektir belki diyip tüp bebek istedim direk cok istiyorum anne olmayı nr bilim korkuyorum bir yandan da o yuzden bu kadar acele ettim ya bidaha hic anne olamazsam simdi yapmazsam denemesem daha sonra ya cocugum olmazsa diye cok endişeleniyordum kısmet hayırlısı hakkımızda
İnsallah bu defa tutunur yarabbim cidden yaşımdan dolayı da olabilir bilmiyorum cok yoruldumBir yıl daha bekleseydin muhtemelen kendiliğinden olacaktı. Doktorun ilginçmiş... hakkında hayırlısı olsun inşaallah.
Yaa ne guzelll heveslendim simdii keske iptal etmeseydim kalp atislari icin nezaman gidiceksin?Lekelenme bi kere daha oldu bir damla gibi bi daha olmadı çok şükür. Ben gittim dün. Keseyi gördük elhamdülillah. Senin hcg değerlerin daha yüksekti muhtemelen sen dün çift kese görebilirdin
Yaa doktorun niye oyle dediyse, ve ameliyat derken ne ameliyati onerdi onu anlamadim. Daha yasin cok kucukk ama olmayinca olmuyor bazen zorlamamak lazim bekleyip insan bi care bulmak istiyor senide anliyorim. Ama kendini cok stresse sokmussun ona gerek yok bencee hadi yasin ilerlemis olsa hadi neyse ama daha cok kucuksun ve onunde insallah cok seneler var denemeye, insaAllahh buda tutunmustur ve saglikli bir gebelik yasarsin stress yapma ama kendine hic, Allahim en iyisini biliyor. Vaktini zamanini..P
Pco luyum ve 2 yıldır evliyim cocugum olmuyor du doktor da direk tüp bebek veya ameliyat önerdi bende korktum işte yasım küçüktür falan iyi yumurta vardır şansım yuksektir belki diyip tüp bebek istedim direk cok istiyorum anne olmayı nr bilim korkuyorum bir yandan da o yuzden bu kadar acele ettim ya bidaha hic anne olamazsam simdi yapmazsam denemesem daha sonra ya cocugum olmazsa diye cok endişeleniyordum kısmet hayırlısı hakkımızda
Senin çift embriyo değil miydi? Sanki öyle hatırlıyorum.Yaa ne guzelll heveslendim simdii keske iptal etmeseydim kalp atislari icin nezaman gidiceksin?
Hahah yok kizz sanmiyorum ikiz olacagini ama olursa acayip bi supriz olurrr
Yokkk tek embriyo canim benim, yastan dolayi 2 tane koymadilar insaAllahh goruruuzz cok heycanliSenin çift embriyo değil miydi? Sanki öyle hatırlıyorum.
Hayırlısı olsun belki sen gittiğinde sadece keseyi değil bebeği de görürsün
Ayın 11-12 si gibi tekrar kontrolüm, kalp atışları o zaman duyulur mu bilemiyorum
Polikistik over ameliyatı denmişti galiba ama net bi bilgim yok bugun 8.günüm silik cizgi olması normal miYaa doktorun niye oyle dediyse, ve ameliyat derken ne ameliyati onerdi onu anlamadim. Daha yasin cok kucukk ama olmayinca olmuyor bazen zorlamamak lazim bekleyip insan bi care bulmak istiyor senide anliyorim. Ama kendini cok stresse sokmussun ona gerek yok bencee hadi yasin ilerlemis olsa hadi neyse ama daha cok kucuksun ve onunde insallah cok seneler var denemeye, insaAllahh buda tutunmustur ve saglikli bir gebelik yasarsin stress yapma ama kendine hic, Allahim en iyisini biliyor. Vaktini zamanini..
Normall bendee 7. Gunde silik cizgi gormustumm gidip kan verdiydim hemen 158 cikmisti, sende gidip kan ver benceePolikistik over ameliyatı denmişti galiba ama net bi bilgim yok bugun 8.günüm silik cizgi olması normal mi
Hamilemisin suan nasıldı anlatırmısınNormall bendee 7. Gunde silik cizgi gormustumm gidip kan verdiydim hemen 158 cikmisti, sende gidip kan ver bencee
Benim çift embriyoydu ama tek kese vardı. Seninkini de yanlış hatırlamışım demek kiYokkk tek embriyo canim benim, yastan dolayi 2 tane koymadilar insaAllahh goruruuzz cok heycanli
Ayneen duyulur sanirim ozamanaa insaAllah kalp atislarida
Evet canim hamileyim, daha cok yeniyizz bizde 15 mart transfer olmustum, 7. Gun pozitif oldugumu ogrendim 158 cikmisti, 2 gun sonra 515 olmustu degerim. Haftaya sali keseye bakmak icin muayenem var bakalimm insaAllah D DalgaliCihan ile ayni gidiyoruzz
Yaa oylemii bilmiyordumm senin cift oldugunu, saglikli olsunlardaa cift veya tek onemli degilBenim çift embriyoydu ama tek kese vardı. Seninkini de yanlış hatırlamışım demek ki