Transferin 6 cı günü gebelik testi negatif

nedenini araştırmadılar mi tedaviye başlamadan kimyasal olmasının. siz en azından gebe kalabiliyorsunuz ben 7 yıldır hiç gebelik yaşamadım ne düşük ne kimyasal. bizimde ilk deneme yaşım 34 doğal yolla beklemeyin dediler. belirtileriniz varmı transfer sonrası
Kadıklarımda batma oluyor sadece ama olmuyor malesef testim negatifti

Şuan hamileliğiniz sağlıkla ilerliyordur ımarım . Ben bugün erken gebelik testi yaptım 5. Gün embriyosu ana negatif çıktı moralim bozuk gerçekten . Çarşamba kan verecektim dayanağım çıkar herhalde olsa dedim genelde 7 , 8 de öğrenen fazlaydı ☹️
Teşekkür ederim. Çok şükür haftaya 8 aylık olacağız Allahın izniyle. Kanda pozitifi görmeniz nasip olsun inşallah 🙏🙏

Şuan hamileliğiniz sağlıkla ilerliyordur ımarım . Ben bugün erken gebelik testi yaptım 5. Gün embriyosu ana negatif çıktı moralim bozuk gerçekten . Çarşamba kan verecektim dayanağım çıkar herhalde olsa dedim genelde 7 , 8 de öğrenen fazlaydı ☹️
canım merhaba kan testi yaptırdınmı merak ettim durumunu ben de bugün idrar yapacağım kargonun getirmesini bekliyorm

canım merhaba kan testi yaptırdınmı merak ettim durumunu ben de bugün idrar yapacağım kargonun getirmesini bekliyorm
Yaptım negatif doktor ilaçları bırakabileceğimi söyledi umarım sizin güzel sonuçlanmıştır

Yaptım negatif doktor ilaçları bırakabileceğimi söyledi umarım sizin güzel sonuçlanmıştır
ben de erken gebelik yaptım negatif çıktı test gününe kadar tekrarlicam hayırlısı olsun hakkımızda elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahtan sıkma canını sende 😕

ben de erken gebelik yaptım negatif çıktı test gününe kadar tekrarlicam hayırlısı olsun hakkımızda elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahtan sıkma canını sende 😕
Hayırlısı olsun ama belki daha sonra değerin çıkabilir ben de regl olmayı bekliyorum artık ilaçlarımı bıraktım hayırlısı olsun ne diyelim vardır rabbimin bildiği 🙏🏻 Verdiğinde hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah ♥️

Kızlar merhaba 2 martta 5. Gün embriyosu yüklendi. Yüklendiği günü saymazsak bugün 6. Gün 3 gündür yaptığım testler ekte. İkinci çizgi hep çok silik bu 3. Tüp bebeğim ve 10 senelik evliyim 500 test yaptım hamile değilsem o ikinci çizgi asla çıkmazdı asla. Sizce çok erken de bı yüzden mi böyle silik?
Resimde belli belirsiz ama hepsinde silik var erken gebelik testini de bugün yaptım

Eklentiler

• 98CD8CD9-CC70-468B-A623-BFAE145ED4C5.webp
    98CD8CD9-CC70-468B-A623-BFAE145ED4C5.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 315
Merhabalar bugün 10.günüm transefimde teste az kaldı 🙏 Biraz önce WC ye gittiğimde hafif pembe kahve bir lekelenme gördüm ama peçeteye sildiğimde gördüm. Fitili koydum uzanıyorum şimdi hafifte regl ağrısına benzeyen ağrım var. Korkmalı mıyım 🥺 Ağrım kuvvetli değil hafif ama korkuyorum birşey mi oldu diye yaşayan var mı aranızda hiç bu durumu 🥺

Merhabalar benim de bugün 5.günüm 5.gün donmuş embriyo transferi oldum 7 yıllık evliyim ilk tüp bebek denemem

İnşallah hepimiz mutlu pozitif haberler alırız mart ayı uğurlu gelsin hepimize

Merhabalar bugün 10.günüm transefimde teste az kaldı 🙏 Biraz önce WC ye gittiğimde hafif pembe kahve bir lekelenme gördüm ama peçeteye sildiğimde gördüm. Fitili koydum uzanıyorum şimdi hafifte regl ağrısına benzeyen ağrım var. Korkmalı mıyım 🥺 Ağrım kuvvetli değil hafif ama korkuyorum birşey mi oldu diye yaşayan var mı aranızda hiç bu durumu 🥺
Sanmıyorum korkmayın yeter ki aşırı bir kanama olmasın ve kırmızı bir kan olmasın Allah korusun öyle küçük lekelenmeler oluyor ama yinede doktorunuza danışın, ne zaman kan testi ?

İhmal etmeden doktorunuzla görüşüp beta baktırın bence aklınızda soru işareti kalmasın içiniz rahatlar ayrıca

Sanmıyorum korkmayın yeter ki aşırı bir kanama olmasın ve kırmızı bir kan olmasın Allah korusun öyle küçük lekelenmeler oluyor ama yinede doktorunuza danışın, ne zaman kan testi ?
Zaten öyle kanamam olmadı çok hafif leke oldu birde regl sancısı. Bugün kan verdim sonucu bekliyorum doktorum yerleşme olabilir dedi. Dua edin nolur

Zaten öyle kanamam olmadı çok hafif leke oldu birde regl sancısı. Bugün kan verdim sonucu bekliyorum doktorum yerleşme olabilir dedi. Dua edin nolur
Öncelikle tebrik ederim gebelik değeri bu inşallah 2 gün sonra ikiye katlar değeriniz 👏

Back
X