ilk pozitif aldım şimdi negatiffff olmadı işteee:2::2::2:
cnm hakkınızda hayırlısı böyleymiş diye düşün üzülme sakın benimde 4. günüm ve hiç umudum yokkkkk(((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk pozitif aldım şimdi negatiffff olmadı işteee:2::2::2:
umutlanmıştık hep ama yıkıldı umutlarımmm napacam şimdi bilmiyom.:26::26:
napiyim merak iste..)) aldim boyumun olcusunu tum gunu kendime zehir ettimkeşke yapmasaydın insan ister istemez etkileniyor çünkü bende meraklandım ve yaptım çıkmadı yıkıldım sanki , çok ağladım hemen hastaneye gidip yaptırdım sonuç pozitif boşuna üzülmüşüm.bu sonuç seni hiç etkilemesin inş herşey gönlünüzce olur
bilmiyorum artik,umutlarim yikildiinşallah güzel müjde verirsin kutlama yaparız cnm..
canim sabah test negatif cikti,bugunde toplanti falan vardi izin alamadim,mecburdum ise gitmeye,bizim burda heryer saat 17 gibi kapaniyor,kan testi yapabilcegim bi yer yokslm cnm ne oldu sonucun çok merak ediyorum inşallah hayırlı cvplarla gelirsin:)
insallah sabah ilk isim tabi adet olmazsam,cunki sabah wcde akintinin icinde cookkk acik pembe bisey gordum,ama asiri acikti rengi,dikkat etmesem gorulmedi bile,oyle olunca adetim birgune kalmaz sokulur yani kendimde pek umut gormuyorum,yinede rabbim buyuk
cok dogru,bu idrar testleri insani hasta eder ya..)))) keske gunumu bekleyip kan testi yapsaydimarkadaşlar sanırım idrar testinde belli olmuyo kan tahlilinde belli olur
sorma ya ne sabri,elim mahkumdu bugun gidemedim,ise gitmemis olsaydim solugu hastanede bulurdum,,kismetyerlesme kanaması olabilir canım
ozaman buyuk ihtimal hamilesin 10gun suruyor catlatma ignesinin etkisi kan testi nezaman
iyi sabr ede biliyorsun ben olsam cıkar hastaneye kosardım
aa nedemek bitti oyle konusma lutfen,sagligin yerinde oldugu surece devam yilmak yok,canim lutfen kendini hemen toparla yeni umutlarin icin..:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:malesef bittiiiiiiiiiiiiiiiii
slm arkadaşlar,sizinle bir bilgi paylaşıcam;;
farklı bi tüp bebek doktorundan aldğım bilgiye göre,hani bii belirti arıyoruz ya ağrı,sancı,leke gibi; evet bunlar tüp bebeğin tutma belirtisidir fakat yapılan tüp bebek tedavisi ve yapılan araştırmalara göre son 3 yıldaki tüp bebek annelerinnde bu belirtiler ortadan kalkmış,hastalardan %70 bu belirtiler olmadan hamile kalıyormuş...özellikle ikiz gebelik olacaksa belirti olmuyor ve gebelik sağlıklı bir şekilde devam ediyormuş....
doktorun yalancısıyım:):) benm gibi günlerce belirti arayan ve üzülen arkdşlar;biraz olsun umudunuz olsun diye yazdım,,,grşrz
ayy insallah benim iki transferim oldu,acaba ikisidemi tuttuda ondan belirti yok..)))))))))) eger positfii gorursem o doktoru sahsen tebrik etmek isterim
ilk tüp bebek tedavimi yapmış bulunaraktan test günüme 5 gün kaldı vee bende nedense umutsuzum son bikaç gündür kendimi negatife hazırladım hiç heyecanım pozitif olabileceği hayyaleri filan yok yani boş boş geçiriyorum zamanda pek geçmesede sadece gün içinde heppp uyku halim oluyor çoğu zaman uyumak için yatıyorum onun dışında dikkat etmiyorum kendime dilerim hepimizin yüzü güler tez zamanda
hosgeldin canim,insallah rabbim yaninda olsun,yuzunu guldursun
ama sen hemen pes etmissin gibi,lutfen poisitif ol,kendini simart bu surecte zaten sayili gunler,rabbim nelere kadir,bunu senden biliyorsundur eminim
lutfen sonucunu bizede yaz olurmu,allahim yardimcin olsun.dualarimdasin canim
napiyim merak iste..)) aldim boyumun olcusunu tum gunu kendime zehir ettimkeşke yapmasaydın insan ister istemez etkileniyor çünkü bende meraklandım ve yaptım çıkmadı yıkıldım sanki , çok ağladım hemen hastaneye gidip yaptırdım sonuç pozitif boşuna üzülmüşüm.bu sonuç seni hiç etkilemesin inş herşey gönlünüzce olur
bilmiyorum artik,umutlarim yikildiinşallah güzel müjde verirsin kutlama yaparız cnm..
canim sabah test negatif cikti,bugunde toplanti falan vardi izin alamadim,mecburdum ise gitmeye,bizim burda heryer saat 17 gibi kapaniyor,kan testi yapabilcegim bi yer yokslm cnm ne oldu sonucun çok merak ediyorum inşallah hayırlı cvplarla gelirsin:)
insallah sabah ilk isim tabi adet olmazsam,cunki sabah wcde akintinin icinde cookkk acik pembe bisey gordum,ama asiri acikti rengi,dikkat etmesem gorulmedi bile,oyle olunca adetim birgune kalmaz sokulur yani kendimde pek umut gormuyorum,yinede rabbim buyuk
cok dogru,bu idrar testleri insani hasta eder ya..)))) keske gunumu bekleyip kan testi yapsaydimarkadaşlar sanırım idrar testinde belli olmuyo kan tahlilinde belli olur
sorma ya ne sabri,elim mahkumdu bugun gidemedim,ise gitmemis olsaydim solugu hastanede bulurdum,,kismetyerlesme kanaması olabilir canım
ozaman buyuk ihtimal hamilesin 10gun suruyor catlatma ignesinin etkisi kan testi nezaman
iyi sabr ede biliyorsun ben olsam cıkar hastaneye kosardım
aa nedemek bitti oyle konusma lutfen,sagligin yerinde oldugu surece devam yilmak yok,canim lutfen kendini hemen toparla yeni umutlarin icin..:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:malesef bittiiiiiiiiiiiiiiiii
slm arkadaşlar,sizinle bir bilgi paylaşıcam;;
farklı bi tüp bebek doktorundan aldğım bilgiye göre,hani bii belirti arıyoruz ya ağrı,sancı,leke gibi; evet bunlar tüp bebeğin tutma belirtisidir fakat yapılan tüp bebek tedavisi ve yapılan araştırmalara göre son 3 yıldaki tüp bebek annelerinnde bu belirtiler ortadan kalkmış,hastalardan %70 bu belirtiler olmadan hamile kalıyormuş...özellikle ikiz gebelik olacaksa belirti olmuyor ve gebelik sağlıklı bir şekilde devam ediyormuş....
doktorun yalancısıyım:):) benm gibi günlerce belirti arayan ve üzülen arkdşlar;biraz olsun umudunuz olsun diye yazdım,,,grşrz
ayy insallah benim iki transferim oldu,acaba ikisidemi tuttuda ondan belirti yok..)))))))))) eger positfii gorursem o doktoru sahsen tebrik etmek isterim
ilk tüp bebek tedavimi yapmış bulunaraktan test günüme 5 gün kaldı vee bende nedense umutsuzum son bikaç gündür kendimi negatife hazırladım hiç heyecanım pozitif olabileceği hayyaleri filan yok yani boş boş geçiriyorum zamanda pek geçmesede sadece gün içinde heppp uyku halim oluyor çoğu zaman uyumak için yatıyorum onun dışında dikkat etmiyorum kendime dilerim hepimizin yüzü güler tez zamanda
hosgeldin canim,insallah rabbim yaninda olsun,yuzunu guldursun
ama sen hemen pes etmissin gibi,lutfen poisitif ol,kendini simart bu surecte zaten sayili gunler,rabbim nelere kadir,bunu senden biliyorsundur eminim
sıkma canını canımya belki oylesine bir agrıdır hemen en kotusunu dusunme yarın yaptır bizide haberdar et
mavielle tatlim sen simdiden moralini niye bozuyorsun ki olmaz ama canim,senin positif olmam gerek ,belirti aramak farkli umutsuz olmak farkli..insallah positif alacaksin cnm benimcnm hakkınızda hayırlısı böyleymiş diye düşün üzülme sakın benimde 4. günüm ve hiç umudum yokkkkk(((
merhaba canim hosgeldin aramiza,hepimiz zorlu bu surecte geciyor allahim yardimcimiz olsun,insallah o adet agrilarin sana yavrunun varliginin sinyalidir..)selam arkadaşlar bütün yazdıklarınızı az önce okudum çok duygulandım. bende bu ay ilk denememi yaptım. bugün transferin 6. günü ve adet olacakmışım gibi ağrılarım var. bacaklarım ağrıyo . çok üzgünüm adet olacağım diye . umarım olmaz. Allahım herkese hayırlı uzun ömürlü ,sağlıklı evlatlar nasip etsin.....
supersin vallaha yerden goge kadar haklisin,zaten o kadar hormon depoluyoruz vucuta,gelde sakin sakin bekle mumkun degil.en azindan ben degilimkeşke şu transferde bizleri uyutsalarda 12 gün sonra uyansak olduysa oldu olmadıysa olmadı 12 gün yeminederim resmen işgence oluyor..... birde stres olmayın nasıl olunmuyor inanın çok merak ediyorum resmen hayat duruyor gel gitler cabası bence en zor kısmı transfer sonrası
rabbim inşallah hepinizin yanınızda benimde emeklerimizi boşa çıkarmaz
hoşbuldum canım evet yaaa çabuk pesettim tek embrio transferi oldu :18: sayı arttıkça umudumda artabilirdi belkide en çok bu yüzden negatif takılıyorum evet yazarımm sonucumu inşş müjdemle dönerim aramıza , hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşş dualarımdasınızhosgeldin canim,insallah rabbim yaninda olsun,yuzunu guldursun
keşkeeeee süper olurdu 12 gün uyuyan prenses olsaydık canım kaç gün var test gününe inşallah müjde verirsinkeşke şu transferde bizleri uyutsalarda 12 gün sonra uyansak olduysa oldu olmadıysa olmadı 12 gün yeminederim resmen işgence oluyor..... birde stres olmayın nasıl olunmuyor inanın çok merak ediyorum resmen hayat duruyor gel gitler cabası bence en zor kısmı transfer sonrası
rabbim inşallah hepinizin yanınızda benimde emeklerimizi boşa çıkarmaz
hoşbuldum canım evet yaaa çabuk pesettim tek embrio transferi oldu :18: sayı arttıkça umudumda artabilirdi belkide en çok bu yüzden negatif takılıyorum evet yazarımm sonucumu inşş müjdemle dönerim aramıza , hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşş dualarımdasınız
maşallah inşallah bebişin göbişinde canımm inşallah yarın resmileşecek kan testiyle müjden mutlaka yarın uğrayacağım güzel haberini almak için dualar edeceğim mübarek günün yüzü gözü hörmetine inşşş bombayı patlat tatlımbi gunu daha bitirdim ama halen hasta olmadim,insallah bi 8 ayda olmam..))
bakalim yarin sabaha kadar hasta olmazsam,kan testi yaptircam :18::18::18:
ne olur dua edin bana..
haklısın 1 yumurta ve 1 sipermle yüce Rabbim dilesin yeterki can veren de o alanda o inşallah canımm yaaa inşallah müjdeler patlatalım sıraylaama sen simdiden boyle dusunursen olmazki,kalbini ferak tutki yavrun daha bi siki sarilsin sana....rabbim nelere kadir bilirsin,yeterki can versin,,,lutfen o guzel canini uzme,tadini cikar test gunune kadar..
insallah mujdeyle donersin arkadasim,,
sende benim dualarimdasin
keşkeeeee süper olurdu 12 gün uyuyan prenses olsaydık canım kaç gün var test gününe inşallah müjde verirsin
insallah ya,cok heyecan basti beni off ya offfmaşallah inşallah bebişin göbişinde canımm inşallah yarın resmileşecek kan testiyle müjden mutlaka yarın uğrayacağım güzel haberini almak için dualar edeceğim mübarek günün yüzü gözü hörmetine inşşş bombayı patlat tatlım
haklısın 1 yumurta ve 1 sipermle yüce Rabbim dilesin yeterki can veren de o alanda o inşallah canımm yaaa inşallah müjdeler patlatalım sırayla
nisanda canım ttedavim 3. olacak co kültürle deneyeceğiz bu sefer şimdiden transfer provası yapıyorum bu sereçteki tek nefretim nasıl uzansam oturarak ders çelışsam örgü örsem oturmanın zararı olurmu vs.... felan filan işin kötüsü ben çok hareketli bir insanım birde hormanlar resmen cinnet anları yaşıyorum hele hele o dönemlerde annemin kayınvalidemin ağzını açtırmıyorum sakın sakın benim yanımda annne hakkı demeyin en fazla 5 dk anne olmuşsunuz kırın kıçınızı oturun esas anne hakkı bizim diyorum
en önemlisi sen şuan şimdiden moralini bozma benim 2. tedavimde tek transfer edilen hamileydi 3 transfer edileninki negatif olmuştu ben zaten saldım çayıra mevlam kayıra
unutmaki tedbiri bizden takdiri allahtan herşey nasip kısmet aslında
inşallah hayırlısı ile bu son olur yaşayan bilirmiş sizde çok iyi bilirsiniz ki hakikaten çok zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun....