Canım geç döllenme öyle bişey değil. 5. Gün embriyosu 5. Gün öğrendim hepsinde erken gösterir yani. Dondurulmuş varsa yeniden denersin üzülme hiç sağlık olsun5.gün embriosuydu iki tane transfer etmişleri üstelik
En azindan bitanesi bari tutunmaz mı yaa, cok mutlu olmuştum iki tane transfer edildiginde
Geç döllenme olmuş olabilir ihtimalini düşünmedi bile doktorum, oyuzden zaten kendi kendime devam ediyorum işte yoluma
Yaa tesemi oluyorsunuz..Bu 3.cü ve artik devam edermiyim bilmiyorum
Cunku sadece bende bitmiyor iş...eşimin de her seferinde ameliyat olması gerekiyor sperm elde edebilmek icin...
Aslinda öyle kendimi kandirdigimi biliyorum ama işteevet doktor diyince biraktim.cunku zaten 5.guj embriyosuydu 9.gun kesin cikmasi lazimdi
Evet yanlış söylemişim,gec döllenme degil gec tutunma demek istedim...öyle bir sey varmiş,yine bu gibi sitelerde okudum,bende bi ihtimal diye kandiriyorum kendimiCanım geç döllenme öyle bişey değil. 5. Gün embriyosu 5. Gün öğrendim hepsinde erken gösterir yani. Dondurulmuş varsa yeniden denersin üzülme hiç sağlık olsun
bende 2 kere tup bebekyaptirdim 1.denemem negatifti 2. Denemede pozitif sonuc aldık 3.gun embriyosuydu 10.gün test sonucu 32.34 çıkmıştı ama 2ay once bebegimizi kaybettik 6.aya girdigimde kalbi durdu cok zor seni cok iyi anliyorum sabret inşallah guzel sonuclar alırsın5.gün embriosuydu iki tane transfer etmişleri üstelik
En azindan bitanesi bari tutunmaz mı yaa, cok mutlu olmuştum iki tane transfer edildiginde
Geç döllenme olmuş olabilir ihtimalini düşünmedi bile doktorum, oyuzden zaten kendi kendime devam ediyorum işte yoluma
Evet malesefYaa tesemi oluyorsunuz..
Allah'ım yasürekli ameliyatta yorucu.
Canim 5. Gun embriyosu 9. Gun genelede cikiyo..kacinci kaliteydi embriyolariniz..bilgi alabildinizmi5.gün embriosuydu iki tane transfer etmişleri üstelik
Evet malesefYaa tesemi oluyorsunuz..
Allah'ım yasürekli ameliyatta yorucu.
Dondurulmuş yokmu peki.Evet malesefSagolsun eşim hic yok ameliyat olmam demedi sirf ben istiyorum diye hep oldu ama kiyamam ki artik, benim ki de zor ama ameliyat cok daha zor
Embioloğuma sordum ama rakam olarak net bişey demediCanim 5. Gun embriyosu 9. Gun genelede cikiyo..kacinci kaliteydi embriyolariniz..bilgi alabildinizmi
Kalitesi en düşük embriyo bile tutunur da yavaş ilerler 5. Gün embriyosunda olmuyor pek o durum. İnşallah başka embriyon vardır bekletmeden onunla denersinizEvet yanlış söylemişim,gec döllenme degil gec tutunma demek istedim...öyle bir sey varmiş,yine bu gibi sitelerde okudum,bende bi ihtimal diye kandiriyorum kendimi
Ne mutlu arkadaşiniza Allah hayirlisiyla tamamina erdirir insallahDondurulmuş yokmu peki.
Biraz dinlenin ama pes etmeyin benm de arkadaşım ikiz kaldı o şekilde. rabbim yardımcınız olsun
Kendimi boşuna kandirmayim yani ...Yok cnm malesef dondurulmuşumuz yokKalitesi en düşük embriyo bile tutunur da yavaş ilerler 5. Gün embriyosunda olmuyor pek o durum. İnşallah başka embriyon vardır bekletmeden onunla denersiniz
Ben 2 kere denedim daha once kuzum..ve bana mesela ilki icin 2. Kalite 2. Si icin 2. Kalite ama 1. Ye yakin demislerdi..ama benimkiler 3. Gun embriyoauydu ..ben olmamasini embriuolarin kalitesizligine vermistim..o yuzden sormak istedim..ama anladigim kadariyla senin 1 tanesi hem 5. Gune gitmis hemde iyi kalitedeymis..bende 1 kere daha denicem..2. De uzulmem demistim kendi kendime ama cok uzulmustumm..cunki bi dolusu maddi manevi yipraniyo insan..ama suan cok rahatim inan...olmuyosada nasip degilmis diyorum..hic umudunu kaybetme lutfen..uzmede kendini dunyanin sonuda degill..insallah degerin artar kuzum..allah korusun olmassda..lutfen embriyolarini genetige gonder..cunki masallah embriyolarin aslinda gayet guzel..sansin cok fazlaymis aslinda...bu surecte kendini yiprattiginla kaliyosun..sonra yeniden toparlaniyosun..ve kendimi bosu bosuna yiprtamisim diyosun..Embioloğuma sordum ama rakam olarak net bişey demedi
biri iyi kalitede digeri ondan biraz duşuk kalitede dedi
Çok zor süreç olsa ayrı dert olunca düşmesi ayrı. İlki düşük olunca ikincide düşcekse tutmasın diye dua ettim düşün. Kimyasal oldu demek ki hayırlısı buymuş öyle düşün güzel enerji ile dol tez vakitte kal inşallahKendimi boşuna kandirmayim yani ...Yok cnm malesef dondurulmuşumuz yok
Allah buyuktur insallah bir gun isteyen herkez anne olur ve bizlerde oluruz insallah
Allah size sabir versin cnm,bizler ne icin uğraşırken böyle birşey cok ağır gelir insanaÇok zor süreç olsa ayrı dert olunca düşmesi ayrı. İlki düşük olunca ikincide düşcekse tutmasın diye dua ettim düşün. Kimyasal oldu demek ki hayırlısı buymuş öyle düşün güzel enerji ile dol tez vakitte kal inşallah
Kimde tedavinoluyorsun canimAllah size sabir versin cnm,bizler ne icin uğraşırken böyle birşey cok ağır gelir insanadedigin gibi olsa bi dert, olmasa başka bi dert
Nekadarlıktı ilk bebegin düşük oldugunda
7 haftalıktı kürtajda olmadı kendim düşürdüm çok çok zordu inan ki.Allah size sabir versin cnm,bizler ne icin uğraşırken böyle birşey cok ağır gelir insanadedigin gibi olsa bi dert, olmasa başka bi dert
Nekadarlıktı ilk bebegin düşük oldugunda
Bizim ki de bir umut işte, "0" da olsa insan acaba diyor...Ben 8. Gun yaptirmistim 0.10 du doktorum devam et ilaclara biraz zor ama demisti.
Ve 12. Gun kan vermeye gittigimde doktorum evet sonucunun negatif oldugunu bilerek geldin zaten dimi dedi öylede oldu negatifti doktorum bi iki kiside boyle gordum ama cok zor dedi yani 0 lardan yukselemes en az 3 4 olsa neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?