Kizlar merhabalar 9 eylülde 4. Gün embriyo taze transferi yapildi 7 eyluld3 ovitrelle catlatma ignesi kullandım şuanda kan civiltici ve progestan dex devam ediyorum 25 inde kan testi vericem ama tabiki dayanamadım sizlerinde yorumunu merak ediyorum erken gebelik testlerinden yaptim rica etsem yorumlarmisiniz
Merhabalar benimde bugün 9. Günüm böyle silik çıktı yarım saat sonra koyulaştı inşALLAH siz bende bekleyen herkeste sağlıklı hayırlı sonuçlar alırKizlar merhabalar 9 eylülde 4. Gün embriyo taze transferi yapildi 7 eyluld3 ovitrelle catlatma ignesi kullandım şuanda kan civiltici ve progestan dex devam ediyorum 25 inde kan testi vericem ama tabiki dayanamadım sizlerinde yorumunu merak ediyorum erken gebelik testlerinden yaptim rica etsem yorumlarmisiniz
Insallah canm bekliyoruz dort gozleMerhabalar benimde bugün 9. Günüm böyle silik çıktı yarım saat sonra koyulaştı inşALLAH siz bende bekleyen herkeste sağlıklı hayırlı sonuçlar alırinşallah vardır canım
Merhaba canım sonucun çıktı mı ne durumdasın merak ettimInsallah canm bekliyoruz dort gozle
Yaaa çok sevindim inşallah güzel ilerlerCanim.merhabalar kan testimde once 12 iki gun sonra 28 cikti yarin tekrar vericem sanki cok dusuk gbi geliyor bana ama artista var eminde olamiyorum tabiki sen nasilsin nedir durumlar hersey yolundami netlestimi gebelik
Insallah guzel guzel ilerler kuzum kacinci gunundu dunYaaa çok sevindim inşallah güzel ilerlerBen dün kan verdim sonucun çıkmasını bekliyorum sisteme düşmedi daha bende çok heyecanlıyım bakalım çıkacak mı daha doğrusu yükselecekmi hepimizin hakkında hayırlısın olsun
Dun sabah bende verdim ama saglik ocagi sagolsun hala sisteme sonucu dusmediYaaa çok sevindim inşallah güzel ilerlerBen dün kan verdim sonucun çıkmasını bekliyorum sisteme düşmedi daha bende çok heyecanlıyım bakalım çıkacak mı daha doğrusu yükselecekmi hepimizin hakkında hayırlısın olsun
12 . Gündü dün ,doktorum 12. Gün ver kanı dedi bekliyorum işteInsallah guzel guzel ilerler kuzum kacinci gunundu dun
Ben araştırdımda sabah 9 gibi verilen kanın sonucu diğer gün 12 de çıkıyormuşDun sabah bende verdim ama saglik ocagi sagolsun hala sisteme sonucu dusmedi
Ben araştırdımda sabah 9 gibi verilen kanın sonucu diğer gün 12 de çıkıyormuş
Gercektenmi bende beklemekten cildirdim 10 dk da bir girip bakiyorum.ned3n cikmadi diyeBen araştırdımda sabah 9 gibi verilen kanın sonucu diğer gün 12 de çıkıyormuş
Canimm sanki silik var zaten kaset testlerde cok cok sonra cikiyormus wrken gebelik testlerinde biraz dsha gorunuyirEki Görüntüle 3483030 Eki Görüntüle 3483031 sence var mı ilk foto hemen çektim ikinci bekledi öyle çektim
Guzel hayirli haberler insallh12 . Gündü dün ,doktorum 12. Gün ver kanı dedi bekliyorum işte
Evde vardı normal zamanda yapsam çıkar mı erken gebelik yoksa yarın sabah ilk idrarda mı yapayımCanimm sanki silik var zaten kaset testlerde cok cok sonra cikiyormus wrken gebelik testlerinde biraz dsha gorunuyir
Ilk idrar daha iyi olur kuzumEvde vardı normal zamanda yapsam çıkar mı erken gebelik yoksa yarın sabah ilk idrarda mı yapayım
Tamam canım teşekkür ederim yarın sabah yapayım atarım sanaIlk idrar daha iyi olur kuzum
Bekliyorum guzel haberlerini canmTamam canım teşekkür ederim yarın sabah yapayım atarım sana
Evet çok silik görünüyorEki Görüntüle 3483030 Eki Görüntüle 3483031 sence var mı ilk foto hemen çektim ikinci bekledi öyle çektim