RABBİM güzel haberler almayı nasip etsin canım hayırlısıylaYarın sabah kan vereceğim dua edin nolur.
Tabi yazarımİkiz olup olmadığını kalp atışı duyduğunuzda yazarmısınız. Yada daha erken öğrendiğinizde. Merak ettim.
Bende şimdi test yaptım transfer sonrası 6. Günüm.Tabi yazarımhepimizin hakkın da en hayırlısı olsun
Aaa evet silik çıkmış hem de altıncı günBende şimdi test yaptım transfer sonrası 6. Günüm.
İnşaallah canım. Rabbim bebeklerimize bizleri kavuştursun.Aaa evet silik çıkmış hem de altıncı günayy inşallah vardır ne zaman kan testi yapıcaksın
Ben pazartesi yaptım testimi bide bugün yapıcam işte ALLAHn izniyleİnşaallah canım. Rabbim bebeklerimize bizleri kavuştursun.Test günüm 1 ekim. Yani haftaya salı. İnşaallah hepimiz için herşey güzel olur. Sen test günün ne zaman
Testi yap at bakalım.Ben pazartesi yaptım testimi bide bugün yapıcam işte ALLAHn izniyle
Testi yap at bakalım.
Ayy seninki daha heyecanlı. Acaba bugünkü değerin kaç çıkıcak. Kız varya senin ki kesin ikizBu pazartesi yaptığım
Ayyy deme öyleAyy seninki daha heyecanlı. Acaba bugünkü değerin kaç çıkıcak. Kız varya senin ki kesin ikiz
Kuzum 2 kan testin ne çıktı.Ayyy deme öyle
Bugün 2947 çıktıKuzum 2 kan testin ne çıktı.
Maşaallah.Bugün 2947 çıktı
Bugün mail olarak gönderdim aramadılar daha arıcaklarMaşaallah.Dr la görüştün mü ne dedi kan değerlerinle ilgili.
Hadi bakalım. Benimdet est gününe 4 gün kaldı. Zaman geçmiyo.Bugün mail olarak gönderdim aramadılar daha arıcaklar
Hayırlısı olsun kuzum senin içinde az kalmışHadi bakalım. Benimdet est gününe 4 gün kaldı. Zaman geçmiyo.
Salı günü ne olup bittiğini burdan yaz merak ediyorum. Kesin ikizlerin olucak.Hayırlısı olsun kuzum senin içinde az kalmış
Beni aradılar kese için Salı günü çağırdılar
Bugün keseyi gördüm canım hamd olsunSalı günü ne olup bittiğini burdan yaz merak ediyorum. Kesin ikizlerin olucak.Benimde salı günü ilk kan testim.