• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferımın 5.gunu ve hıc belırtım yok!!! Lutfen deneyımlerınızı yazın

Arkadaslar daha onceki sayfalarda yazmistim durumumu,338 olan kan degerim 2.2 ye dustu diye,ama bugun ben bebegimin kalp atisini gordum
ruya gibi allahim sana sukurler olsun..
338 olan degerim 220.20 ye dusmus ama ben telefonda yanlis anlamisim(ingilizce oldugu icin) daha sonrasinda bi daha kan testi yapmadilar,randevuyu beklememi demislerdi,ogunden bugune gunler gecmemisti,durumum belli degildi..ugs ile bakan doktor denen gerizekali bana resmen dusuk yapmissin yada yapiyorsun demisti...burda biseyden anlamiyorlar ya,gozunu seveyim memleketimin

ama bugun gordumki bebegimin birisi bana siki siki sarilmis,hersey yolundaymis
ayrica transferimin 15.gunuydu galiba normal adet kanamasi gibi 5 gun kanamam oldu,resmen ped kullandim,daha sonra 10 gun falan kahvekarisimi,kanla birlikte akintim devam etti suan gayet iyiyim,birde 1 haftadir bulantim vardi,ama icimde hep korku vardi ya disgebelikse diye
neyse bugunleri gosteren rabbim saglikla kucagima almayida nasip et

bosuna kendimi hirpalamissim gunlerce,bi yanlis analama ve doktorlarin bekletmesi ve gereken ilgiyi gostermemeleri,kontrol etmemeleri sonucu bugune kadar ne cektigimi ben bilirim
ama bunada sukurler olsun,bebegim benimle ya herseyi unuttum bile:1:

ah be canım nasıl sevindim anlatamam.bende geçen ay transfer oldum 2 tane ama tutmadı.kan değerimdede çıkmadı zaten 12 .günde adetim geldi parça parça ve çok uzun sürdü..insan seni duyunca mucizelerin olduğunu görünce ya diyor acaba hamişmiyim):)))yokta öle bişi ama baksana yaradanım nasılda korumuş birini.ve dr lar sana resmen düştü demişler ve sen adet kanaması yaşamışsın aslında düşükmüş..burda olsa hemen ugs ye alırlardı ve sen bu kadar üzülmezdin..ne diyim bir anne adayını üzmelerinin cezasınıda çeksinler..bende 2. dondurulmuşlarımla tedavimi inşallah mayıs sonu balıcam adet olmayı bekliyorum..senden 1 tek ricam var elini karnına koyup:49::)) allahtan banada bu denememde hamile kalmam için dua edermisin:16:..allahım sizi korusun.....

Arkadaslar daha onceki sayfalarda yazmistim durumumu,338 olan kan degerim 2.2 ye dustu diye,ama bugun ben bebegimin kalp atisini gordum
338 olan degerim 220.20 ye dusmus ama ben telefonda yanlis anlamisim(ingilizce oldugu icin) daha sonrasinda bi daha kan testi yapmadilar,randevuyu beklememi demislerdi,ogunden bugune gunler gecmemisti,durumum belli degildi..ugs ile bakan doktor denen gerizekali bana resmen dusuk yapmissin yada yapiyorsun demisti...burda biseyden anlamiyorlar ya,gozunu seveyim memleketimin

ayrica transferimin 15.gunuydu galiba normal adet kanamasi gibi 5 gun kanamam oldu,resmen ped kullandim,daha sonra 10 gun falan kahvekarisimi,kanla birlikte akintim devam etti suan gayet iyiyim,birde 1 haftadir bulantim vardi,ama icimde hep korku vardi ya disgebelikse diye

bosuna kendimi hirpalamissim gunlerce,bi yanlis analama ve doktorlarin bekletmesi ve gereken ilgiyi gostermemeleri,kontrol etmemeleri sonucu bugune kadar ne cektigimi ben bilirim

canımm görünce mesajını nasıl şaşırdım ve sevindim.. Allahım ne kadar büyük.. sonuna kadar devamını getirsin inşallah.. meleğin annesini sımsıkı tutunsun.. hayırlı olsun caımmm..

canımcığımmmm çok ama çokkkk sevindim dualarımız kabul oldu ohhhh dedim yaaaa süpersiniz bebişinle olmanın keyfini çıkar sıkıntısızca tekrar tekrar gözlerin aydın tebrikler tatlımmmm :49::52::52::52::52::52::29::29::29::29::29::16::16::16::16:

Transferin 7.günü sadece hafif mide bulantısı var ara ara sancı giriyor.. 12.gün gelmek bilmiyor.. Bende hiç sorun yok esimin morfolojisi %0 cıktı..Dr %65 olur dedi ama yinede içim rahat etmiyor

kızlar hamile olanlar elinizde yumurtlama testi varsa testi yapıp pozitif mi çıkıyor söylermisiniz ben hamile olduğumu 5. günde yumurtlama testinden öğrenmiştim bhcg ile lh hormonunu karıştırıp test pozitif gösteriyormuş gebelik testinden daha duyarlı

Transferin 7.günü sadece hafif mide bulantısı var ara ara sancı giriyor.. 12.gün gelmek bilmiyor.. Bende hiç sorun yok esimin morfolojisi %0 cıktı..Dr %65 olur dedi ama yinede içim rahat etmiyor
Insallah bebegine kavuşursun.Benim de transfer gününü saymazsak bugün 7.gün hicbir belirti yok.ilk 3 gun kasiklarimda batma hafif agri oluyordu simdi bisey yok. dun e2 ve progesteron testi yaptırdı doktor.ilaclarimin dozunu arttırdı.beklemek işkence gibi

Insallah bebegine kavuşursun.Benim de transfer gününü saymazsak bugün 7.gün hicbir belirti yok.ilk 3 gun kasiklarimda batma hafif agri oluyordu simdi bisey yok. dun e2 ve progesteron testi yaptırdı doktor.ilaclarimin dozunu arttırdı.beklemek işkence gibi
Aynen bugun 8.gun yok yok sanki tüp bebek yaptırmamışım gibi ama yarın sabah evde test yapacam

slm bende geldim.benimde bugün transferin 9. günü. transferden beri kısık agrılarım var yanma var.gögsümde hassasiyet var.bugün dayanamadım evde gebelik testi yaptım ama çıkmadı bişey:2::2::2:
benim de 9.günüm. dün ben de dayanamadım test yaptım cikmadi

Bugun transferin 9.günü sabah erkenden test yaptım... Cift cızgiyi cıktı :) ama ikinci çizgi biraz silik ışığa tutunca daha net görünüyor...8 yıl boyunca hep görmek istemiştim sonunda oldu...pazartesi günü kan testine gidecem cok heyecanlıyım..allah hepimize nasip etsin bu duyguyu :)

Bugun transferin 9.günü sabah erkenden test yaptım... Cift cızgiyi cıktı :) ama ikinci çizgi biraz silik ışığa tutunca daha net görünüyor...8 yıl boyunca hep görmek istemiştim sonunda oldu...pazartesi günü kan testine gidecem cok heyecanlıyım..allah hepimize nasip etsin bu duyguyu :)
:) ay masallah tebrik ederim darısı başımıza olsun

Kızlarr transferden sonra 5.günüm hiç belirtim yok normalmi:( pozitif olupta böyle olan varmıı

Back