Transferin 6. günü idrar testi

İyiyim çok şükür. Bende de bulantı 2 gündür var ama çok şükür kusma yok. İlaçlar günde 3 kere olduğu için tutamıyorum

Arkadaslar merhabalar hayırlı ramazanlar ben bırsey sormak istiyorum sizler transfer sonrası kacgun sonra duş aldınız?
Doktor ertesi gün duş alabilirsin demişti ama ben 3 gün almadım. 3. gün de çok ılık suyla ve çok kısa yıkandım. Hala ılık suyla duş alıyorum.

Doktor ertesi gün duş alabilirsin demişti ama ben 3 gün almadım. 3. gün de çok ılık suyla ve çok kısa yıkandım. Hala ılık suyla duş alıyorum.
Cevabın İcin tesekkur ederım arkadasım benımde bugun 8.cı gunum 3 gundur kasık agrılarıı çekiyorum ara ara şiddetlenıyor adet gunlerımde artı o agrı bakalım bana doktorum 10. Cu gunde kan ver demıstı kagıttada yazıyordu zaten 7 Nisan diye ama ben yarın 9 Cu gunu versem cıkar diye dusunuyorum dıgerkerınıde hep 9 Cu gunde ogrenmıstım. Bakalım hayırlısı rabbımden

Hayırlısıyla olur inşaallah

fifii nasılsın canım, gittin mi doktora?
Eveett gittim canimm keseyi gorduk guzel gozukuyor dedii, bir hafta 10 gun sonraya tekrar randevu alip kalp atislarini dinlicezz

Ama eve geldigimde pedimde lekelenmelerim vardi yaa, muayeneden oldu diye dusunuyorum benim normaldede olurdu bazen muayeneden sonra hafif lekelenmelerim ama simdi hamile olunce insan tedirgin oluyor devam ederse bildir dedidee asistan ama etmiyor simdilik bakalimm

Bence doktorun numarası varsa direk doktorla iletişime geç. Özellikle de daha önceki muayenelerde de lekelenme gördüğünü söyle.

Bu bebekle alakalı değildir merak etme. Çünkü bi kanama alanı olsaydı rahimde doktor bunu söylerdi muayenede. yine de ihmal etmemek, söylemek lazım.

Bir an önce kucağımıza alırız inşaallah bebişlerimizi

Evettt bencede bide benim rahim agzimda gecen sene yaram vardi dondurmustukk ama tamamen gecmemisti cok az kaldiydi ama doktorum ozaman birakalim simdilik bu sekilde zarari olmaz demistii dogumdan sonra yine dondururuz diyee ( baska bir doktorumdu bu) sanirim muayene esnasinda ileri dogru yitince cubugu yaraya degip kaniyor diye dusunuyorumm ben tabi yoksa cokk tesaduff hic lekelenme olmayipta niyeyse muayeneden sonra olmasi, ama bakalim yarin bisey gorursem haber veririmm ilaclarimi degistircekmis cunku ozaman ona gore.

Bidee benim hesaplarima gore 5+5 tik bugunn doktor 6+1 dedii, adetin ilk gunune gore hesapliyoruz filan dedidee bende oyle yapiyorum anlamadimm onlarinkinii. Senin kaccc? Ben 24 subat en son adet olmustum 15 mart transferim olmustu

Sen doktoruna mutlaka söyle tekrar olmasını bekleme. Benim lekelenmeler olduğu gibi hemen kan sulandırıcı iğneyi ve coraspini kesti doktor. Üstelik ben de lekelenmeden sonraki gün muayene oldum ve rahimde hiç bir kanama yoktu buna rağmen kesti o ilaçları. Belki senin doktorun da keser.

Benim son adet tarihim 25 Şubat, transferim 15 Mart. Doktor 5 haftalık dedi gittiğimde. Şuan adet tarihime göre benim 5+4. Ultrasonda bir hafta ileri veya bir hafta geri görünebilirmiş

Ayy keske benimde kesse kan sulandiriciyi ya cok skildim zaten onu yapmaktan. biz doktorla direk iletisime gecemiyoruz malesef. Cem celik’in asistaniyla gorusuyoruzz. Onlar doktorla irtibatta bizim icin. Cok yogun oldugu icin maleseff

Ozaman bilemedimm haha neyse bakalimm 6 haftalik diye hesaplamama devam ediyim ozaman sen nezaman gidiceksin kalp atislari icin?

Ayın 11 ne veya 12 sine randevum vardı ama hangi gün hatırlayamıyorum

Bidaha gitmedimm persembeye randevu aldimm, yolk kesesini gormustuktee merak ettiydim sizinki nasildi diyee. Oyle bisey oldugundan haberim bile yoktu yeni yeni seyler ogreniyoruz
Yolk kesesini görünce kesenin boş olmadığı kesinleşiyo bizim kese boştu kontrole gittiğimizde henüz bir şey görünmüyordu. İnşaallah bu gidişimizde görürüz

İnşaallah
Bu arada sen nasılsın? Benim 2 gündür kusmalar başladı, fazla değil ama...
Yaaa off sormaa benimde bi kac gundur iyice midem bulanmaya basliyor surekli kusucak gibiyim ama kusmuyorum Allahtan daha kusucagimi anladigimda ya yemeyi kesiyorum yada hemen su filan iciyorum ara ara yemeye calisiyorum birden degildee

Yaaa off sormaa benimde bi kac gundur iyice midem bulanmaya basliyor surekli kusucak gibiyim ama kusmuyorum Allahtan daha kusucagimi anladigimda ya yemeyi kesiyorum yada hemen su filan iciyorum ara ara yemeye calisiyorum birden degildee
İnşaallah hiç kusma olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…