• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferımın 5.gunu ve hıc belırtım yok!!! Lutfen deneyımlerınızı yazın

az önce kan verdim sonucumu bekliyorum valla çok korkuyorum yaaa:50:

canımmmmm rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah dün bende aynen senin gibiydim ve çok umutsuzdum.ama rabbim ol derse olur bunu untma v e bol bol dua et.inşallah güzel haber alırsın canım:49::49::emir_bebek::nazar:

canim insallah positif haberler alman dilegiyle..
o ruh degisim hali bendede var,aglamak istiyorum,surekli gerginim,esime catiyorum.))) bu kesinlikle aldigimiz ilaclardan,insallah gececek canim
bi abdest alip yasin okuyorum hemen kendimi toparliyorum vallaha
neyse az kaldi akmi karami gorecegiz..)))))))
senin kacinci gun embriyosu? ve kactane konuldu canim

............

mrhb cnm,benim 8.gün ve hala aynıyım. benim 3.gün embriyosu 2 tane konuldu,2 tane 5.gün embriyosu donduruldu,keşke 5. güne kadar bekleseydi doktor ama gaanti veremiylarki:( neysse artık hayırlısı,,,,sende varmı bi değişiklik?

canım benim inşallah öledir ben ;
3 gebelik ( 1 tek bebek ,2 taneside ikiz bebekti )
1 kimyasal gebelik
1 negatif sonuç aldım
6. denemem bu
hakkımızda hayırlısı olsun rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..(aminnn)

en azindan hamile kalabiliyorsun canim ya,insallah saglikli huzurlu bi hamilelik donemi gecirirsin (buarada seni hamile bile yaptim:1: ) bak allahim soyletti:nazar:
bende ikiz cok istiyorum,ama riskinden korkuyorum :18:

amİn çok teşekkür ederİm.darısı başınıza...
Sonucunu beklİyorum bende sabırszlıkla.daha doğrusu hepİnİzİnkİnİ beklİyorum.
6.denemesİ olan arkadaş özellİkle rabbİm sana çİfter çİfter versİn İnş.sabrının mukafatını bu denemende görmek nasİp olsun İnş.
canim cok saol destegin icin:16:
ben mutlaka yazacagim sonucumu:1:

............

mrhb cnm,benim 8.gün ve hala aynıyım. benim 3.gün embriyosu 2 tane konuldu,2 tane 5.gün embriyosu donduruldu,keşke 5. güne kadar bekleseydi doktor ama gaanti veremiylarki:( neysse artık hayırlısı,,,,sende varmı bi değişiklik?

hayirlisi canim ya,bende bi degisiklik yok yani belirtisiz geciriyorum gunumu..hic agrim sizim yok,adet agrisi bile yok:26:
ama her adet donemimde ortaya cikan sari akintim var:26: buda beni korkutuyor ya:18:
allahim bu surecte bize sabir ver :50:

en azindan hamile kalabiliyorsun canim ya,insallah saglikli huzurlu bi hamilelik donemi gecirirsin (buarada seni hamile bile yaptim:1: ) bak allahim soyletti:nazar:
bende ikiz cok istiyorum,ama riskinden korkuyorum :18:

ay inşallah cnm birlikte büyütürüz göbüşümüzü evet cnm ikiz çok zor hamileliği ama olsun her zorluğa değer....

oncelikle hayırlı olsun canım belirtileri kafana takma arkadasımda belirti coktu ama sonucu negatifti herkeste farklı gelelim bana bende agrı sızı yoktu burdan okudugum kadarıyla batmalar falan bekliyordum bende ama olmadı tek belirti gogus damarlarım baya belirginlesmisti artık hamileliktenmi ilaclardanmi bilemiyorum 7.gunde idrar testi yaptım cıktı silikte olsa tabi bende ucuzmus sonradan bildim hamileligim ileriedikcede pek belirtim olmadı bunlar normal seyler bunyeden bunyeye degisiyor suanda ikizlerim 15aylık darisi basına canım ama sabırlı ol strese sokma kendini

oncelikle hayırlı olsun canım belirtileri kafana takma arkadasımda belirti coktu ama sonucu negatifti herkeste farklı gelelim bana bende agrı sızı yoktu burdan okudugum kadarıyla batmalar falan bekliyordum bende ama olmadı tek belirti gogus damarlarım baya belirginlesmisti artık hamileliktenmi ilaclardanmi bilemiyorum 7.gunde idrar testi yaptım cıktı silikte olsa tabi bende ucuzmus sonradan bildim hamileligim ileriedikcede pek belirtim olmadı bunlar normal seyler bunyeden bunyeye degisiyor suanda ikizlerim 15aylık darisi basına canım ama sabırlı ol strese sokma kendini

vallaha yazdiklarin nasil iyi geliyor bi bilsen,allahim senden razi olsun canim
ayy yerim senin ikizlerini,masallah onlara ya:nazar::nazar::

bende cok ama cok istiyorum ikiz kismet artik

bende surekli yazilan belirtileri okudum,genelde positif alanlar kasik batmalari,adet agrilari olanlar olmus
onun icin endiseye dustum,ama senin yazini okuyunca icime bi umut dustu :1:

Allah sendende razı olsun canım takma kafana rahat bırak kendini insallah seninde guzel haberlerini alırız burda Rabbim ol deyince belirti tedavi yontemi falan bos yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana tahlil gunun yarınmı senin

Allah sendende razı olsun canım takma kafana rahat bırak kendini insallah seninde guzel haberlerini alırız burda Rabbim ol deyince belirti tedavi yontemi falan bos yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana tahlil gunun yarınmı senin

cok haklisin cnaim,rabbim ol dedikten sonra gerisi hikaye..
ama bu merak,sabirsizlikta basa bela..))

evet yarin 10.gunum :18:

arkadaşlar dayanamayıp 8.günde idrar testi yaptım silik 2. çizgi çıktı!!!! ya tedaviden önce bunuda göremiyordum sonuçta sizce sevinmelimiyim :d

malesef sevinçten değil cnm üzüntüden giremedim sonucum negatif. Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inş.

arkadaşlar dayanamayıp 8.günde idrar testi yaptım silik 2. çizgi çıktı!!!! ya tedaviden önce bunuda göremiyordum sonuçta sizce sevinmelimiyim :d

çatlatma iğnesi yaptırmamıştın demi transfer sonrası? eğer yaptırmamışsan %90 hamilesin şimdiden tebrik ederim:21:

Back