Cok sevindim Maşallah Allah kucağında ğörmryi de nasip etsin insallah Allah ol diyince oluyor işte ne mutlu sizeEvet çok şükür güzel ilerledik, az kaldı doğuma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sevindim Maşallah Allah kucağında ğörmryi de nasip etsin insallah Allah ol diyince oluyor işte ne mutlu sizeEvet çok şükür güzel ilerledik, az kaldı doğuma.
Cok sevindim Maşallah Allah kucağında ğörmryi de nasip etsin insallah Allah ol diyince oluyor işte ne mutlu size
Amin Hayırlısıyla inşallahAmin.. Çok teşekkür ederim. Darısı başınıza olsun inşallah. Rabbim bu yolda emek harcayan herkesin emeğinin karşılığını versin. ❤
Benımde 2 asilama 1 tüp bebek ve 1 dış gebelik var. Kasım aralık gibi 2. Tranfsrim var ama bn çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan ve olmazsa naparim diye düşünmek çok yorucu. Eskiden hamile kaldığımı hayal ederdim artık hayal bile edemiyorum2 aşılama, 1 düşük, 1 kimyasal gebelik, 2 tüp bebek tedavisi geçirdik. Çok şükür sayılı günler kaldı. Herkes için dua ediyorum, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Herşeyin bir zamanı var derler ya, öyle gerçekten2 aşılama, 1 düşük, 1 kimyasal gebelik, 2 tüp bebek tedavisi geçirdik. Çok şükür sayılı günler kaldı. Herkes için dua ediyorum, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Benımde 2 asilama 1 tüp bebek ve 1 dış gebelik var. Kasım aralık gibi 2. Tranfsrim var ama bn çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan ve olmazsa naparim diye düşünmek çok yorucu. Eskiden hamile kaldığımı hayal ederdim artık hayal bile edemiyorum
Herşeyin bir zamanı var derler ya, öyle gerçekten
İnşallah kolay bi doğum olur Allah güzel yazılar yazssın bebeğine cnm
Korkma korkma benmde kimyasalmi diş gebelikmi anlaşılamadı ama sorasında hep rahim icinde gebelik oldu.Benımde 2 asilama 1 tüp bebek ve 1 dış gebelik var. Kasım aralık gibi 2. Tranfsrim var ama bn çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan ve olmazsa naparim diye düşünmek çok yorucu. Eskiden hamile kaldığımı hayal ederdim artık hayal bile edemiyorum ☹
Amin canım insallh hep güçlü olma isteği olacağına inandığımdan bizimde sınavımız buymuş. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Hamile kalınca da bitmiyor sağ salim kucağımizda gorene kadar bizde stres bitmezBende 2.transferden önce hiç bişey hissetmemiştim. Nötrdüm. İlkinde ne kadar umutlu ve heyecanlıysam ikincide o kadar sakin ve hissizdim. 6.gün gelen bi test yapma isteği ve çift çizgi. ❤ Rabbim sanada nasip etsin inşallah. Zor oluyor, zor yollardan geçiyoruz. Ama sonu güzel olacak, olacağına inan, ben 2.de hissiz olmama rağmen herşeyimi hamile kalacakmışım gibi ayarlamıştım.
Aynen öyle canım. Hamile kalıncada bitmiyor. Hep telaş hali oluyor. İnşallah hepimiz için bütün bu günler geride kalacak. Evlatlarımızı büyütücez öpe koklaya.Amin canım insallh hep güçlü olma isteği olacağına inandığımdan bizimde sınavımız buymuş. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Hamile kalınca da bitmiyor sağ salim kucağımizda gorene kadar bizde stres bitmez
Kendiliğinden mi düştü. Şimdi tedaviyr devam mı ediyorsunKorkma korkma benmde kimyasalmi diş gebelikmi anlaşılamadı ama sorasında hep rahim icinde gebelik oldu.
Benm kycuk değerle kaldı ilk transferim ama baya bekletti bı çıktı bı yükseldi bı düşsün diye bekle bı çıksın diye derken. Kanamam coktu o yüzden dıştan şüphelendik ama hastanede kontrol altindaydim embriyo kendini sınırladi gelişmedi kese göremedik kldeger yukselmedi.
Benim ilki öyle oldu kendiliğinden düştü kürtaj ediceklerdi istemedim çünkü kese vs gozukmedi. Son ana kadar bekledim 2 ay sora 2nci transferimde 2 kesemiz vardı rahim içi gebelik yani o ilerlemedi. 3ncuyu 6 ay sora araştırıp yaptım oda teki benmle kaldı 3 aylık kalbi durdu maalesef. Şuan devam etmiyorum. İnşallah olumlu olur sizinkiKendiliğinden mi düştü. Şimdi tedaviyr devam mı ediyorsun
En kısa zamanda rabbim bizlere de annelik duygusunu tatmayi nasip etsin gercktn çok zor maddi manevi tükeniyor insan. Herkesin bir sınavı var bu hayatta biizm kide evlatmis. İnsallahh devam etmediğin bu süreçte sana surpriz yapıp gelir bebeğinBenim ilki öyle oldu kendiliğinden düştü kürtaj ediceklerdi istemedim çünkü kese vs gozukmedi. Son ana kadar bekledim 2 ay sora 2nci transferimde 2 kesemiz vardı rahim içi gebelik yani o ilerlemedi. 3ncuyu 6 ay sora araştırıp yaptım oda teki benmle kaldı 3 aylık kalbi durdu maalesef. Şuan devam etmiyorum. İnşallah olumlu olur sizinki
Gecicek inşallah bu zorluklar. Ama ben dış gebelikten çok tereddüt ettim 2ncide gözünü korkutuyor insanlar. Ama soraları öyle olmuyor sana tavsiyem süt buhari yap tüplerin içinEn kısa zamanda rabbim bizlere de annelik duygusunu tatmayi nasip etsin gercktn çok zor maddi manevi tükeniyor insan. Herkesin bir sınavı var bu hayatta biizm kide evlatmis. İnsallahh devam etmediğin bu süreçte sana surpriz yapıp gelir bebeğin
Evet canım onu yapmak aklımda var değerim 10gun önce sıfırlandı daha adet olmadim adet olduktan sonra yapmayın düşünüyorum daha öncede yapmstm denemedigim yöntem kalmadıGecicek inşallah bu zorluklar. Ama ben dış gebelikten çok tereddüt ettim 2ncide gözünü korkutuyor insanlar. Ama soraları öyle olmuyor sana tavsiyem süt buhari yap tüplerin için
Gerçekten güzel yöntem dusuklerimde yaptim 1 ay lekelenmem oldu. Bu yöntem hep yapılmalı. Adetin bittikten sora daha sağlıklı tabiki. Tüplerin tıkanıklığı açılıyor.Evet canım onu yapmak aklımda var değerim 10gun önce sıfırlandı daha adet olmadim adet olduktan sonra yapmayın düşünüyorum daha öncede yapmstm denemedigim yöntem kalmadı ☺
Aynen oyleBen 2 kere denedim daha once kuzum..ve bana mesela ilki icin 2. Kalite 2. Si icin 2. Kalite ama 1. Ye yakin demislerdi..ama benimkiler 3. Gun embriyoauydu ..ben olmamasini embriuolarin kalitesizligine vermistim..o yuzden sormak istedim..ama anladigim kadariyla senin 1 tanesi hem 5. Gune gitmis hemde iyi kalitedeymis..bende 1 kere daha denicem..2. De uzulmem demistim kendi kendime ama cok uzulmustumm..cunki bi dolusu maddi manevi yipraniyo insan..ama suan cok rahatim inan...olmuyosada nasip degilmis diyorum..hic umudunu kaybetme lutfen..uzmede kendini dunyanin sonuda degill..insallah degerin artar kuzum..allah korusun olmassda..lutfen embriyolarini genetige gonder..cunki masallah embriyolarin aslinda gayet guzel..sansin cok fazlaymis aslinda...bu surecte kendini yiprattiginla kaliyosun..sonra yeniden toparlaniyosun..ve kendimi bosu bosuna yiprtamisim diyosun..
rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah çok zordu hala alışamadım hem sancı cekip doğum yaptiktan sonra kucagina alamamak cok zordu rabbim kimseye evlat acısı yasatmasın
Allah sabir versin
6 ay bebegini taşıyıp hissettikten sonra kaybetmek cok cok kötü,Allahim hayirlisini nasip et Yarabbim
Canım hayırlısı olsun Allah sabır versin öncelikle. Herkes psikoloji çok önemli kendini yıpratma düşünme diyor da elde değil valla kafamıza da takıyoruz her negatif sonuçta psikolojimizi de bozuyoruz.Yok ilk denemem degil bu 3.cu
Evet yanlış yazmışı gec döllenme degil gec tutunmayı kastetmiştim ama oda olmuyor sanirim 5.gün embiosunda
Yani o mu bu mu demek yerine sonucumun Negativ oldugunu kabul etsem daha iyi olacak
Sagol cnm cok teşekkur ederim destegin icin, bizim durumumuzda olanlara sözlü destek bile cok iyi geliyor, en azindan benim icin oyle.Canım hayırlısı olsun Allah sabır versin öncelikle. Herkes psikoloji çok önemli kendini yıpratma düşünme diyor da elde değil valla kafamıza da takıyoruz her negatif sonuçta psikolojimizi de bozuyoruz.
Bizim de olmuyor daha transfer aşamasına bile gelemedik aylardır ilaç almadan bir gün geçirdiğimi bilmem. Sadece ilaç kullanmak bile insanı yıpratıyor artık hormonların vücudumda halay çektiğini hissediyorum göğüslerim balon gibi bir iniyor bir şişiyor, hayatim boyunca hiç başıma gelmeyen şeyler geliyor çok zor.
Ben olayı şakaya vurabilmeyi başardım inşallah sen de yaparsın canım. Sadece kendini dene biraz ne yaparken dünyayı hayatı bir kenara koyuyorsun bunu bul. Herkesin mutlaka vardır böyle bir aktivitesi ben dikişe başladım mesela dikiş dikerken sadece biçki hesaplaması yapıyorum hatta dikmedigim zamanlarda bunu nasıl yapabilirim diye düşünüyorum bana terapi gibi geldi. El becerine göre veya hoşlandığın şeylere göre sadece neyi sevdiğini bulmanı istiyorum. Imkanlar dahilinde tabi.
Insallah rabbim seni meleğine kavuşturur