Transferimin 9.gunu kan değerim negatif

Canım kaç yaşındasın eğer yasin gencse uzun süre ara verebilirsin ama 30 ve üstü isen 5 6 ay ara verip tekrar dneeyebilrijsn. Rabbim. Bu süreçte inslalahhh tedaviye gerek kalmadan sana mucizeni göndersin

Yani şimdi olumlu hikayeler duymak insanı bi yandan motive etse de bazen sinir bozucu olabiliyor. Bir yakınımın hikayesini anlatayım belki sana umut olur.
Halam genç benim evlendiğinde ben ortaokula gidiyordum. 7 sene çocukları olmadı. Eşinde varikosel vardı ve tek bir canlı sperm bile bulunmuyordu. Ameliyat oldu vitaminler takviyelerle tup bebek sürecine girdiler. Mikroenjeksiyonla defalarca denediler bir tane bile yumurtası döllenmedi transfer aşamasına bile gelemediler. Tabi çok yıprandılar haliyle. En son vazgeçtiler tedaviyi de bıraktılar kendiliğinden hamile kaldı.
Bu hikayede bana asıl umut olan şey aslında önemli olanın eşim ve ben olduğumuz. Biz iyi olmazsak ailemizde huzurumuz olmazsa çocuğu ne yapalım. O yüzden tedaviye devam ederken bir yandan da en onemli seyin cocuk sahibi olmak değil ailemi huzurlu tutmak olduğunu kendime sık sık hatırlatıyorum. Biraz uzaklasmak gercekten iyi geliyor. Inşallah Rabbim nasip etsin inşallah olsun

Canım kaç yaşındasın eğer yasin gencse uzun süre ara verebilirsin ama 30 ve üstü isen 5 6 ay ara verip tekrar dneeyebilrijsn. Rabbim. Bu süreçte inslalahhh tedaviye gerek kalmadan sana mucizeni göndersin
29 yaşımdayım cnm biraz unutmak istiyoruz bu gunleri üç yildir yiprandık

Allah izin verirse, ol derse imkansiz diyr bişey yok
Bilmiyorum ki nasil olur sperm olmayinca nasil oluyor bilmiyorum,keske bizdede oyle olsa keske Rabbim bize de boyle bi mucuze yaşatsa
Hayirlisi

Tabiki yazarim
Hic ümidim yok ama ilk testten memnun kalmadim oyuzden tekrarlamak istiyorum,biliyorum NEGATİV çikçak ama en azindan aklimda ki soru işaretleri bitip gitsin
Mrb cnm testi tekrarladim sonuc degişmedi Negatif degerim dusmus 0.100
Nasip kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…