- 7 Temmuz 2018
- 1.563
- 2.177
- 133
Kadıklarımda batma oluyor sadece ama olmuyor malesef testim negatiftinedenini araştırmadılar mi tedaviye başlamadan kimyasal olmasının. siz en azından gebe kalabiliyorsunuz ben 7 yıldır hiç gebelik yaşamadım ne düşük ne kimyasal. bizimde ilk deneme yaşım 34 doğal yolla beklemeyin dediler. belirtileriniz varmı transfer sonrası
Teşekkür ederim. Çok şükür haftaya 8 aylık olacağız Allahın izniyle. Kanda pozitifi görmeniz nasip olsun inşallahŞuan hamileliğiniz sağlıkla ilerliyordur ımarım . Ben bugün erken gebelik testi yaptım 5. Gün embriyosu ana negatif çıktı moralim bozuk gerçekten . Çarşamba kan verecektim dayanağım çıkar herhalde olsa dedim genelde 7 , 8 de öğrenen fazlaydı
Amin çok teşekkür ederim inşallah bizlere de nasip olsunTeşekkür ederim. Çok şükür haftaya 8 aylık olacağız Allahın izniyle. Kanda pozitifi görmeniz nasip olsun inşallah
canım merhaba kan testi yaptırdınmı merak ettim durumunu ben de bugün idrar yapacağım kargonun getirmesini bekliyormŞuan hamileliğiniz sağlıkla ilerliyordur ımarım . Ben bugün erken gebelik testi yaptım 5. Gün embriyosu ana negatif çıktı moralim bozuk gerçekten . Çarşamba kan verecektim dayanağım çıkar herhalde olsa dedim genelde 7 , 8 de öğrenen fazlaydı
Yaptım negatif doktor ilaçları bırakabileceğimi söyledi umarım sizin güzel sonuçlanmıştırcanım merhaba kan testi yaptırdınmı merak ettim durumunu ben de bugün idrar yapacağım kargonun getirmesini bekliyorm
ben de erken gebelik yaptım negatif çıktı test gününe kadar tekrarlicam hayırlısı olsun hakkımızda elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahtan sıkma canını sendeYaptım negatif doktor ilaçları bırakabileceğimi söyledi umarım sizin güzel sonuçlanmıştır
canım benim bugün 8. gün negatif sanırım benimde silik çizgi bile çıkmadiYaptım negatif doktor ilaçları bırakabileceğimi söyledi umarım sizin güzel sonuçlanmıştır
Hayırlısı olsun ama belki daha sonra değerin çıkabilir ben de regl olmayı bekliyorum artık ilaçlarımı bıraktım hayırlısı olsun ne diyelim vardır rabbimin bildiğiben de erken gebelik yaptım negatif çıktı test gününe kadar tekrarlicam hayırlısı olsun hakkımızda elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahtan sıkma canını sende
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınızMerhabalar benim de bugün 5.günüm 5.gün donmuş embriyo transferi oldum 7 yıllık evliyim ilk tüp bebek denemem
Sanmıyorum korkmayın yeter ki aşırı bir kanama olmasın ve kırmızı bir kan olmasın Allah korusun öyle küçük lekelenmeler oluyor ama yinede doktorunuza danışın, ne zaman kan testi ?Merhabalar bugün 10.günüm transefimde teste az kaldıBiraz önce WC ye gittiğimde hafif pembe kahve bir lekelenme gördüm ama peçeteye sildiğimde gördüm. Fitili koydum uzanıyorum şimdi hafifte regl ağrısına benzeyen ağrım var. Korkmalı mıyım Ağrım kuvvetli değil hafif ama korkuyorum birşey mi oldu diye yaşayan var mı aranızda hiç bu durumu
Zaten öyle kanamam olmadı çok hafif leke oldu birde regl sancısı. Bugün kan verdim sonucu bekliyorum doktorum yerleşme olabilir dedi. Dua edin nolurSanmıyorum korkmayın yeter ki aşırı bir kanama olmasın ve kırmızı bir kan olmasın Allah korusun öyle küçük lekelenmeler oluyor ama yinede doktorunuza danışın, ne zaman kan testi ?
Evettt hayırlı olsun çok sevindim hanmilesiniz hayırlısıylaKızlar sanırım hamileyim sonucum 99.24 çıktı pozitif değil mi ölücem şimdi değer normal mi
Öncelikle tebrik ederim gebelik değeri bu inşallah 2 gün sonra ikiye katlar değerinizZaten öyle kanamam olmadı çok hafif leke oldu birde regl sancısı. Bugün kan verdim sonucu bekliyorum doktorum yerleşme olabilir dedi. Dua edin nolur
Evettt hayırlı olsun çok sevindim hanmilesiniz hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?