Merhaba benim 4.gün silik 5.gün negatif 6.gün pozitif çıkmıştı :) Bende her gün yaparak takip etmiştim her gün ölüp dirilmiştim :) içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın sabretmek zor oluyor sizi çok iyi anlıyorumYarın yapsam çıkar mı acaba 6. Gün
Denesem mi ya negatif çıkarsaMerhaba benim 4.gün silik 5.gün negatif 6.gün pozitif çıkmıştı :) Bende her gün yaparak takip etmiştim her gün ölüp dirilmiştim :) içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın sabretmek zor oluyor sizi çok iyi anlıyorum
Ya ben şuan öyleyim 2 gün oldum öğreneli her gün yapıyorum acaba koyu olacak mı yoksa silik mi olacak diye çok pişmanımMerhaba benim 4.gün silik 5.gün negatif 6.gün pozitif çıkmıştı :) Bende her gün yaparak takip etmiştim her gün ölüp dirilmiştim :) içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın sabretmek zor oluyor sizi çok iyi anlıyorum
Negatif çıkabilir 6. Gün 7. Gün pozitif olabilir.Denesem mi ya negatif çıkarsa
Benim erken gebelik testinde çıkmıştıKızlar bugün transferimin 5. Günü 2 tane 5. Gün embriyosu verildi test yapsam çıkar mı yapan var mı çok merak ediyorum
5. Gün negatifti 6. Gün çok silik çıkmıştı çok erken 7. 8. Gün yapın derimKızlar bugün transferimin 5. Günü 2 tane 5. Gün embriyosu verildi test yapsam çıkar mı yapan var mı çok merak ediyorum
Ya ben şuan öyleyim 2 gün oldum öğreneli her gün yapıyorum acaba koyu olacak mı yoksa silik mi olacak diye çok pişmanım
İnanın sizi yönlendiremiyorum şimdi çok geç çıkan da var erken çıkan da var iyi kötü etkilenebilirsiniz.. İsterseniz 2 gün daha bekleyin biraz daha zaman geçsin. Belki yeni tutunuyordur negatif çıkar strese girersiniz boş yereDenesem mi ya negatif çıkarsa
Bende 1 yıl oldu bu ayBende 4.günden başlayıp 12.gün kan vermeye gittiğim sabah bile yapmıştım sabah ayrı akşam ayrı olarak günde 2 defa.. o kadar pişman oldum ki kendimi tükettim günlerce . Aslında 2.5 yıl bekledim bi 12 gün mü bekleyemedim diyorum ama işin içine girince vallahi beklenmiyo haklıyız napalım
Yaa inşallah tatlı kalplerin seslerini biran önce hayırlıca duyarsınızBende 1 yıl oldu bu ay
3. Denememde ilk çift çizgiti gördüm
Hala idrak edemiyorum. Kalp atışı duymadan da idrak edemeyeceğim herhalde
Benim de çift embriyo belki o yüzden daha erken görmüş olabilirim ama emin değilim tabüÇift embriyo daha erken çıkar diyorlar doğru mu sizlerde nasıl oldu
Benimde belirtim yoktu hep burada belirtisi olmadan hamile kalan insanları okuyup umutlanmaya çalıştım 8-9. Günlerde bi batma ve yalnızca 1 defa bel ağrısı yaşadım o kadar Salı günü keselerini gördük hala belirtim yok bakalım nereye kadar böyle sessiz sedasız gidecekler bilmiyorumHiç belirtiniz oldu mu benim hiç belirtim yok o yüzden pek umudum da yok
İnş alırım gözünüz aydın nedense çok umutsuzum bundan önceki denemem olumsuz oldu çünkü onda 7. Günde idrarda pozitif görmüştüm ama kalbi durdu kürtaj oldum bunda da görür müyüm acaba test yapsam çıkar mı çıkmazsa stres olurum diye düşünüyorumBenimde belirtim yoktu hep burada belirtisi olmadan hamile kalan insanları okuyup umutlanmaya çalıştım 8-9. Günlerde bi batma ve yalnızca 1 defa bel ağrısı yaşadım o kadar Salı günü keselerini gördük hala belirtim yok bakalım nereye kadar böyle sessiz sedasız gidecekler bilmiyoruminşallah siz de pozitif haberi alacaksınızdr
Merhaba, 6. Günde erken gebelik testiyle çok net pozitif gördüm ve gidip acilde kan vermiştim sonuç 35 çıkmıştı varsa çıkarKızlar bugün transferimin 5. Günü 2 tane 5. Gün embriyosu verildi test yapsam çıkar mı yapan var mı çok merak ediyorum