- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim telas yapma,yerlesme lekesidir buyuk ihtimal..ARKADAŞLARRRRRRRR ....bugün ögleden sonra çok kısık agrım var.azcıkta kahverengimsi leke oldu.korktum normalmidir sizce.banyo yapmıştım aceba ondan dolayımı arttıki agrılarım diye düşünüyorum.
Bence kesin hamilesin,allahim saglikla kucaginada almayida nasip etsin..çatlatma iğnesini vurulalı 12 gün oldu yumurta toplanmadan önce vurulmuştum,sizce etkisi sürebilirmi????neyse çok takılmadım zaten olursa sürpriz olcak olmazsada bir an önce normal hayatıma dönmek istyrum:)
Gelelim bana bugun idrar testi yaptim malesef
Kan testi icin yarin gidecegim,bugun izin alamadim is yerinden
Canim telas yapma,yerlesme lekesidir buyuk ihtimal..
inşallah canım öyledir yaa.kan verdim geldim 2 de belli olcak.bakalım hayırlısı
Canim telas yapma,yerlesme lekesidir buyuk ihtimal..
inşallah canım öyledir yaa.kan verdim geldim 2 de belli olcak.bakalım hayırlısı
inşallah güzel müjde verirsin kutlama yaparız cnm..
inşallah güzel müjde verirsin kutlama yaparız cnm..
inşallah canım saoll yaa.
yerlesme kanaması olabilir canımARKADAŞLARRRRRRRR ....bugün ögleden sonra çok kısık agrım var.azcıkta kahverengimsi leke oldu.korktum normalmidir sizce.banyo yapmıştım aceba ondan dolayımı arttıki agrılarım diye düşünüyorum.
ozaman buyuk ihtimal hamilesin 10gun suruyor catlatma ignesinin etkisi kan testi nezamançatlatma iğnesini vurulalı 12 gün oldu yumurta toplanmadan önce vurulmuştum,sizce etkisi sürebilirmi????neyse çok takılmadım zaten olursa sürpriz olcak olmazsada bir an önce normal hayatıma dönmek istyrum:)
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:malesef bittiiiiiiiiiiiiiiiii
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:malesef bittiiiiiiiiiiiiiiiii
biten ne canımm ?
hani bazen söylenecek tüm cümleler biter kalırsın ya işte öyle oldum herşeyde vardır bir hayır diyeceğim çok üzülme lütfen