Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 gün çok erken değil mi sizce de ?Transfer günü hariç 5. Günü
Dayanamadım erken gebelik testi yaptım hiç silik çizgi bile yok öyle olanlar pozitif görenler var mı
Donmuş embriyo 5.gün iyi kalite 2 embriyo transfer edildi Eki Görüntüle 3560813
Aslında erken biliyorum hatta hazır deyilim dedim eşime ama o çok istiyorum o yüzden yaptık5 gün çok erken değil mi sizce de ?
anladım şuan varsa bile çıkmaz çünkü erken boşa negatifi görüp üzülmüşsünüzdür. Bi 5 gün sonra test yapınAslında erken biliyorum hatta hazır deyilim dedim eşime ama o çok istiyorum o yüzden yaptık
Sizce benimde varmıdir senin böyle silik miydi5. Gün negatifti 6. Gün çok silik çizgiyle öğrendim gün gün koyulasti. 5. Gün embriyosu
Benimde silik çıktı ben de 17 sinde transfer oldum. Yarın kan vericem her şey belli olcakSelam kızlar bende ayın 17 sinde 5.gun embriyosu transfer edildi bugun 7.gunum adet olacak misim gibi ağrılarım var sivilce çıktı moralim bozuldu test yaptım gölge gibi silik çıktı
Gölge gibimi çıktı seninde böyleBenimde silik çıktı ben de 17 sinde transfer oldum. Yarın kan vericem her şey belli olcak
Gülay sendede belirti varmı adet olacakmış gibi ara ara oluyoBenimde silik çıktı ben de 17 sinde transfer oldum. Yarın kan vericem her şey belli olcak
Gölge gibimi çıktı seninde böyle
Resimde görünmüyor ama siz görebiliyorsunuz bence vardır. İnşallahSelam kızlar bende ayın 17 sinde 5.gun embriyosu transfer edildi bugun 7.gunum adet olacak misim gibi ağrılarım var sivilce çıktı moralim bozuldu test yaptım gölge gibi silik çıktı
Resimde görünmüyor ama siz görebiliyorsunuz bence vardır. İnşallah![]()
Evet bunda görünüyor sanki biraz. Sabah ilk idrarla netleşir sanki
Sapsik benim çok silik gölge gibi