İnslalah canımMaşallah ne güzel darısı bize inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Eylül 2022
- 56
- 34
- 3
- 28
Kaç haftalık olduğunu nasıl anlarız acabaİnslalah canım
Canım doktor son adet tarihini soruyor. Genellikle son adet tarihine göre hesaplanıyor.Bide ultrasonda bebeğin ölçümünü yapıyor.Kaç haftalık olduğunu nasıl anlarız acaba
- 17 Kasım 2016
- 1.324
- 1.115
- 133
Teşekkürler,Çok teşekkür ederim seninde bebeğin hayırlı olsun tese
Merhaba hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah…benim ikiz şuan da 12.gün değerim 792 ydi…Ama tabi bazen sonradan oluşabiliyor kesin olarak kese gördüğünüz zaman
Merhaba aranıza yeni katıldım ilk tüp bebek denemem benimde 4 Eylül pazartesi kan testi yaptırıcam duanıza talibim inşallah tutmuştur hatta yarın idrar testi yapıcam bakalım haber ederim sonucunuBence ikiz değil
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah emeklerinizin karşılıgını alırsınız bir an önce benim tüp bebek hakkında çok bilgim yok ama uarin bana da atın sonucuMerhaba aranıza yeni katıldım ilk tüp bebek denemem benimde 4 Eylül pazartesi kan testi yaptırıcam duanıza talibim inşallah tutmuştur hatta yarın idrar testi yapıcam bakalım haber ederim sonucunu
Merhaba benim de sonucum 5 Eylül Salı günü inşallah pozitif görürüz idrar testi sonucunuz nasıl çıktı ?Merhaba aranıza yeni katıldım ilk tüp bebek denemem benimde 4 Eylül pazartesi kan testi yaptırıcam duanıza talibim inşallah tutmuştur hatta yarın idrar testi yapıcam bakalım haber ederim sonucunu
Negatif çıktı malesef yarın kan vericem ondanda pek umudum yok siz idrar testi yaptınızmı?Merhaba benim de sonucum 5 Eylül Salı günü inşallah pozitif görürüz idrar testi sonucunuz nasıl çıktı ?
Negatif çıktı malesef yarın kan vericem ondanda pek umudum yok siz idrar testi yaptınızmMerhaba benim de sonucum 5 Eylül Salı günü inşallah pozitif görürüz idrar testi sonucunuz nasıl çıktı ?
Amin cümlemize taddırsın o duyguyu inşallah söylerim kan sonucunuRabbim tez vakitte nasip etsin inşallah emeklerinizin karşılıgını alırsınız bir an önce benim tüp bebek hakkında çok bilgim yok ama uarin bana da atın sonucu
Hayır idrar testi yapmayacağım direk kan vericem Salı günüNegatif çıktı malesef yarın kan vericem ondanda pek umudum yok siz idrar testi yaptınızmı?
İnşallah pozitif tir ben sabır edemedim 14. Günümdü idrar testini yaptım haber edersiniz sonucunu bekliyorumHayır idrar testi yapmayacağım direk kan vericem Salı günü
Tamamdır haber veririm inşallahİnşallah pozitif tir ben sabır edemedim 14. Günümdü idrar testini yaptım haber edersiniz sonucunu bekliyorum
Malesef negatifNegatif çıktı malesef yarın kan vericem ondanda pek umudum yok siz idrar testi yaptınızm
Amin cümlemize taddırsın o duyguyu inşallah söylerim kan sonucunu