insallah ya,cok heyecan basti beni off ya offf
bu hareket konusunda ben neler yaptim bi bilseniz..)))
transfer oncesi su iciliyor ya,bende ictim yeterli suyu,transferden sonra doktor dedi hemen yapabilirsin artik diye,bende olmaz evde yaparim dedim ve arabaya bindik
araba salladikca ben duramiyorum artik o kadar skistimki tutmak ne mumkun,esime bagiriyorum lutfen kapinin onune birak beni tutamiyacagim,esimde yana done park yeri ariyor,.....,neyse ben hemen indim arabadan kostur kostur apartmana girdim,,
asansore girdigim anda ne var ne yok bosalttim asansorun icine..)))))) vallaha mumkun degildi tutamazdim
cok utandim:26: ama yapabilcegim bisey yoktu,kendimi cok kastim dedim kesin tutmaz bu bebisler...o bile baslangicta negatif basladi
sonra esim arabayi park etmis geliyor ve apartmandaki cocuklara firca atiyordu niye asansorun icine icecek dokuyorsunuz diye..)))))))))) sonra ben durumu anlattim,cok gulduk ve utandim
saolsun esim asansorun icini falan sildi....)))))))
benim tum bacaklar kirlendigi icin cok hafif ilik suyla dus almak zorunda kaldim..
hemen yatamadim yani,nebilim bu beni etkiledi cunki wcye yetismek icin resmen kostum
eger tutarsa varya mucize gibi bisey olacak
günaydın...bu arada çok güldüm canım yaa niye o kadar bekledinki hiç gülcem yokyu valla.hala canım çok sıkılıyor.canım biey yapmak istemyor.inşallah tutunur seninki canım inşalah güzel haber verirsin ve güzel devam eder...