Transferimin 2. Günü

Ben 3 yıldır korunmasız halde gebe kalamıyorum. Sebebi bilinemeyen infertilite. Eşiminde benimde yapmadığımız içmediğimiz ilaçlar kalmadı. çok hayal kırıklığına uğradım Allah biliyor ondan sanırım.. bak ne güzel sen biseyler de olsun hissediyorsun karnında öyle kıymetli ki. Bende hiç bir his hiç bir değişiklik yok. Bide testlerde güven olmuyor. Kanda görmeden içim rahata ermez.
Uyumadan bol su iç iyice biriksin beta değerin, sabah uyanınca en iyi birikir idrarda. İnşallah sabah çift çizgiyi görürsün 🤲🤲🤲🫶🫶
Canım bu sabah yaptım test silik çizgiyi gördüm çok şükür inşallah yükselirde daha net görürüm koyulasir gittikçe

P
Canım bu sabah yaptım test silik çizgiyi gördüm çok şükür inşallah yükselirde daha net görürüm koyulasir gittikçeçok m

Çok mutlu oldum hemde çoook. ❤️❤️❤️Canım bende dayanamadım bi daha erken test alıp yaptım bariz çizgi belli oldu. Eşime söyledim duramadık kan testi vermeye gittim sonucu bekliyorum Allahım Umutlarımızı boş çıkarmasın

P

Çok mutlu oldum hemde çoook. ❤️❤️❤️Canım bende dayanamadım bi daha erken test alıp yaptım bariz çizgi belli oldu. Eşime söyledim duramadık kan testi vermeye gittim sonucu bekliyorum Allahım Umutlarımızı boş çıkarmasın
Yaaa hadi inşallah canım yaa kandada çıkar merakla bekliyorum sonucunu benimki erken test değildi canım kaset test yaptim ben eczanede erken test yoktu

Yaaa hadi inşallah canım yaa kandada çıkar merakla bekliyorum sonucunu benimki erken test değildi canım kaset test yaptim ben eczanede erken test yoktu

Canımmm ben kan verdim doktorumda gördümhadi hayırlı olsun dedi. Cuma günü tekrar gideceğim ❤️❤️❤️

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 879
Hadi bakalım inşallah canım darısı bizlerin başına. Benimde perşembe günü serumum var serum takilacam hastanede o gün test vermeyi düşünüyorum dqyanamiycam daha fazla

Kızlar bu benim bugünkü yani 7.gunu testim. Aslında 5.gunden bu yana silikte olsa pozitifi görüyorum ama bugün daha netleşti bu aksam kan vericem nasip olursa dualarıniza talibim bende hepinize duaciyim inşallah rabbim hepimizi sevindirsin🤲🤲

Eklentiler

• IMG-20221117-WA0008.jpeg
    IMG-20221117-WA0008.jpeg
    55,7 KB · Görüntüleme: 464
Rabbim hepimizin kucağını doldursun ❤️
Canım dondurulmuş embriyo tranferimoldum 9 kasımda bugün transferin 6. Günü. Allah razı olsun bin kere.
Canım bende bu akşam kan testi yaptırdım sonucum 86 çıktı inşallah yükselir değerim salı gününe kadar esas test günüm o gün çünkü

Canım bende bu akşam kan testi yaptırdım sonucum 86 çıktı inşallah yükselir değerim salı gününe kadar esas test günüm o gün çünkü
Maşallah canım benim ne güzel çok sevindim.. bende bugün kan verdim 130 çıktı haftaya gel ultrason da görelim dedi doktor inşallah oda nasip olur 🤲🤲🤲

Maşallah canım benim ne güzel çok sevindim.. bende bugün kan verdim 130 çıktı haftaya gel ultrason da görelim dedi doktor inşallah oda nasip olur 🤲🤲🤲
Çok sevindim. Canim rabbim inşallah kucağına almayi da nasip etsin ben salı günü vericem bir daha kan doktorum 2 günde bir ver demedi 7. Günümde 86 çıkınca birdaha test günü ver dediler bakalım inşallah güzel ikiside tutunmuştur inşallah

Çok sevindim. Canim rabbim inşallah kucağına almayi da nasip etsin ben salı günü vericem bir daha kan doktorum 2 günde bir ver demedi 7. Günümde 86 çıkınca birdaha test günü ver dediler bakalım inşallah güzel ikiside tutunmuştur inşallah

Ya maşallah bence tutmuş gibi :) amin inşallah kucaklarımiza aliriz ❤️

Bugün kesemizi gördük elhamdülillah🤲🏻 dün bi leke geldi çok korktum endişe ettim ama bugün doktor muayene etti kanama yok yerleşme dedi şükür ultrasonda gördük ☺️ sen napıyorsun ne durumdasın Allah’ımın izniyle
Bende 11 gün tekrar test oldum canım 600 çıktı sonucum. Ayin 5 inde muayene olucam canim nasip olursa ikiside tuttumu yoksa tekmi diye bakalım hayırlısı Allah'tan inşallah şuanlik iyiyiz çok şükür. Senin adınada çok sevindim rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah

Bende 11 gün tekrar test oldum canım 600 çıktı sonucum. Ayin 5 inde muayene olucam canim nasip olursa ikiside tuttumu yoksa tekmi diye bakalım hayırlısı Allah'tan inşallah şuanlik iyiyiz çok şükür. Senin adınada çok sevindim rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah

Oyy İnşallah ikisi de sıkıca tutunmuştur rabbim gönlümüze göre versin. Bende senin adına çook sevindim inşallah kucaklarımız dolsun 🤲🏻

X