Transfer sonrası 6. Gün

Bugün 8. Günüm testi tekrar yaptırdım 5.45 ten 7.09 a artmış inşallah artar ikimizin de bütün hevesim heyecanım gitti geriye korku kaldı şu an çok korkuyorum olmazsa diye
Ne durumdasınız benim adetime 6 gün var betam 6,63 artar mı sizce 🥹

Merhaba arkadaşlar bugün transfer sonrası 6. Günüm doldurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi grip oldum acil bakmadı kadın doğum hastanesine yönlendirdi orada betaya baktılar 5.45 çıktı beta bebiş tutunmuş galiba değil mi 🥹🥹🥹
Merhabalar, şuan ki durumunuz nedir acaba? Miniminnak tutundu mu annesine?

Ben de dayanamadım 6. gün kan testi verdim 12,9 geldi, umutlanmalı mıyım bilmiyorum?
İlk denemede 10. Gün 15,1 gelmişti ve ağır bir şekilde dış gebelik geçirmiştim.
Bu sefer 6. Gün verdim, düşük gelme ihtimalini göze alarak yaptım 12,9 geldi.

Merhabalar, şuan ki durumunuz nedir acaba? Miniminnak tutundu mu annesine?

Ben de dayanamadım 6. gün kan testi verdim 12,9 geldi, umutlanmalı mıyım bilmiyorum?
İlk denemede 10. Gün 15,1 gelmişti ve ağır bir şekilde dış gebelik geçirmiştim.
Bu sefer 6. Gün verdim, düşük gelme ihtimalini göze alarak yaptım 12,9 geldi.
Merhaba ne yazık ki kimyasal gebelik oldu 7.9 a kadar yükseldi daha sonra yükselmedi beta 2.53 e düştü şimdi tekrar transfer yaptırdık bugün 3. Günüm yine bekliyorum 😅 2 gün sonra yine baktırın artışı kontrol edin ama endişeye kapılmayın negatif düşünmeyin inşallah emeklerimizin karşılığını alırız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Merhaba ne yazık ki kimyasal gebelik oldu 7.9 a kadar yükseldi daha sonra yükselmedi beta 2.53 e düştü şimdi tekrar transfer yaptırdık bugün 3. Günüm yine bekliyorum 😅 2 gün sonra yine baktırın artışı kontrol edin ama endişeye kapılmayın negatif düşünmeyin inşallah emeklerimizin karşılığını alırız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ahh çok geçmişler olsun 🙏🙏

Şimdi nasılsın? Kaçıncı günün şuan?

Teşekkür ederim sağolun🙏🏻 5. Günün bugün sabah erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı bakalım erken gerçi daha ama Rabbim ne derse o olur inşallah çocukla müjdeler bizleri 🤲🏻
Tavsiyem hiç idrarla uğraşmayın direkt kan verin moral bozmasın, zaten 6. günde anca rahime tutunuyor, 8. günde anca beta hcg'ye yansıyor ya da yansımıyor

Haklısınız moralim bozuldu bayağı ama yapmayacağım artık günümü bekliycem
Hiç moralini bozma, zaten bunu bildikleri için moralimiz bozulmasın diye 10. günü bekleyin diyorlar, hatta bazı doktolar 12. 13. günü bile söylüyorlar, doktorunun protokolünden çıkma belkle bence de

Hiç moralini bozma, zaten bunu bildikleri için moralimiz bozulmasın diye 10. günü bekleyin diyorlar, hatta bazı doktolar 12. 13. günü bile söylüyorlar, doktorunun protokolünden çıkma belkle bence de
Teşekkür ederim öyle yapacağım zaten takıntılı bir insanım iyice takmiyim kafaya 😅

X