Transferimin 2. Günü

lovetwolove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2019
179
131
Merhaba kızlar. Ben 10 Kasım da tüp bebek transferi oldum 2 embriyo transfer edildi ilk gün sayılmadığı için bugün 2. Günüm ama durum şu ki benim ve eşimin çocuk olamama gibi bir sorunumuz yok kızlar yani ikimizinde normal yolla hamilelik için gayet uygunuz bizim tüp bebek olmamizin sebebi farklı bir durum. Yani kızlar çok heyecanlıyım ilk denememiz ve dondurulmuş 6.Gün embriyolarim ve aynı zamanda genetik testten geçmiş embriyolar. İlaçlarımı kullanıyorum ignelerimi vuruluyorum ama çok heyecanliyim aynı zamanda tereddüt içindeyim sonuç ne olacak diye 4.gun evde test yapmayı düşünüyorum varmi benim gibi bu aralarda transfer olan Kiz kardeşlerim beraber tecrübelerimizi paylaşalım

1. Hayırlı olsun umarım güzel sonuçlanır, 2 test yapmak için 4 gün çok erken en erken 8 inci günü bekleyin, tavsiyem kafanızı sürekli farklı şeylerle meşgul edin sürekli yatmayın kendinizi yormadan basit ev işlerini yürüyüş vs yapabilirsiniz ilaçlarınızı asla aksatmayın saati saatine kullanın

Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur ama işte ister istemez insan başka bir şey düşünemez oluyor. Bu gece mide bulantısı ve baş dönmesi yaşamaya başladım sanirim ilaçlardan da olabilir diye kendimi pek umutlandirmiyorum bakalım inşallah cümlemizle birlikte banada kalbimdekini nasip etsin mevlam

5.gun embriyosu bile 9 yada 10.gunde bazen cikiyo sizin cook erken boşuna kendinizi strese sokmayın

5.gun embriyosu bile 9 yada 10.gunde bazen cikiyo sizin cook erken boşuna kendinizi strese sokmayın
Bugün transferimin 3.günü ama dondurulmuş 6.Gün embriyosu belki silikte olsa çıkar diye az once kaset test yaptim ama negatif şuan üzüldüm ama yaptım 1 kere yani bilemiyorum moralim bozuldu çok

Bugün transferimin 3.günü ama dondurulmuş 6.Gün embriyosu belki silikte olsa çıkar diye az once kaset test yaptim ama negatif şuan üzüldüm ama yaptım 1 kere yani bilemiyorum moralim bozuldu çok
Boşuna üzülüyorsun çok erken bence, 5 gün embriyosu transfer oldum transferin 6 günü evade test yaptım silik çıktı

E belliydi zaten bu kadar erken cikmaz kendinizi bsouna strese sokuyorsunuzki stres du donemde size pek faydali degil

Boşuna üzülüyorsun çok erken bence, 5 gün embriyosu transfer oldum transferin 6 günü evade test yaptım silik çıktı
Yani ne biliyim 6.Gün embriyolari birde 2 embriyo olunca belki erken çıkar diye umutlandim akşamda bas donmesi ve mide bulantısı olunca varsa çıkar zaten dedim ama pişman oldum tabiki

Yani ne biliyim 6.Gün embriyolari birde 2 embriyo olunca belki erken çıkar diye umutlandim akşamda bas donmesi ve mide bulantısı olunca varsa çıkar zaten dedim ama pişman oldum tabiki
Canım zaten bu yaşadığın belirtiler bence psikolojik mide bulantısı baş dönmesi için çok erken daha belirti arama rahat bırak kendini ben 6 güne kadar 0 belirti hatta üZülüyordum belirti yok olmadı diye ama oldu çok şükür

Çok haklısıniz ama işte insan bu süreçte çok fazla sabırsız oluyor ve yanlış kararlar verebiliyor işte bende öyle kendi moralimi bozdum

Transferin 3. Günündeyim ve çok şiddetli bel ve adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Benim bu durumu yaşayanlar var mı aranızda?

Transferin 3. Günündeyim ve çok şiddetli bel ve adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Benim bu durumu yaşayanlar var mı aranızda?
Benimde öyle oldu benimde bugün 4.gunum bel ağrım yok bugün karnimin alt kısmında ağrım oluyor ama 2. Ve 3. Günü bel ağrım çok oldu bu sabah yine test yaptim ama yine negatif bir umut devam ediyorum silikte olsa bir çizgi görmek için

Merhabalar ;
Bana 5. Gün embriyo transferi yapildi. Bugün transferde 5. Günüm dayanamadım test yaptım bu şekilde çıktı sizce durum nedir. Sadece göğüs hassasiyetim var

Eklentiler

• 61B8F308-B083-4E8E-BA67-4F5C508414EC.png
    588,9 KB · Görüntüleme: 1.764
Merhabalar ;
Bana 5. Gün embriyo transferi yapildi. Bugün transferde 5. Günüm dayanamadım test yaptım bu şekilde çıktı sizce durum nedir. Sadece göğüs hassasiyetim var
Maşallah canım sanirim baya pozitif gibi duruyor inşallah böyle devam eder. Seninde dondurulmuş embriyomuydu ve ilk defa bugün mü test yaptın

Maşallah canım sanirim baya pozitif gibi duruyor inşallah böyle devam eder. Seninde dondurulmuş embriyomuydu ve ilk defa bugün mü test yaptın
Amin canım benim inşallah öyle devam eder ben pek tutmuş gibi hissetmiyorum ama hayırlısı allahtan..
Evet dondurulmuş embriyo 2 buçuk ay önce dondurmuştuk. Bu ay transferim yapıldı. İlk defa bugün yaptım 5. Günüm transferde

Neden öyle hissetmiyorsun ki ne güzel çift çizgi çıkmış ben daha o çift çizgiyi göremedim bence öyle düşünme hepimiz güzel düşünelim güzel olsun benimde bu gece karnımın alt kısmında çok ağrı oluyor ve bir doluluk hissi var o kısımda yani bende korku içindeyim ve bu sabah test yaptım negatifti yarın sabah 5.gunum ve tekrarliycam testi inşallah bu kez görürüm silikte olsa o çizgiyi benim dondurulmuş 6.Gün embriyolari ve üst düzey kalite ikiside ve genetik testten geçtiler benim infertilite sorunumda yok ama rabbim in dediği oluyor işte o ol demedikçe olmuyor

Ben 3 yıldır korunmasız halde gebe kalamıyorum. Sebebi bilinemeyen infertilite. Eşiminde benimde yapmadığımız içmediğimiz ilaçlar kalmadı. çok hayal kırıklığına uğradım Allah biliyor ondan sanırım.. bak ne güzel sen biseyler de olsun hissediyorsun karnında öyle kıymetli ki. Bende hiç bir his hiç bir değişiklik yok. Bide testlerde güven olmuyor. Kanda görmeden içim rahata ermez.
Uyumadan bol su iç iyice biriksin beta değerin, sabah uyanınca en iyi birikir idrarda. İnşallah sabah çift çizgiyi görürsün

Anlayabiliyorum canım seni rabbim tez zamanda kucağını doldursun mutlu haberi aldırsin sana inşallah hiç öyle belirti yok diye düşünme ben bütün konuları okudum burada okadar çok hiç belirtisi olmayıp pozitif olan varki bence sende onlardan birisin bende merakla senin kan testini bekliycem. İnşallah rabbim banada nasip etsin bütün bekleyenlerin yar ve yardımcısi olsun mevlam. Sen nerede yaptırdin canim tüp bebeği ben ankarada yaptırdım Esra Çabuk Cömert te

Amin canım benim inşallah pozitifi görenlerden oluruz ben İstanbul da Doç.Dr. Serap Simavlı ya yaptırdım. 3 aylık serüvenim oldu rahim dinlendirmeli tüp bebeği uygun gördü

Bende canım opu dan sonra 2 kez adet oldum rahim dinlendirme oldu çünkü opu dan sonra ohss ye girdim o yüzden 10 kasımda transfer oldum 2 embriyo bir umut işte 3.gün den beri test yapıyorum hala negatif yarinda 5.gunum hala umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…