TRANSFERİN 6. Günü SİLİK ÇİFT ÇİZGİ

Ben 2-3 gündür baya hastaydım dün akşam iyice kötüleşince acile gittim kan tahlili yaptılar 0.80 çıktı sonucum büyük ihtimal daha artmaz tutmadı benim dün 7. Günüm dü

Merhaba ben çatlatma iğnesi vurulalı bugün 13. Günüm dün üç tane kaset test yaptım dıpıll marka hepsi silik çıktı ilk dakikada erken gebelik testi aldım ama predictor expressti adet gecikmesinden sonra sonuç veren testmiş sarı kutuydu pembe almam gerekiyordu. İğne etkim de geçmişti takip ediyordum 8. Günden itibaren sizce pozitif mi fikrinize ihtiyacım var
Merhabalar, sizin sonucunuz pozitif degil mi cok sukur🙏 benim bugun transferden sonraki 5.gunum sabah hizli test yaptim sonuc asagida, coook silik bisey var gibi. Ama bu arada gonapeptyl igne oluyorum hergun, onun etkisi var mi teste bilmiyorum. Sizce benimki nasil?

Eklentiler

• 1000068104.jpg
    1000068104.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 22
Merhabalar, sizin sonucunuz pozitif degil mi cok sukur🙏 benim bugun transferden sonraki 5.gunum sabah hizli test yaptim sonuc asagida, coook silik bisey var gibi. Ama bu arada gonapeptyl igne oluyorum hergun, onun etkisi var mi teste bilmiyorum. Sizce benimki nasil?
Canım hamişsin bence hayırlı olsun🥰

X