- 18 Şubat 2021
- 1.297
- 1.591
- 30
-
- Konu Sahibi DalgaliCihan
Insallahh canimm, insallah seninde devami gelmez kusmalarinİnşaallah hiç kusma olmaz
Canım meraba 5gun önce transfer oldum 2.gunden bu yana karın ağrım var arada bir şiddetleniyo bu tarz bişi oldumu sendeDondurulmuş 5. gün embriyosuydu. Benim çok sancım olduğu için yaptım, tutmamıştır düşüncesiyle. Şimdi hala tam adet sancısı çekiyorum.
İnşaallah sen de ben de tüm isteyip bekleyenler de kanda pozitifi görürüz
Evet, benim transferden sonra 15 gün boyunca sürekli ağrım oldu. Bu ağrı bi arttı bi azaldı ama sürekli vardı.Canım meraba 5gun önce transfer oldum 2.gunden bu yana karın ağrım var arada bir şiddetleniyo bu tarz bişi oldumu sende
Benim de var canım dondurulmuş transfer mi oldu seninEvet, benim transferden sonra 15 gün boyunca sürekli ağrım oldu. Bu ağrı bi arttı bi azaldı ama sürekli vardı.
Evet dondurulmuş 5. gün embriyosuydu. İnşaallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır tedavin.Benim de var canım dondurulmuş transfer mi oldu senin
Yaa banada haber verrr heycanlaniyorum bendeeEvet canım saat 16.00 da. Çok heyecanlı ve çok gerginim
Çok şükür kalp atışını hem duyduk hem gördük.Yaa banada haber verrr heycanlaniyorum bendee
Yaaa yerimmmÇok şükür kalp atışını hem duyduk hem gördük.üstümden büyük bir yük kalktı sanki
Tarif edilemeyecek bir duygu. Sen de Perşembe günü yaşayacaksın inşaallahYaaa yerimmmnasil bi duyguyduuu, persembe olsun istiyorummm
Aminn kuzum aminnnTarif edilemeyecek bir duygu. Sen de Perşembe günü yaşayacaksın inşaallah
Rabbim bekleyen, isteyen herkese nasip etsin, kimseyi evlatsız bırakmasın.
Canım gittin mi doktora? Nedir durumlarAminn kuzum aminnn
Gittim canimm, duyduk kalp atislarinidaaaCanım gittin mi doktora? Nedir durumlar
MaşaallahGittim canimm, duyduk kalp atislarinidaaahersey yolunda guzell dedi doktorum 7+1 olmusuzz
InsaAllah canimm, hepimizz icinMaşaallahsağsalim kucağına almak nasip olsun kuzum. Çok sevindim
3. gün embriyosu için 6. gün test erken bence. En azından 3-4 gün daha beklemeniz gerek. Umutsuzluğa kapılmayın. Rabbim en güzel şekilde nasip etsin inşaallahKizlar merhaba benim bu 2. Tüp bebek denemem gecen hafta 3. Gün taze embriyo transferi yapildi. Dun yani 6. Gün erken gebelil testi yaptim nalesef negatif cikti ben de umutsuzluga dustum, en azindan hayalet cizgi cikardi pozitif olsaydi diyorumBenim gibi negatiften pozitife donen kimse var mi acaba?
Amin inşallah dediginiz gibidir, psikolojim cok kötü tamamen umutsuzluğa düstük karı koca bilmiyorum Allahtan hayirlisi, siz gebeymişsiniz Allah kucaginiza da almayi nasip etsin3. gün embriyosu için 6. gün test erken bence. En azından 3-4 gün daha beklemeniz gerek. Umutsuzluğa kapılmayın. Rabbim en güzel şekilde nasip etsin inşaallah
Rabbim sizin de yüzünüzü güldürsün inşaallah. Bu süreçte herkes ara ara umutsuzluğa düşer ama sizin birbirinize destek olmanız lazım. Siz umut etmekten vazgeçmeyin ki umudunuz hayat bulsunAmin inşallah dediginiz gibidir, psikolojim cok kötü tamamen umutsuzluğa düstük karı koca bilmiyorum Allahtan hayirlisi, siz gebeymişsiniz Allah kucaginiza da almayi nasip etsin