İnş hepimizinGeçmiş olsun rabbım en kısa zamanda saglıklıca rahmınde bır evlat hıssetmeyi kucagına almayı nasıp etsın ınsaallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş hepimizinGeçmiş olsun rabbım en kısa zamanda saglıklıca rahmınde bır evlat hıssetmeyi kucagına almayı nasıp etsın ınsaallahh
Evet çok haklısınız cumartesi kan testi sonucunu görmeden tam sevinemiyorum Ne zor süreç pozitif Görsek bile hep bir şüphe oluyor içimizdeBunu hcg baktırmadan anlayamazsın canım ama dediğin gibi olsaydı 4.gun>5. Gün>6. Gün olarak koyudan daha sılıge gitmesi lazımdı ama tabı en guzelı kandakı artısı takıp etmek
Kesinlikle ilaçları bırakmayın hiç belli olmaz her an değişebilir tedaviniz yarıda kalmasın İnşallah test gününüzde güzel haberi alırsınızBenım test tarıhım pazartesi ama bugun hcg verdim transfer gunumu saymazsanız 6. Gunum sonuc negatıf yıne de ılclara devam edecegım pazartesıye kadar
Çok tesekkürlerKesinlikle ilaçları bırakmayın hiç belli olmaz her an değişebilir tedaviniz yarıda kalmasın İnşallah test gününüzde güzel haberi alırsınız
Kızlar ben bilet sormak istiyorum . Kan testi vermeye gidecem bugün 9. Gün ve arabayı kendim kullansam bilet olur mu vitesli araçKesinlikle ilaçları bırakmayın hiç belli olmaz her an değişebilir tedaviniz yarıda kalmasın İnşallah test gününüzde güzel haberi alırsınız
Bişey olur mu yazarken bilet çıkmışKızlar ben bilet sormak istiyorum . Kan testi vermeye gidecem bugün 9. Gün ve arabayı kendim kullansam bilet olur mu vitesli araç
Bence hiçbir şey olmaz Allahın izniyle bende her gün işe arabayla gidip geliyorum kendim sürüyorum gönlünüzü ferah tutun insanlar hamile olduğunu bilmeden haftalarca her şeyi yapıyor ben böyle düşünüp içimi rahatlatıyorumKızlar ben bilet sormak istiyorum . Kan testi vermeye gidecem bugün 9. Gün ve arabayı kendim kullansam bilet olur mu vitesli araç
İnşallah teşekkürler içim rahatladıBence hiçbir şey olmaz Allahın izniyle bende her gün işe arabayla gidip geliyorum kendim sürüyorum gönlünüzü ferah tutun insanlar hamile olduğunu bilmeden haftalarca her şeyi yapıyor ben böyle düşünüp içimi rahatlatıyorum
Pozitif haberleriniz olur inşallahİnşallah teşekkürler içim rahatladı
4 gün mü öğrendiniz harika hayırlı olsun. Tekmiydi çiftmiyfi embriyo çabuk çıkmışpozitif canım silik felan da degil net pozitif yani. inşallah sağlıklıdır bebişinben 4. günü cok cok silik cizgi ile öğrenmiştim
Mesajınızı şimdi gezerken gördüm baya olmuş yazalı sonuç nedir acaba. Bir de bu testi yaparken bir belirti yaşıyor muydunuz. Ben de bekleme süreci deyim deKızlar bugün transferin 6. Günü bazılarında sonuç çıkıyormuş bende bi denemek istedim yanıltma payı var mı . Dondurulmuş embriyo transferi oldum iğne etkisi yok
tekti. evet 4. gün öylesine yapmıştım cok cok silik cıkmıştı4 gün mü öğrendiniz harika hayırlı olsun. Tekmiydi çiftmiyfi embriyo çabuk çıkmış
Merhaba pozitifti sonucum fakat kalp atışı duyulmadı kürtaj oldumMesajınızı şimdi gezerken gördüm baya olmuş yazalı sonuç nedir acaba. Bir de bu testi yaparken bir belirti yaşıyor muydunuz. Ben de bekleme süreci deyim de
Çok geçmiş olsun benim de negatif geldi sonucumMerhaba pozitifti sonucum fakat kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum
Geçmiş olsun kader kısmet bu işlerÇok geçmiş olsun benim de negatif geldi sonucum