- Konu Sahibi zeynepdediki
Ben yaptırdım negatifti sonra 11. Gün yaptırdım o da negatiftiTransferin 5. Günü kan testi yaptıran var mı acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptırdım negatifti sonra 11. Gün yaptırdım o da negatiftiTransferin 5. Günü kan testi yaptıran var mı acaba ?
Evet ya ben çok aceleci davranmış kimisinin çıkıncaen erken 7-8. gün denenmeli
İnşallah bir sonra ki denemeniz pozitif olurBen yaptırdım negatifti sonra 11. Gün yaptırdım o da negatifti
Evettt 2. Denemem de pozitif yakaladım çok şükür 18 haftalık hamileyim şimdi darısı sizin başınızaİnşallah bir sonra ki denemeniz pozitif olur
Hayırlı olsun görünüyorMerhaba Hanimlar öncelikle hayirli olsun herkese insallah hepimiz kavusuruz yavrularimiza
Cumartesi günü 5 gün 2 tane embryo transfer yapildi bugün 4 günüm ve idrar testi yaptim sizce? Eki Görüntüle 3173364
Amin inşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvettt 2. Denemem de pozitif yakaladım çok şükür 18 haftalık hamileyim şimdi darısı sizin başınıza
Aynen sokma kendini strese .olacak insallah 2 gun sonra bi tekrarla ne cikacakYa ne güzel çıkmış , 5. Gün çok erken sanırım ama çıkanları duyunca dayanamadım strese soktum baya kendimi bu da iyi birşey değil
Canım Benimde böyleydi pozitif çıktı hayırlı olsunMerhaba Hanimlar öncelikle hayirli olsun herkese insallah hepimiz kavusuruz yavrularimiza
Cumartesi günü 5 gün 2 tane embryo transfer yapildi bugün 4 günüm ve idrar testi yaptim sizce? Eki Görüntüle 3173364
Tesekkür ederim insallah öyledirCanım Benimde böyleydi pozitif çıktı hayırlı olsun
Insallah hepimiz pozitif görür ve sag saglim hayirlisiyla kucagimiza alirizHayırlı olsun görünüyor
Bende çift embriyo transferi oldum 7.gun bugun kan verdim 144 cikti ikiz olma ihtimali var midir sizce?Ben gebelik testi yapmıştım evde. Çok silik hayalet çizgi çıkmıştı. 2 gün sonra tekrarladım daha belirgin olmuştu. 8. Gün kan verdim 183 çıkmıştı. İkiz gebelik olduğu için erken çıktı blki
Ikiz olup olmadigi kan degerinden cikmaz bildigim kadariyla ancak ultrasonda görülür kese bakmaya hatta kalp atisini dinlemeye gittiginizdeBende çift embriyo transferi oldum 7.gun bugun kan verdim 144 cikti ikiz olma ihtimali var midir sizce?
Amin canım inşallahInsallah hepimiz pozitif görür ve sag saglim hayirlisiyla kucagimiza aliriz
Şuan 21 haftalik. İlk günlerde belirtti yoktu.Tesekkür ederim insallah öyledir
sizde belirti varmiydi kac haftalik suanda
Eğer betahcg yüksek ise ikiz gebeliği düşündürebiliyor ama kesin değil. Bazen yüksek olup tek kese olanda var. Ulstrason da kesin sonucu öğrenirsinBende çift embriyo transferi oldum 7.gun bugun kan verdim 144 cikti ikiz olma ihtimali var midir sizce?