• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferimin 4.günü hiç bir belirtim yok

Stress en büyük düşman böyle anlarda.
Lütfen içinizi ferah tutmaya çalışın.
Belir olup olmaması sonuçla bağlantılı olmayabiliyor.
Bir hafta daha bekleyin💜
Çok teşekkür ederim desteğimiz için gerçekten bir önceki strese dayalı olmadı bence Ama bu sefer hem daha tecrübeli hem daha rahatım insan sorguluyor istemeden 🙈🥰

Yaa ne güzelsiniz siz 🌸🌸inanın güzel bişeyler duymaya öyle ihtiyacı oluyorki insanın bakıyorum herkeste belirti var göğüs ağrısı regli sancısı bugün dördüncü günüm ve ben de hiçbir şey yok birinci denemem başarısız yine iki embriyo transfer edilmişti onlar dondurulmuş tu bu sefer taze transfer edildi ve dördüncü gün embriyosu hakkında hiç detaylı bilgi yok Topik lerlerde o yüzden biraz daha korkuyorum açıkçası yine dördüncü gün embriyosu ve yine tutmazsa yine olmadıysa diye düşünüyor insan o kadar çok istiyorum ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseye bu duyguyla sınamasın Rabbim
Embriyonun günü kalitesi hiç önemli değil neler neler duyuyoruz, belirtiler 10. Günden sonra başlıyor diğerleri çoğunlukla psikolojik, test günün ne zaman

Yaa yerim sizi 😍😍 Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah nasıl güzel moral oldu nasıl mutlu oldum inşallah bizim de nasip olur âmin âmin âmin😇🙏🙏🙏 avokado değil mi direk midem bozuluyor benim o yüzden şu an onun riske atamıyorum çok sağlıklı olduğunu biliyorum ama betik içiyorum sabah akşam çiğ badem ceviz kayısı yiyorum
Ay çekerek kabak çekirdeği de tüketiyorum henüz banyo yapmadım dördüncü günüm dinleniyorum bir öncekinden daha tecrübeliyim tabii ki ağır hareketler yapmıyorum 😇 başka önereceğiniz bir şeyler var mı acaba bu süreçle ilgili
Amin çok teşekkür ederim darısı size olsun inşallah 🥰
Somonu yazmayı unutmuşum.
Somon da iyi geliyor tutunmaya
Dusu da ayakta ılık suyla yapın ☺️
Ağır felan kaldirmayin

Amin çok teşekkür ederim darısı size olsun inşallah 🥰
Somonu yazmayı unutmuşum.
Somon da iyi geliyor tutunmaya
Dusu da ayakta ılık suyla yapın ☺️
Ağır felan kaldirmayin
Vallahi bilerek duş almadım dayanabildiğin kadar yapmayayım dedim evdeyim nasıl olsa bezle sildi hertarafımı annem .somonu bende duymuştum tamam 😇🥰🥰çok teşekkür ederim

Bir hafta daha bekleyin💜
Çok haklısınız 💜şimdi bunun bile tadını çıkarmalıyız belkide hamileyim ihtimali bile 🤩
Ufaktan regli olacakmışım gibi bir mırıldanma başladı belkide ilaçların etkisi gerçekten Allahım hayırlısını versin 😇🙏

Bir hafta daha bekleyin💜
Çok çok haklısınız Şuan hamile bile olabilirim bu duygunun tadını çıkarmalıyım değil mi herseyin hayırlısı 😇💜ufaktan bir regli mırıltısı başladı karnımda ilaç etkisi muhtemelen Allah büyük dua edeceğiz

Back