- 5 Mayıs 2016
- 3.887
- 8.297
- 158
- Konu Sahibi 2 kedi Annesi biri
Rica ederimVallahi bilerek duş almadım dayanabildiğin kadar yapmayayım dedim evdeyim nasıl olsa bezle sildi hertarafımı annem .somonu bende duymuştum tamamçok teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimVallahi bilerek duş almadım dayanabildiğin kadar yapmayayım dedim evdeyim nasıl olsa bezle sildi hertarafımı annem .somonu bende duymuştum tamamçok teşekkür ederim
Hafif adet olacakmışım gibi ağrım vardı canım onun haricinde pek birşey yoktu bugünCanım ne yaptın var mı bir belirti iyimisinHersey yolumda mı
Bendede dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi bie belirti var aynı şekilde başlasa bişey yok ha bide karnım çok gergindi dün aksam bu gün sabah da öyleydiHafif adet olacakmışım gibi ağrım vardı canım onun haricinde pek birşey yoktu bugünsen naptın nasılsın belirtin var mı
![]()
Belirti sayılabilir canımBendede dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi bie belirti var aynı şekilde başlasa bişey yok ha bide karnım çok gergindi dün aksam bu gün sabah da öyleydi
Benimde kasiklarim çok agriya ayaklarım buz gibi iki battaniye var ısınmıyor inşallah belirtidir bunlar daBelirti sayılabilir canımBenim hafif karnım ağrıyor bi saattir falan, bu belirti sayılır mı yoksa üşüttüm falan mı acaba
ay herşeye bir anlam yüklemelerim
![]()
Bugun transferimin 14.gunu ve bugune kadR hic bir belirtim olmadi ve sonucum pozitif belirti bekleme benceMerhaba kızlar bu 2. Tüp bebek denememiz
Suan 4. Günüm ve hiç bir belirtim yok.
Bir öncekinde fitiller ilaçlar iyi kötü etki etmişti ha negatifti o ayrı .Ama Şuan tutmamış gibi benim gibi hissedip sonrasında güzel haber alan oldumu .
Bakıyorum normalde göğüslerde hassasiyet regli ağrısı yaşayanlar olumlu oluyormuş yine mü olmadıbu Arada taze transfer yapıldı
Dün benimde ağrıyordu kzuum bu gün feci gaz var regli ağrısı yine var ama hafif ..Belirti sayılabilir canımBenim hafif karnım ağrıyor bi saattir falan, bu belirti sayılır mı yoksa üşüttüm falan mı acaba
![]()
Yaa adınıza çok sevindim şimdide belirti var olmasa mı daha iyi kafam karıştıBenim de hiç belirtim yoktu şu an 22 haftadayızdarısı başına
Ne mutlu çok çok şükür Allahım kucağınıza almayo da nasip etsinBugun transferimin 14.gunu ve bugune kadR hic bir belirtim olmadi ve sonucum pozitif belirti bekleme bence
Yaa insaşlah kuzum bak benimde bi an üşüyor ısıtamıyorum ayaklarımı ama yorgan ve pikeyle düşün sadece ayaklarım ama bi anda da ayaklarım yanıyor tabanları birde bacak aram rahme yakın kısım yani ateş gibi hatta eşim dün ateşin mi var dedi ayaklarıma dokunup hepsi dün gece başladıBenimde kasiklarim çok agriya ayaklarım buz gibi iki battaniye var ısınmıyor inşallah belirtidir bunlar da![]()
Bende aynı durumdayım canım benim normal çünkü çok istiyoruz her şeyi acaba diyor ama bu gece kandil 12’yi geçti bol bol Meryem Suresi oku dinleBelirti sayılabilir canımBenim hafif karnım ağrıyor bi saattir falan, bu belirti sayılır mı yoksa üşüttüm falan mı acaba
![]()
İnsallah canım benimRica ederimgüzel haberlerinizi bekliyorum
![]()
İnsallah canım benim çok teşekkür ederimRica ederimgüzel haberlerinizi bekliyorum
![]()
Aynen canım ilaç mı yoksa regl mi yoksa bebiş miiiDün benimde ağrıyordu kzuum bu gün feci gaz var regli ağrısı yine var ama hafif ..
İlaç belirtisi de olabiliyormuş dün belirti yok die üzülüyordum bu gün kafam karışık![]()
Yani inşallah öyleyizdir iki gecedir adet olcak gibi karnım çok agriyo bi yanım test yap diyo bi yanın bekleYaa insaşlah kuzum bak benimde bi an üşüyor ısıtamıyorum ayaklarımı ama yorgan ve pikeyle düşün sadece ayaklarım ama bi anda da ayaklarım yanıyor tabanları birde bacak aram rahme yakın kısım yani ateş gibi hatta eşim dün ateşin mi var dedi ayaklarıma dokunup hepsi dün gece başladı
Aaa kokuda belirti ise duymuştum kuzummAynen canım ilaç mı yoksa regl mi yoksa bebiş miiiben bugün baya yorulmuştum deliksiz uyurum dedim ama gece saat 4 gibi uyandım, komidinde sadece oda kokusu var ama fıs fıs şeklinde olanlardan, yerine koymamıştım. Ay o bütün gece burnuma nasıl koktu anlatamam diğer günler gelmemişti burnuma, şişedeki koku gelir mi ay
ama regl öncesi de hassas olurum kokuya bide karnım gurulduyor adet öncesi gibi
![]()
Yok yok çok erken değil mi negatif çıkarsa boştan yere kendini üzeceksin stres yasak bak bir formunu okudum onuncu gün teste çıkmıyor idrar testinde 12. gün lam da çıkıyor moralini boşa bozduğu bile kaldı arkadaş yazma sakın bekle sabretYani inşallah öyleyizdir iki gecedir adet olcak gibi karnım çok agriyo bi yanım test yap diyo bi yanın bekle![]()
Kan da çıkıyor demek istedimYok yok çok erken değil mi negatif çıkarsa boştan yere kendini üzeceksin stres yasak bak bir formunu okudum onuncu gün teste çıkmıyor idrar testinde 12. gün lam da çıkıyor moralini boşa bozduğu bile kaldı arkadaş yazma sakın bekle sabret
Haklısın içim içimi yiyor ama beklemek en doğrusu sanırımYok yok çok erken değil mi negatif çıkarsa boştan yere kendini üzeceksin stres yasak bak bir formunu okudum onuncu gün teste çıkmıyor idrar testinde 12. gün lam da çıkıyor moralini boşa bozduğu bile kaldı arkadaş yazma sakın bekle sabret