Transferin 6. Günü bakar mısınız

Bunu hcg baktırmadan anlayamazsın canım ama dediğin gibi olsaydı 4.gun>5. Gün>6. Gün olarak koyudan daha sılıge gitmesi lazımdı ama tabı en guzelı kandakı artısı takıp etmek🥰
Evet çok haklısınız cumartesi kan testi sonucunu görmeden tam sevinemiyorum🙈 Ne zor süreç pozitif Görsek bile hep bir şüphe oluyor içimizde 🙏

Benım test tarıhım pazartesi ama bugun hcg verdim transfer gunumu saymazsanız 6. Gunum sonuc negatıf yıne de ılclara devam edecegım pazartesıye kadar

Benım test tarıhım pazartesi ama bugun hcg verdim transfer gunumu saymazsanız 6. Gunum sonuc negatıf yıne de ılclara devam edecegım pazartesıye kadar
Kesinlikle ilaçları bırakmayın hiç belli olmaz her an değişebilir tedaviniz yarıda kalmasın 🙏 İnşallah test gününüzde güzel haberi alırsınız ❤️🙏

Kesinlikle ilaçları bırakmayın hiç belli olmaz her an değişebilir tedaviniz yarıda kalmasın 🙏 İnşallah test gününüzde güzel haberi alırsınız ❤️🙏
Kızlar ben bilet sormak istiyorum . Kan testi vermeye gidecem bugün 9. Gün ve arabayı kendim kullansam bilet olur mu vitesli araç

Kızlar ben bilet sormak istiyorum . Kan testi vermeye gidecem bugün 9. Gün ve arabayı kendim kullansam bilet olur mu vitesli araç
Bence hiçbir şey olmaz Allahın izniyle bende her gün işe arabayla gidip geliyorum kendim sürüyorum gönlünüzü ferah tutun🙏 insanlar hamile olduğunu bilmeden haftalarca her şeyi yapıyor ben böyle düşünüp içimi rahatlatıyorum 🙈

Kızlar bugün transferin 6. Günü bazılarında sonuç çıkıyormuş bende bi denemek istedim yanıltma payı var mı . Dondurulmuş embriyo transferi oldum iğne etkisi yok
Mesajınızı şimdi gezerken gördüm baya olmuş yazalı sonuç nedir acaba. Bir de bu testi yaparken bir belirti yaşıyor muydunuz. Ben de bekleme süreci deyim de

Merhaba arkadaşlar testi yapmadan önce hiç belirti beklemeyin. Belirtisi olan vardır onu bilemem ama bende test günümden önce hiçbir belirti olmadı. Ne zaman pozitif olduğunu ogrendik ondan sonra kasiklarim ağrıdı. Bu bile bazı kişilerde olmayabiliyormus. Hiç belirti olmayadabilir yani. İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınız hepiniz.

X