Transferin 6. Günü bakar mısınız

Benim çatlatma iğnesi etkisi yok o yüzden sevindim ama sağlıklı olduğu yarın vereceğim kanda belli ola

Kızlar bugün transferin 6. Günü bazılarında sonuç çıkıyormuş bende bi denemek istedim yanıltma payı var mı . Dondurulmuş embriyo transferi oldum iğne etkisi yok
Merhaba bende 5.gün donmuş embriyo transfer oldum .
Bugün transfer günü hariç 5.günüm
Test yaptım ama 10 dk sonra çıktı çizgi . Acaba kuruma çizgisi mi ?

Eklentiler

• IMG_5924.jpeg
    81,8 KB · Görüntüleme: 46
Merhabalar. 5. Gününüz olmasına rağmen çizgi çok net belli oluyor. Bence tutmuş. Hayırlı olsun. Testinizi tekrarlayın koyulasma olacak mı bakın.

Merhabalar. 5. Gününüz olmasına rağmen çizgi çok net belli oluyor. Bence tutmuş. Hayırlı olsun. Testinizi tekrarlayın koyulasma olacak mı bakın.
Yarın test yapacağım inşallah . Sadece çizgi 10 dk sonra çıktı . Kafamı o karıştırıyor biraz . Hemen çıkması lazım felan diyorlar . Bakalım nasip artık

Yarın test yapacağım inşallah . Sadece çizgi 10 dk sonra çıktı . Kafamı o karıştırıyor biraz . Hemen çıkması lazım felan diyorlar . Bakalım nasip artık
Benimde öyleydi hatta tamamen kurudu öyle çıktı hayalet bir çizgi ertesi gün kan verdim beta 86 cikmisti. Yani daha küçük olduğu için çizgi de silinik çıkıyor

Benimde öyleydi hatta tamamen kurudu öyle çıktı hayalet bir çizgi ertesi gün kan verdim beta 86 cikmisti. Yani daha küçük olduğu için çizgi de silinik çıkıyor
Yorumunuz için çok teşekkür ederim . Bende inşallah pozitif sonucu alırım . Test günüm Ekim 12 bakalım

Bence hamilesiniz
6. Gün bir tık koyusu çıkmıştı acilde betaya baktırdığımda 35 çıkmıştı şuan bir çocugum var kanda baktırsanız daha net olur

MErhabalar guzel artıslar nasıp olsun saglıkla gelişsin inşaallah sanırım aynı zamanda transfer olduk bende dondurulmus transferımı 2 ekımde oldum bugun erken gebelık testı yapsam mı dıye dusunuyordum kı arastırırken sizi gördüm cocugum uyanınca almaya gıdecem

Merhaba güzel sonuçlar alırsınız inşallah ben 30 eylülde transfer oldum . Transfer hariç bugün 7.günüm hep beraber pozitif sonuçlar alacağımız bir ay olur inşallah

Merhaba güzel sonuçlar alırsınız inşallah ben 30 eylülde transfer oldum . Transfer hariç bugün 7.günüm hep beraber pozitif sonuçlar alacağımız bir ay olur inşallah
İnşaallahh isteyen cumle kullara nasıp olsun hayra razı olmamız kolaylassın ınsaallah

Test almaya gidemedım ya ıgne ıcın gıdınce uykum geldı eve donduk progestan uyku yapıyor suan uyuyamasam da uzanıyorum

Merhaba benimde bugün transfer hariç 6.günüm kaset test yaptım anında çift çizgi çıktı ama yalancı pozitif olur mu kafam çok karıştı. 4.gün çok çook silik çizgi vardı 5.gün neredeyse negatif sayılacak şekildeydi bugün ise böyle çıktı siz ne düşünüyorsunuz tecrübe ve yorumlarınıza çok ihtiyacım var

Eklentiler

• 5A9B0FF9-6411-4E86-ACBB-01480400350E.jpeg
    85,1 KB · Görüntüleme: 28
4 ıle 5. Gun arasındakı fark muhtemelen sıvı alımınızdandır ama taze transfer olsanız bıle 6. Gune yumurta catlatma ignesının etkısı gecmıstır dıye düşünüyorum
Yalancı pozıtıften kasıt kımyasal gebelık korkusu mu anlyamadım ama onemlı olan denılen tarıh ve sonrasındaki hcg degerının katlanma hızı
Insaallah saglıklı gebeliğiniz olur ve saglıkla kavusursunuz canım guzel dusunelım guzel olsun

Test günüm daha cumartesi günü aslında daha var burada yalancı pozitiflikle ilgili birkaç konu okumuştum sonrasında negatife dönebiliyor diye sadece o endişelendirdi Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Bunu hcg baktırmadan anlayamazsın canım ama dediğin gibi olsaydı 4.gun>5. Gün>6. Gün olarak koyudan daha sılıge gitmesi lazımdı ama tabı en guzelı kandakı artısı takıp etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…