• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 5.günü test negatif

rabiiia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
24
6
1
21
Transfer günü hariç 5. Günü
Dayanamadım erken gebelik testi yaptım hiç silik çizgi bile yok öyle olanlar pozitif görenler var mı
Donmuş embriyo 5.gün iyi kalite 2 embriyo transfer edildi
1000135684.webp

Benim de bugün 5. Günü. 5ab kalite taze transfer oldum 1 tane. Siz gibi dayanamadım yaptım. Ve negatif. Hayalet çizgi bile yok. Günüm daha olduğu için üzülmüyorum ama inşallah tersi çıkar.

Selam kızlar bende ayın 17 sinde 5.gun embriyosu transfer edildi bugun 7.gunum adet olacak misim gibi ağrılarım var sivilce çıktı moralim bozuldu test yaptım gölge gibi silik çıktı

Eklentiler

• Screenshot_20250324-182213.webp
    Screenshot_20250324-182213.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20250324-WA0019.webp
    IMG-20250324-WA0019.webp
    87,2 KB · Görüntüleme: 53
5. Gün negatifti 6. Gün çok silik çizgiyle öğrendim gün gün koyulasti. 5. Gün embriyosu

Selam kızlar bende ayın 17 sinde 5.gun embriyosu transfer edildi bugun 7.gunum adet olacak misim gibi ağrılarım var sivilce çıktı moralim bozuldu test yaptım gölge gibi silik çıktı
Benimde silik çıktı ben de 17 sinde transfer oldum. Yarın kan vericem her şey belli olcak

Normal adet ağrım var bende de sivilce çıktı. Bugün adet ağrısından çok farklı bir şey hissettm. Değişikti.

Senin çıkmış ama gzoun aydın benim arada öyle bı sancı oluyorki adetten farkı keskin bı ağrı sanki sence benim testte silik görünüyormu yada ben görmek istediğim icinmi acaba

Resimde görünmüyor ama siz görebiliyorsunuz bence vardır. İnşallah🤲

Back
X