- 23 Ocak 2024
- 709
- 484
- 23
ben onu kullandım silik çıkmıştı emin oldum 2 gün sonra tekrar yapmıştım onda da net çıkmıştıTam 8.gunu yapicam bakalım prodoctor a iyi diyorlar ondan siparis verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben onu kullandım silik çıkmıştı emin oldum 2 gün sonra tekrar yapmıştım onda da net çıkmıştıTam 8.gunu yapicam bakalım prodoctor a iyi diyorlar ondan siparis verdim
Bende inşallah o coft çizgiyi görürümben onu kullandım silik çıkmıştı emin oldum 2 gün sonra tekrar yapmıştım onda da net çıkmıştı
İnşallah göreceksin yeterki sabırlı olunBende inşallah o coft çizgiyi görürüm![]()
Yaa öylemi maşallahh içimize su serptiniz teşekkur ederiz şuan da ne durumdasinizkızlar panik yapmayın bebeğiniz sizinle ben 4 şubatta tranfer olsumtum 5. gün embiryosu hiç belirtim olmadı transfer hatiç 8ç. de silik çizgiçıkmıştı 10. günde net çıkmıştı belirti aramayın benim dr belirti hiisedilenler ve lekelenme olanlar genelde düşük riski yüksek olanlarda vardır eğer sağlıklı ilerlerse bu durum şeyler yaşanamz demişti
Rica ederim canım ne demek şuan 11. haftanın içerisindeyim stresten uzak durun ve kendinizi yormayın dinlenin bol bolYaa öylemi maşallahh içimize su serptiniz teşekkur ederiz şuan da ne durumdasiniz![]()
ayy resmen icim ferahladi. sifir belirtisi olan bana ilac gibi geldi yazdiklariniz. insallah bebislerimiz simsiki tutunmuslardir. insallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizikızlar panik yapmayın bebeğiniz sizinle ben 4 şubatta tranfer olsumtum 5. gün embiryosu hiç belirtim olmadı transfer hatiç 8ç. de silik çizgiçıkmıştı 10. günde net çıkmıştı belirti aramayın benim dr belirti hiisedilenler ve lekelenme olanlar genelde düşük riski yüksek olanlarda vardır eğer sağlıklı ilerlerse bu durum şeyler yaşanamz demişti
rica ederim ne demek Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin sabır gerçekten çok büyük birşey sabırlı olan mükafatını emin olun çok güzel şekilde alıyor ben buna inanıyorum siz de inanınayy resmen icim ferahladi. sifir belirtisi olan bana ilac gibi geldi yazdiklariniz. insallah bebislerimiz simsiki tutunmuslardir. insallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi![]()
Evet bunlar tutunma belirtileri ancak ilaçların yan etkilerinde aynı bu şekilde … o yüzden teste kadar sabırKızlar bende 27 Mart'ta 3. Gün embriyosu transferi oldum. Bu gün 5. Günüm adet ağrıları gibi ağrılarım var sürekli. Tutunmaya mi çalışıyor ki
Umarim sağlikla hep hatirlayacağınız mükemmel bir yolculuk olur bebeğinizle ve eşinizleRica ederim canım ne demek şuan 11. haftanın içerisindeyim stresten uzak durun ve kendinizi yormayın dinlenin bol bol
Amin canım aynı şekilde sizlerin deUmarim sağlikla hep hatirlayacağınız mükemmel bir yolculuk olur bebeğinizle ve eşinizle![]()
Bisi soracaktım size şimdi benim siparişim kargoya verilmiş yarın 4 gibi falan gelir bana o saatlerde yapsam çıkar mı transfer haric 7.gunum olmuş olcakAmin Ayşecim Amiinnn
İnşallah bebişlerimiz bizim şu halimize anlayıp sıkıca sarılır bizlere![]()
Hayırlı olsun inşallah. Taze transfer mi oldu sizin? Benim transferim yarın ama karnım şiş korkuyorum birazBenimde kasık ağrım var ve karnım biraz şiş
Merhaba dondurulmus transferHayırlı olsun inşallah. Taze transfer mi oldu sizin? Benim transferim yarın ama karnım şiş korkuyorum biraz