- 5 Temmuz 2022
- 208
- 121
- 23
- 33
Çok teşekkür ederim buraya bunu yazabileceğimi hiç sanmıyordum Allah razı olsun hepiniz için inşÖncelikle tebrik ederim gebelik değeri bu inşallah 2 gün sonra ikiye katlar değeriniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim buraya bunu yazabileceğimi hiç sanmıyordum Allah razı olsun hepiniz için inşÖncelikle tebrik ederim gebelik değeri bu inşallah 2 gün sonra ikiye katlar değeriniz![]()
Bende öyleydim seni o kadar iyi anlıyorum ki ama bundan sonraki değer çok önemli dikkat et kendine yorma kendini inşallah güzel haber gelirÇok teşekkür ederim buraya bunu yazabileceğimi hiç sanmıyordum Allah razı olsun hepiniz için inş![]()
Elimden geldiğince dinleniyorum zaten inş sonu güzel olur şimdi başka korkular başladıBende öyleydim seni o kadar iyi anlıyorum ki ama bundan sonraki değer çok önemli dikkat et kendine yorma kendini inşallah güzel haber gelir
Merhabalar bende geçen hafta cuma ayın 3ünde transfer oldum bende sizin gibi iki gündür test yapıyorum 3tanesi de böyle silik çıktı hatta sizinkinden bile daha belirsiz , benim britane oğlum var tüp bebekle oldu ondada aynı böyle silikti, bence var hayırlı olsun inşallah hakkımızdaKızlar merhaba 2 martta 5. Gün embriyosu yüklendi. Yüklendiği günü saymazsak bugün 6. Gün 3 gündür yaptığım testler ekte. İkinci çizgi hep çok silik bu 3. Tüp bebeğim ve 10 senelik evliyim 500 test yaptım hamile değilsem o ikinci çizgi asla çıkmazdı asla. Sizce çok erken de bı yüzden mi böyle silik?
Resimde belli belirsiz ama hepsinde silik var erken gebelik testini de bugün yaptım
Merhabalar bende geçen hafta cuma ayın 3ünde transfer oldum bende sizin gibi iki gündür test yapıyorum 3tanesi de böyle silik çıktı hatta sizinkinden bile daha belirsiz , benim britane oğlum var tüp bebekle oldu ondada aynı böyle silikti, bence var hayırlı olsun inşallah hakkımızda
İnşallah ama dün ve bu sabah yaptıklarımda çıkmadı , çok üzgünüm yarın kan testim var bakalım Allahım hayırlarını nasip etsinAmin inşaAllah sağlıkla sıhhatle en güzeli olsun hepimiz için bence sizde de var birtanede değil birkaçtanede o silik varsa var muhakkak
Benim de 3. Gün empriyosu 10. Gün yani bugun kan testi verdim 0.300 çıktı 1, 2gün sonra değişir mi ihtimal var mı sizceBazen geç tutunma olabiliyor. Benim 3. Gün embriyosuydu. Transferin 8. ve 9. günlerinde idrar negatifti. 11. Gün kanda 17 ile öğrendim. Sizinde belki geç tutunmadır.
Çok şaşırdım Defa duyuyorum öyle bi prosedür olabilir mi şehir hastanesi ve özel klinikte yaptırmıştım geri kalan dondurulmuştuÇok teşekkür ederim, ist Zeynep kamil hastanesinde oldum tedavimi ben 4 sağlıklı vardı 1 transfer yapıyoruz yaşınız gereği geri kalanları imha ediyoruz prosedür gereği donduramıyoruz dediler…
Üzgünüm ama sizinki tutunmamış görünüyor. Yani 3-5 düşük de olsa bir rakam çıkardı diye düşünüyorum.Benim de 3. Gün empriyosu 10. Gün yani bugun kan testi verdim 0.300 çıktı 1, 2gün sonra değişir mi ihtimal var mı sizce
Evet öyle nasip değilmiş teşekkürlerÜzgünüm ama sizinki tutunmamış görünüyor. Yani 3-5 düşük de olsa bir rakam çıkardı diye düşünüyorum.
ne yazık ki negatif bu ay başka kliniklerle görüşmeye başlayacagız bakalım hayırlısı olsun diyelim...
Merhaba biraz geç cevap veriyorum. Kusura bakmayın teste bakılırsa hamilesiniz inşallah, kan analizi verdiniz mi baya zaman geçmiş sonuç sağlıkla bir hamileliktir inşallahKızlar merhaba 2 martta 5. Gün embriyosu yüklendi. Yüklendiği günü saymazsak bugün 6. Gün 3 gündür yaptığım testler ekte. İkinci çizgi hep çok silik bu 3. Tüp bebeğim ve 10 senelik evliyim 500 test yaptım hamile değilsem o ikinci çizgi asla çıkmazdı asla. Sizce çok erken de bı yüzden mi böyle silik?
Resimde belli belirsiz ama hepsinde silik var erken gebelik testini de bugün yaptım
Merhaba hiç belirti var miydi 789 günlerdeBazen geç tutunma olabiliyor. Benim 3. Gün embriyosuydu. Transferin 8. ve 9. günlerinde idrar negatifti. 11. Gün kanda 17 ile öğrendim. Sizinde belki geç tutunmadır.
Hayır hiç belirtim yoktu o yüzden tutmadı kesin diyordum.Merhaba hiç belirti var miydi 789 günlerde
Bende de hiçbir şey yok. Sanki hiçbir işlem yapılmamış gibi. Burda hep pozitif çıkanlardan agri belirtileri, yerleşme kanaması duyunca biraz umutsuzlandim.Hayır hiç belirtim yoktu o yüzden tutmadı kesin diyordum.
Yoo hiç belirtisi olmayıp pozitifi gören bir sürü insan var. İnşallah size de nasip olsunBende de hiçbir şey yok. Sanki hiçbir işlem yapılmamış gibi. Burda hep pozitif çıkanlardan agri belirtileri, yerleşme kanaması duyunca biraz umutsuzlandim.