27 mart transfer olan var mi beraber bekleyelim 🥰

kızlar panik yapmayın bebeğiniz sizinle ben 4 şubatta tranfer olsumtum 5. gün embiryosu hiç belirtim olmadı transfer hatiç 8ç. de silik çizgiçıkmıştı 10. günde net çıkmıştı belirti aramayın benim dr belirti hiisedilenler ve lekelenme olanlar genelde düşük riski yüksek olanlarda vardır eğer sağlıklı ilerlerse bu durum şeyler yaşanamz demişti
Yaa öylemi maşallahh içimize su serptiniz teşekkur ederiz şuan da ne durumdasiniz 🥰

kızlar panik yapmayın bebeğiniz sizinle ben 4 şubatta tranfer olsumtum 5. gün embiryosu hiç belirtim olmadı transfer hatiç 8ç. de silik çizgiçıkmıştı 10. günde net çıkmıştı belirti aramayın benim dr belirti hiisedilenler ve lekelenme olanlar genelde düşük riski yüksek olanlarda vardır eğer sağlıklı ilerlerse bu durum şeyler yaşanamz demişti
ayy resmen icim ferahladi. sifir belirtisi olan bana ilac gibi geldi yazdiklariniz. insallah bebislerimiz simsiki tutunmuslardir. insallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi 🤲🏻💓

ayy resmen icim ferahladi. sifir belirtisi olan bana ilac gibi geldi yazdiklariniz. insallah bebislerimiz simsiki tutunmuslardir. insallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi 🤲🏻💓
rica ederim ne demek Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin sabır gerçekten çok büyük birşey sabırlı olan mükafatını emin olun çok güzel şekilde alıyor ben buna inanıyorum siz de inanın

Kızlar bende 27 Mart'ta 3. Gün embriyosu transferi oldum. Bu gün 5. Günüm adet ağrıları gibi ağrılarım var sürekli. Tutunmaya mi çalışıyor ki
Evet bunlar tutunma belirtileri ancak ilaçların yan etkilerinde aynı bu şekilde … o yüzden teste kadar sabır 🙏

Amin Ayşecim Amiinnn
İnşallah bebişlerimiz bizim şu halimize anlayıp sıkıca sarılır bizlere🫶
Bisi soracaktım size şimdi benim siparişim kargoya verilmiş yarın 4 gibi falan gelir bana o saatlerde yapsam çıkar mı transfer haric 7.gunum olmuş olcak

Back
X