• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferimin 4.günü hiç bir belirtim yok

Bendede dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi bie belirti var aynı şekilde başlasa bişey yok ha bide karnım çok gergindi dün aksam bu gün sabah da öyleydi
Belirti sayılabilir canım 🥰 Benim hafif karnım ağrıyor bi saattir falan, bu belirti sayılır mı yoksa üşüttüm falan mı acaba 🥲 ay herşeye bir anlam yüklemelerim 😂

Merhaba kızlar bu 2. Tüp bebek denememiz
Suan 4. Günüm ve hiç bir belirtim yok.
Bir öncekinde fitiller ilaçlar iyi kötü etki etmişti ha negatifti o ayrı .Ama Şuan tutmamış gibi benim gibi hissedip sonrasında güzel haber alan oldumu .
Bakıyorum normalde göğüslerde hassasiyet regli ağrısı yaşayanlar olumlu oluyormuş yine mü olmadı 🥲bu Arada taze transfer yapıldı
Bugun transferimin 14.gunu ve bugune kadR hic bir belirtim olmadi ve sonucum pozitif belirti bekleme bence

Belirti sayılabilir canım 🥰 Benim hafif karnım ağrıyor bi saattir falan, bu belirti sayılır mı yoksa üşüttüm falan mı acaba 🥲 ay herşeye bir anlam yüklemelerim 😂
Dün benimde ağrıyordu kzuum bu gün feci gaz var regli ağrısı yine var ama hafif ..
İlaç belirtisi de olabiliyormuş dün belirti yok die üzülüyordum bu gün kafam karışık 😂

Benim de hiç belirtim yoktu şu an 22 haftadayız 🥰 darısı başına
Yaa adınıza çok sevindim şimdide belirti var olmasa mı daha iyi kafam karıştı🥰 dün akşam regli olcakmıskm gibi bişey başladı karnımda gerilme ve gaz bu gün hala hafif regli olacakmışım gibi ve aşırı gaz var bide karnım ağrıyordu

Bugun transferimin 14.gunu ve bugune kadR hic bir belirtim olmadi ve sonucum pozitif belirti bekleme bence
Ne mutlu çok çok şükür Allahım kucağınıza almayo da nasip etsin 🙏karnımda regli olacakmışım gibi bir his karın ağrısı karnımda gerginlik vardı dün akşam saatlerinde başladı sabahtan beri de haşa hafif sanki lavoboya gitsem hasta olcakmısım gibi bir his ve gaz var olmasa daha mı iyiydi 🥲

Benimde kasiklarim çok agriya ayaklarım buz gibi iki battaniye var ısınmıyor inşallah belirtidir bunlar da😂
Yaa insaşlah kuzum bak benimde bi an üşüyor ısıtamıyorum ayaklarımı ama yorgan ve pikeyle düşün sadece ayaklarım ama bi anda da ayaklarım yanıyor tabanları birde bacak aram rahme yakın kısım yani ateş gibi hatta eşim dün ateşin mi var dedi ayaklarıma dokunup hepsi dün gece başladı

Bende aynı durumdayım canım benim normal çünkü çok istiyoruz her şeyi acaba diyor ama bu gece kandil 12’yi geçti bol bol Meryem Suresi oku dinle

Dün benimde ağrıyordu kzuum bu gün feci gaz var regli ağrısı yine var ama hafif ..
İlaç belirtisi de olabiliyormuş dün belirti yok die üzülüyordum bu gün kafam karışık 😂
Aynen canım ilaç mı yoksa regl mi yoksa bebiş miii ☺️ ben bugün baya yorulmuştum deliksiz uyurum dedim ama gece saat 4 gibi uyandım, komidinde sadece oda kokusu var ama fıs fıs şeklinde olanlardan, yerine koymamıştım. Ay o bütün gece burnuma nasıl koktu anlatamam diğer günler gelmemişti burnuma, şişedeki koku gelir mi ay ☺️ ama regl öncesi de hassas olurum kokuya bide karnım gurulduyor adet öncesi gibi 🥹

Yaa insaşlah kuzum bak benimde bi an üşüyor ısıtamıyorum ayaklarımı ama yorgan ve pikeyle düşün sadece ayaklarım ama bi anda da ayaklarım yanıyor tabanları birde bacak aram rahme yakın kısım yani ateş gibi hatta eşim dün ateşin mi var dedi ayaklarıma dokunup hepsi dün gece başladı
Yani inşallah öyleyizdir iki gecedir adet olcak gibi karnım çok agriyo bi yanım test yap diyo bi yanın bekle 😂

Aynen canım ilaç mı yoksa regl mi yoksa bebiş miii ☺️ ben bugün baya yorulmuştum deliksiz uyurum dedim ama gece saat 4 gibi uyandım, komidinde sadece oda kokusu var ama fıs fıs şeklinde olanlardan, yerine koymamıştım. Ay o bütün gece burnuma nasıl koktu anlatamam diğer günler gelmemişti burnuma, şişedeki koku gelir mi ay ☺️ ama regl öncesi de hassas olurum kokuya bide karnım gurulduyor adet öncesi gibi 🥹
Aaa kokuda belirti ise duymuştum kuzumm 😇 hadi inşallah bugün kandil bol bol dua et bir de benim hiçbir belirtim yok sabah uyandığımdan beri gayet normal bir insanım regli ağrısı da gitti karın ağrısı da gitti gaz da gitti sanırım olumsuz konuşmak istemiyorum ama anladın sen😏 yani başından beri belirti olmasa ona da sevinecegim ama belirti olup gitmesi de ilginç Rabbim büyük

Yani inşallah öyleyizdir iki gecedir adet olcak gibi karnım çok agriyo bi yanım test yap diyo bi yanın bekle 😂
Yok yok çok erken değil mi negatif çıkarsa boştan yere kendini üzeceksin stres yasak bak bir formunu okudum onuncu gün teste çıkmıyor idrar testinde 12. gün lam da çıkıyor moralini boşa bozduğu bile kaldı arkadaş yazma sakın bekle sabret

Yok yok çok erken değil mi negatif çıkarsa boştan yere kendini üzeceksin stres yasak bak bir formunu okudum onuncu gün teste çıkmıyor idrar testinde 12. gün lam da çıkıyor moralini boşa bozduğu bile kaldı arkadaş yazma sakın bekle sabret
Kan da çıkıyor demek istedim😇 yani kızın ki kanda çıkmış 12. gün iki günde farka bak bazı bünyelerin idrar testinde çıkmıyor hiç boşa canını sıkıp üzme

Haklısın içim içimi yiyor ama beklemek en doğrusu sanırım 😊

Back