Transferimin 9.gunu kan değerim negatif

Bizim ki de bir umut işte, "0" da olsa insan acaba diyor...
Canim arkadaşın yasadigini bende ileri olarak yaşadım ümitsiz olma bu yol zorlu bize söylediğim arkadaş büyüttü çocuklarını 3ncu tedavisinde oldu onunda. Bende 3 deneme sperm var o var bu var ama elde sıfır. 1 senede yıprandım.

Merhaba benim 5.gun embriyosu 7.gun 3 çıkmıştı doktorum nadir de olsa artabilir dedi. Sonra artış oldu ama dis gebelik ile sonuçlandı. En baştan sağlıksız olduğu belliydi kimyasal olsun diye dua ettim hep. Bence bir kaç gün sonra bir daha baktir.

Oda iyi bi şey cnm,en azindan bi umudunuz var sperm kaliteliyse devam edin 1,2 deneme daha yapin derim... Bizde sperm de kotü ve bende pko luyum

Oda iyi bi şey cnm,en azindan bi umudunuz var sperm kaliteliyse devam edin 1,2 deneme daha yapin derim... Bizde sperm de kotü ve bende pko luyum
Demek istediğim bu işin standarti yok yani sen olmamasindan dolayı umutsuzluğa düşme. Nasip işi bunlar. Olanda uğraşıyor olmayanda..
Ama ameliyat işi olduğu için dinlenerek gitmekte fayda var. Sonuçta soluksuz yapmıyoruz hepimiz aylarca bekleyip yapiyoeuz mecbur süreç koşarak ilerlemitor sabırla mecbur.

Gecmiş olsun Allah hayirlisini nasip etsin hepimize
Yarin teklarliyacam bakalim testi ne olacak yarin 11.gunum

Aynen oyle sabır sabır ve sabır
Sabrın sonu selamet olur insallah

Gecmiş olsun Allah hayirlisini nasip etsin hepimize
Yarin teklarliyacam bakalim testi ne olacak yarin 11.gunum
Canım 9.gun zaten 2 olması artsa bile sağlıkla ilerlemez gibi. Çok tuhaf bir durum ben hamileydm ama kimyasal olsun diye dua ettim dış gebelik yaşadım. Bebek sol tupume yerleşmiş. Değerim arttı keseyi gördüm sonra da değerim düşsün diye dua ettim. Yanlış anlama sakın ama değerin düşerse üzülme çünkü sonrası daha zor oluyor

Ilk denemeniz miydi? Tüp bebekte geç döllenme diye bir sey var mı ki zaten embriyoların döllendiği günler belli labaratuvar ortamında.

Hamile misiniz peki

Gecmiş olsun cok zor bisey deli gibi kalmayi olmayi beklerken, hamileligin sonlanmasi icin dua atmek cok zor Allahim

Gecmiş olsun cok zor bisey deli gibi kalmayi olmayi beklerken, hamileligin sonlanmasi icin dua atmek cok zor Allahim
Sorma canım çok zor süreç geçirdim gebeliği sonlandırmak için kanser tedavisinden kullanılan iğne oldum. Ve su an korunma surecindeyiz. Siz türkiye de düşünmediniz mi peki hiç tüp bebeği

Ilk denemeniz miydi? Tüp bebekte geç döllenme diye bir sey var mı ki zaten embriyoların döllendiği günler belli labaratuvar ortamında.
Yok ilk denemem degil bu 3.cu
Evet yanlış yazmışı gec döllenme degil gec tutunmayı kastetmiştim ama oda olmuyor sanirim 5.gün embiosunda
Yani o mu bu mu demek yerine sonucumun Negativ oldugunu kabul etsem daha iyi olacak

Sorma canım çok zor süreç geçirdim gebeliği sonlandırmak için kanser tedavisinden kullanılan iğne oldum. Ve su an korunma surecindeyiz. Siz türkiye de düşünmediniz mi peki hiç tüp bebeği
Allah yardimciniz olsun cnm anne olalim derken saglığımızdan oluyoruz göz göre göre
Türkiyede değil de kıbrısı düşündük aslinda ama bilemiyorum araştırmsm lazim tabi tekrar yaptirmak istermiyiz onu da bilmiyorum su an
Artik 4.cu ameliyat eşim icin ağır olabilir
Diyorum ya Anne Babs olabilmek adina sagligimiz gidiyor

Allah sabir versin
6 ay bebegini taşıyıp hissettikten sonra kaybetmek cok cok kötü,Allahim hayirlisini nasip et Yarabbim

Evet canım çok ağır bir süreç hem maddi hem manevi olarak. Rabbim en yakın zmanda anne baba olmayı nasip etsin hayırlı sağlıkli evlat kucağımıza alalım insallah celalettin peru va hakan ozkulu duydunuz mu? Azosperm tedavisinde başarı saglamislr çoğu hastada bir araştırın isterseniz iki üç aylık tedavi sonrası belki tesede daha çok sperm bulunabilir. Rabbim zorunuzu kolaylaştırsin insallahh

Ami
Amin cnm amin Allah hepimize güç kuvvet versin hepimizin işini kolaylaştirsın bizler de evlat sahibi olalım hayırlısıyla Yarabbi
Celalettin Peru'yu duymuşluğum var cnm sagol bi araştırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…