- 22 Mayıs 2019
- 889
- 1.283
- 32
-
- Konu Sahibi DalgaliCihan
Günlük pede gelmiş, çok değil. WC’ye gidince de sarımsı bi akıntı gördüm o kadarYaa bence ozaman bir kac gun dinlen sen en iyisii, nasil bir lekelenme olduu? Cokmu kii? Bidaha wcye gidince geliyormu?
Gelmez bidaha belkiii korkmaa stresse girmeGünlük pede gelmiş, çok değil. WC’ye gidince de sarımsı bi akıntı gördüm o kadar
İlk üç ay çok yoğun kanamalı geçirdim hamileliğimi sağ salim doğdu oğlum çok şükür korkmayın hiç hem kanama bile değilmiş belki fitil tahriş etmiştir,riske atmayın birkaç gün dinlenin..Doktor 2. kandan sonra tekrar baktırmana gerek yok deyince baktırmadım. Lekelenmeyi görür görmez aradım kan sulandırıcı iğne ile aspirini kesmemi ve istirahat etmemi söyledi. Çalışmaya devam edeyim mi diye sordum lekelenme tekrar olursa rapor yazalım dedi. Ama ben öyle kahverengi görünce çok tedirgin oldum yaa
Çok teşekkür ederimİlk üç ay çok yoğun kanamalı geçirdim hamileliğimi sağ salim doğdu oğlum çok şükür korkmayın hiç hem kanama bile değilmiş belki fitil tahriş etmiştir,riske atmayın birkaç gün dinlenin..
İnşallah sağ salim alacaksınız kucağınıza nasipte varsa tüm zorluklara rağmen nasibiniz sizi buluyor..Çok teşekkür ederim
Allah evladınızı bağışlasın. İnşaallah ben de tüm bekleyenler ve isteyenler de sağlıkla kucaklarız evlatlarımızı
Allah kolaylaştırsın, çok güzel geçsin, pozitif sonuçlansın, sağlıkla başlasın ve ilerlesinİnşallah sağ salim alacaksınız kucağınıza nasipte varsa tüm zorluklara rağmen nasibiniz sizi buluyor..
Bizimde yarın transferimiz var oğlumuza kardeş istiyoruz inşallah tekrardan nasip olur bizede...
Ben dondurulmuş 5.gün transferi sonucumu 6.gün idrar testiyle öğrendim. 8.gün 9.gün kahverengi lekelenmem olmuştu. Doktorum kahverengi lekeden korkma demişti o zaman. Sağ salim doğdu oğlum.Doktor 2. kandan sonra tekrar baktırmana gerek yok deyince baktırmadım. Lekelenmeyi görür görmez aradım kan sulandırıcı iğne ile aspirini kesmemi ve istirahat etmemi söyledi. Çalışmaya devam edeyim mi diye sordum lekelenme tekrar olursa rapor yazalım dedi. Ama ben öyle kahverengi görünce çok tedirgin oldum yaa
Benim transferimin 17. günü şuan. Başlarda olsa yerleşme lekelenmesi derdim de ama bu kadar zaman sonra yerleşme lekesi olur mu bilemiyorumBen dondurulmuş 5.gün transferi sonucumu 6.gün idrar testiyle öğrendim. 8.gün 9.gün kahverengi lekelenmem olmuştu. Doktorum kahverengi lekeden korkma demişti o zaman. Sağ salim doğdu oğlum.
Hiç dert etme. Birsürü iğne ilaç kullanıyor insan o dönem. Onlarında etkisi oluyor. Sağ salim doğar inşallah bebeğiniz.Benim transferimin 17. günü şuan. Başlarda olsa yerleşme lekelenmesi derdim de ama bu kadar zaman sonra yerleşme lekesi olur mu bilemiyorum
İnşaallah. Teşekkür ederimHiç dert etme. Birsürü iğne ilaç kullanıyor insan o dönem. Onlarında etkisi oluyor. Sağ salim doğar inşallah bebeğiniz.
Benimde 25 martta transferim oldu 8. Günüm hiç belirttim yok resmen sizde oldu muYaaa bence sevinmelisinnn
benimde 15 mart transferim olduu seytan durtuyo benideee ama erken diye korkuyorumm seni gorunce yine istaha geldimm yarin kan ver bencee
Dondurulmus transfer mi oldun?
Hayirli olsun insaAllahBenimde 25 martta transferim oldu 8. Günüm hiç belirttim yok resmen sizde oldu mu
Hayır 2 denemem 1denemmde basta tutmustu ama sonra düştü buda dondurulmuş embriyo ile yaptım 5 gün embriyosuHayirli olsun insaAllah
Benim 3/4/5 gunler belim agridi biraz 6. Gun rahimde batmalar hissettim aksamda pembe bi leke gelmisti. 7. Gun test yaptim pozitif cikmisti ama sonraki gunler pek bi belirtim olmadi. Cok hafif belim agriyor arada bir.
InsaAllah bebisin tutunmustur sanaailk deneme mi?
İnşaallah hayırlı haber alırsınBenimde 25 martta transferim oldu 8. Günüm hiç belirttim yok resmen sizde oldu mu
Yaa cok zor olmustur tutup dusmesiHayır 2 denemem 1denemmde basta tutmustu ama sonra düştü buda dondurulmuş embriyo ile yaptım 5 gün embriyosu
Yok canimm erteledik saliyaa, asistana sordum dedim 7 gun gecti transferin 12. gununden oda 10 gun gecerse daha saglikli olur dedii o yuzden saliya erteledimm, simdi erken giderim daha gorunmez filan bosuna gidip gelmiyim oralara bide stresse girerim
Bugun 9.günüm idrar testi yaptım sabah ilk idraarla silik cizgi cikti sizce varmidırİnşaallah hayırlı haber alırsın
Benim transferden sonra adet sancısı gibi sancı başladı, daha yeni 2 gündür bitti bu sancı. 6. gün test yaptım pozitif çıktı. Bunun dışında 8-9. günler geceleri sıcak basmaları oldu ve ara ara süt gibi bir akıntı oldu.
Bazı insanlarda belirti oluyor bazı insanlarda olmuyor anladığım kadarıyla. O yüzden belirti olsa da olmasa da çok takılmayın.
Lekelenme bi kere daha oldu bir damla gibi bi daha olmadı çok şükür. Ben gittim dün. Keseyi gördük elhamdülillah. Senin hcg değerlerin daha yüksekti muhtemelen sen dün çift kese görebilirdinYok canimm erteledik saliyaa, asistana sordum dedim 7 gun gecti transferin 12. gununden oda 10 gun gecerse daha saglikli olur dedii o yuzden saliya erteledimm, simdi erken giderim daha gorunmez filan bosuna gidip gelmiyim oralara bide stresse girerimsen nezaman gidiceksin? Lekelenmen kesildi mi?