• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferımın 5.gunu ve hıc belırtım yok!!! Lutfen deneyımlerınızı yazın

oylemi ayyy deme kalbim heyecandan yerinden firlayacak..))))))))))))))))))))))...bu kalb ikinci bi soku kaldirama herhalde..)))))))))))
insallah canim ya...nasip kismet saglikli olsunda 1 tane olsun fark etmez

saolasin guzelim,ne guzel ne tarifi zor guzel bi duyguymus bu ya
surekli icimden deli gibi rabbim isteyen herkeze nasip et diyorum..cunki caresizligin ne zor oldugunu bilirim

:)))) benim ikizler 321 di senin bi gün erken sonucun bu ve çok güzel rabbim kucağına aldırmayı nasip etsin güzelim :)))

ayy yerim ben senin kizini ya..masallah canim.gule gule buyut evladini
insallah bizde saglikli bisekilde kucagimiza aliriz..

allahim razi olsun senden,duyarliligin icin
kanam yok aslinda peceteye bi defalik silecek kadar koyu kivamli akintinin icindeydi
galiba yerlesme dedikleri sey olsa gerek:1:

amiiiin cnm
sağlıklı bir hamileliğin olur inşlh sennde
:49::49::49::49::49::49::49::49:

:)))) benim ikizler 321 di senin bi gün erken sonucun bu ve çok güzel rabbim kucağına aldırmayı nasip etsin güzelim :)))

hadi ya..))))) ben hic anlamiyorum bu degerlerden..insallah oyledir canim ya..ayy heyecandan olucem ben..))
22 nisan randevu verdiler,ozaman belli olurmu tekmi? ciftmi? :26:

arkadaslar allahima sukurler olsunki kan testim positif,allahimin izniyle hamileyimmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
allahim kimsenin dilegini,istedigini,duasini geri cevirme,isteyen tum arkadaslarima,tanimadiklarimada yasat bu duyguyu:14::14::14:
desteginiz icin cok tesekkur ederim kislarrr:16::16:

ve az once koyu akintiyla karisik kan geldi,wc kagidiyla bi silmede gececek kadardi..galiba yerlesme kanamasi dedikleri bu olsa gerek:26:
canımsınnn çok sevindim çokkk bu mübarek günde topik huzur doldu müjdenle :nazar: :52: :52: dilerim sıkıntısız gebelik yaşayıp sağlıklı-hayırlı evladını kucağına alırsın çokkk sevindimm çokk öptüm kocamnnnn hamiş hamiş o güzelce ettiğin dualara aminnnnnnnnnnnnnn diyorumm :16:

ayrıca asansör maceran muhteşemdi :23: karnım ağrıyana kadar kahkahalar atarak güldürdün beni :29::9::9::9::9: benimde uykum var yatıcammmm :10: kızlar bu bir belirtiyse eğer her gün uykum oluyoo gün içinde hiç uyumamış gibi uykuya hasretim yawww :44: 4 gün sonra netleşecek inşş iyi belirtilerdeir :49::31::52::16:

canımsınnn çok sevindim çokkk bu mübarek günde topik huzur doldu müjdenle :nazar: :52: :52: dilerim sıkıntısız gebelik yaşayıp sağlıklı-hayırlı evladını kucağına alırsın çokkk sevindimm çokk öptüm kocamnnnn hamiş hamiş o güzelce ettiğin dualara aminnnnnnnnnnnnnn diyorumm :16:

ayrıca asansör maceran muhteşemdi :23: karnım ağrıyana kadar kahkahalar atarak güldürdün beni :29::9::9::9::9: benimde uykum var yatıcammmm :10: kızlar bu bir belirtiyse eğer her gün uykum oluyoo gün içinde hiç uyumamış gibi uykuya hasretim yawww :44: 4 gün sonra netleşecek inşş iyi belirtilerdeir :49::31::52::16:

cok sagol canim benim,kalbim dualarim inan sizlerle
sende burda patlatacaksin burda bombayi gor bak,umutluyum senden
insallah o uykun guzel seylerin sinyalidir....lutfen huzulu ol,su sayili gunlerde yapabilcegimiz baska bisey yok...
ayyy 4 gun sonra heyecanla seni bekliyor olacagim:46::46::52:

ne mutlu seni asonsor maceremla guldurebildirdiysem..))))))) tabi simdi guluyorumda ozaman stres yaptim,kosmustum karmini bacaklarimi cok sktim,psikolojik olarakta insan herseye takiyor ya..))
ha bide ben transferden sonra hicccccccc yatmadim,burda yatirmiyorlar ben londradayim transferim olduktan sonra hemen kalkiyorsun,tum islem 10 dakida yani..
demek istemem yatmakla falan bisey olmuyor,rabbim ol deyince oluyor...

saol kuzum,darisi en kisa zamanda sana meliscim...
lutfen moralini yuksek tut olurmu
canim senin yas kacti?

yarın rabbimin izniyle 24 oluyorum canımmm...2. en kötü dogum günüm olucak:2::2::2::2:
hayırlısı olsun diyorum başkada bişey diyemiyorum...
ama senin adına inanki çok sevindimmm.:36::36::36:

i.............

çok şükür cnm erdin muradına:) rabbim tamamına erdirsin....inşallh hepimize nasip olur bu haberi almak....

allahim bu duyguyu yasatti sukurler olsun,bide hayirlisiyla saglikla kucagima alsam..))
insallah isteyen herkeze nasip olur..
seninde az kaldi degilmi canim?

yarın rabbimin izniyle 24 oluyorum canımmm...2. en kötü dogum günüm olucak:2::2::2::2:
hayırlısı olsun diyorum başkada bişey diyemiyorum...
ama senin adına inanki çok sevindimmm.:36::36::36:

canim benim ya daha cokkkkkkkkkkk gencsin sen ya..ben 35 gircem:50: ve daha ilk cocugum olacak allahim nasip ederse
benim esim artik istemiyordu tup bebek tedaviyi zor ikna ettim son sansimdi
bencede vardir bi hayri sakin moralini bozma...yilmak yok ve yola positif energiyle devam cnm:32:

canım tebrİk ederİm rabbİm tamamına erdİrsİn.hayırlı sağlıklı sıhhatlİ bİr şekİlde kucağına alırsın İnş.
Değerİn çok İyİ maşallah.benİm değerde 200 küsürdü dr banada belkİ çİftİr demİştİ ama tek oldu.rabbİm senİn gönlüne göre versİn.
İkİz olsunda sen gör gününü:))
hadİ tekrar hayırlısı olsun hakkında.

yazmadan edemeyeceğim kaç gündür topiğe bakıp bakıp çıkıyordum :)neyseki mutlu son çok sevindim :)rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bir duygu olmalı ..bende geçen ay ilk tüp bebekte negatifi aldım çok üzüldüm ama toparlandım kaldım yerden devam edeceğim şimdi dondurulmuşları deneyeceğim inşallah bu sfeer minişlerim sıkı sıkı tutunurlar bana .ilk denememde çok stres yaptım gerçekten bu sefer daha rahat olacağımı düşünüyorum ..tekrar tebrikler bu güzel duyguyu isyeten tüm kadınlara yaşatsın rabbim :)

arkadaslar allahima sukurler olsunki kan testim positif,allahimin izniyle hamileyimmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
allahim kimsenin dilegini,istedigini,duasini geri cevirme,isteyen tum arkadaslarima,tanimadiklarimada yasat bu duyguyu:14::14::14:
desteginiz icin cok tesekkur ederim kislarrr:16::16:

ve az once koyu akintiyla karisik kan geldi,wc kagidiyla bi silmede gececek kadardi..galiba yerlesme kanamasi dedikleri bu olsa gerek:26:

mesajını yeni gördüm gözün aydın rabbim gönlünüze göre versin inş kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz.kib asıl iş bundan sonra dikkat et strese girme

size birşey soracağım eğer yapılan günü saymazsak 10 gün sonraki testimiz 340 çıktı ve daha doktora gitmedik senin bu kaçıncı günkü sonucundu

Sugarbaby

günlerdir bakıyordum çok tebrik ederim canım rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almaya nasip etsin :nazar::nazar:

:46::46::46:

Back