• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferımın 5.gunu ve hıc belırtım yok!!! Lutfen deneyımlerınızı yazın

malesef catlatma ignesininde etkisi oluyor 10gun gecmesi lazimmıs yoksa yalnıs sonuc alına biliyormus tabi bende sabırsız davranmıstım drum sakın test yapma demisti bana Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin beklemek cok zor

ARKADAŞLARRRRRRRR ....bugün ögleden sonra çok kısık agrım var.azcıkta kahverengimsi leke oldu.korktum normalmidir sizce.banyo yapmıştım aceba ondan dolayımı arttıki agrılarım diye düşünüyorum.

çatlatma iğnesini vurulalı 12 gün oldu yumurta toplanmadan önce vurulmuştum,sizce etkisi sürebilirmi????neyse çok takılmadım zaten olursa sürpriz olcak olmazsada bir an önce normal hayatıma dönmek istyrum:):1::1::1::1:

ARKADAŞLARRRRRRRR ....bugün ögleden sonra çok kısık agrım var.azcıkta kahverengimsi leke oldu.korktum normalmidir sizce.banyo yapmıştım aceba ondan dolayımı arttıki agrılarım diye düşünüyorum.
Canim telas yapma,yerlesme lekesidir buyuk ihtimal..

çatlatma iğnesini vurulalı 12 gün oldu yumurta toplanmadan önce vurulmuştum,sizce etkisi sürebilirmi????neyse çok takılmadım zaten olursa sürpriz olcak olmazsada bir an önce normal hayatıma dönmek istyrum:):1::1::1::1:
Bence kesin hamilesin,allahim saglikla kucaginada almayida nasip etsin..:nazar:

Gelelim bana bugun idrar testi yaptim malesef:50::14::14:
Kan testi icin yarin gidecegim,bugun izin alamadim is yerinden:19:

keşke yapmasaydın insan ister istemez etkileniyor çünkü bende meraklandım ve yaptım çıkmadı yıkıldım sanki , çok ağladım hemen hastaneye gidip yaptırdım sonuç pozitif boşuna üzülmüşüm.bu sonuç seni hiç etkilemesin inş herşey gönlünüzce olur

inşallah sonucun güzel olur canım merak etme .bende yapmıştım test ama bendede çıkmamıştı.kan testinde çıkıyor sen sıkma canını moralinide bozma sakın..

yerlesme kanaması olabilir canım
ozaman buyuk ihtimal hamilesin 10gun suruyor catlatma ignesinin etkisi kan testi nezaman

iyi sabr ede biliyorsun ben olsam cıkar hastaneye kosardım:1:

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaşlar,sizinle bir bilgi paylaşıcam;;

farklı bi tüp bebek doktorundan aldğım bilgiye göre,hani bii belirti arıyoruz ya ağrı,sancı,leke gibi; evet bunlar tüp bebeğin tutma belirtisidir fakat yapılan tüp bebek tedavisi ve yapılan araştırmalara göre son 3 yıldaki tüp bebek annelerinnde bu belirtiler ortadan kalkmış,hastalardan %70 bu belirtiler olmadan hamile kalıyormuş...özellikle ikiz gebelik olacaksa belirti olmuyor ve gebelik sağlıklı bir şekilde devam ediyormuş....

doktorun yalancısıyım:):) benm gibi günlerce belirti arayan ve üzülen arkdşlar;biraz olsun umudunuz olsun diye yazdım,,,grşrz

ozaman buyuk ihtimal hamilesin 10gun suruyor catlatma ignesinin etkisi kan testi nezaman

......inşallh öyleyimdir,çok heveslenmek istemyorum ama baklım..kan testi pazar günü

Back