Ne durumdasınız benim adetime 6 gün var betam 6,63 artar mı sizceBugün 8. Günüm testi tekrar yaptırdım 5.45 ten 7.09 a artmış inşallah artar ikimizin de bütün hevesim heyecanım gitti geriye korku kaldı şu an çok korkuyorum olmazsa diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne durumdasınız benim adetime 6 gün var betam 6,63 artar mı sizceBugün 8. Günüm testi tekrar yaptırdım 5.45 ten 7.09 a artmış inşallah artar ikimizin de bütün hevesim heyecanım gitti geriye korku kaldı şu an çok korkuyorum olmazsa diye
Bugün 8. Günüm testi tekrar yaptırdım 5.45 ten 7.09 a artmış inşallah artar ikimizin de bütün hevesim heyecanım gitti geriye korku kaldı şu an çok korkuyorum ol diye
Maalesef artış olmadı 2.53 e düştü kimyasal gebelikmiş benimki tüp bebekti siz yine de 2 günde bir artışa bakın inşallah artarNe durumdasınız benim adetime 6 gün var betam 6,63 artar mı sizce
Merhaba ne durumdasınız her şey yolundadır umarımMaalesef artış olmadı 2.53 e düştü kimyasal gebelikmiş benimki tüp bebekti siz yine de 2 günde bir artışa bakın inşallah artar
Merhabalar, şuan ki durumunuz nedir acaba? Miniminnak tutundu mu annesine?Merhaba arkadaşlar bugün transfer sonrası 6. Günüm doldurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi grip oldum acil bakmadı kadın doğum hastanesine yönlendirdi orada betaya baktılar 5.45 çıktı beta bebiş tutunmuş galiba değil mi
Merhaba ne yazık ki kimyasal gebelik oldu 7.9 a kadar yükseldi daha sonra yükselmedi beta 2.53 e düştü şimdi tekrar transfer yaptırdık bugün 3. Günüm yine bekliyorum 2 gün sonra yine baktırın artışı kontrol edin ama endişeye kapılmayın negatif düşünmeyin inşallah emeklerimizin karşılığını alırızMerhabalar, şuan ki durumunuz nedir acaba? Miniminnak tutundu mu annesine?
Ben de dayanamadım 6. gün kan testi verdim 12,9 geldi, umutlanmalı mıyım bilmiyorum?
İlk denemede 10. Gün 15,1 gelmişti ve ağır bir şekilde dış gebelik geçirmiştim.
Bu sefer 6. Gün verdim, düşük gelme ihtimalini göze alarak yaptım 12,9 geldi.
Ahh çok geçmişler olsunMerhaba ne yazık ki kimyasal gebelik oldu 7.9 a kadar yükseldi daha sonra yükselmedi beta 2.53 e düştü şimdi tekrar transfer yaptırdık bugün 3. Günüm yine bekliyorum 2 gün sonra yine baktırın artışı kontrol edin ama endişeye kapılmayın negatif düşünmeyin inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Teşekkür ederim sağolun 5. Günün bugün sabah erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı bakalım erken gerçi daha ama Rabbim ne derse o olur inşallah çocukla müjdeler bizleriAhh çok geçmişler olsun
Şimdi nasılsın? Kaçıncı günün şuan?
Tavsiyem hiç idrarla uğraşmayın direkt kan verin moral bozmasın, zaten 6. günde anca rahime tutunuyor, 8. günde anca beta hcg'ye yansıyor ya da yansımıyorTeşekkür ederim sağolun 5. Günün bugün sabah erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı bakalım erken gerçi daha ama Rabbim ne derse o olur inşallah çocukla müjdeler bizleri
Haklısınız moralim bozuldu bayağı ama yapmayacağım artık günümü bekliycemTavsiyem hiç idrarla uğraşmayın direkt kan verin moral bozmasın, zaten 6. günde anca rahime tutunuyor, 8. günde anca beta hcg'ye yansıyor ya da yansımıyor
Hiç moralini bozma, zaten bunu bildikleri için moralimiz bozulmasın diye 10. günü bekleyin diyorlar, hatta bazı doktolar 12. 13. günü bile söylüyorlar, doktorunun protokolünden çıkma belkle bence deHaklısınız moralim bozuldu bayağı ama yapmayacağım artık günümü bekliycem
Teşekkür ederim öyle yapacağım zaten takıntılı bir insanım iyice takmiyim kafayaHiç moralini bozma, zaten bunu bildikleri için moralimiz bozulmasın diye 10. günü bekleyin diyorlar, hatta bazı doktolar 12. 13. günü bile söylüyorlar, doktorunun protokolünden çıkma belkle bence de