Transferimin 2. Günü

Merhabalar doktor hangi iğneyi tavsiye etti size transferden beri igne kullaniyomusunuz hala

Iyi aksamlar benimde transferden sonrasi 2 ci gunum sadece belimde agri var basqa hic bir belirtim yok sizde nasil oldu acaba?
Selam çok erken daha belirti aramayın belirti olmaz henüz daha 3 gün anca tutunmaya çalışıyor ben transferin 6 günü evde test yaptım hiç bir belirtimde olmadı üstelik pozitif gördüm

Merhabalar doktor hangi iğneyi tavsiye etti size transferden beri igne kullaniyomusunuz hala
Evet canım ben şuan 7. Hafta dayım hala iğne kullanıyorum hergun göbekten oksapar vuruyorum 3 günde birde pruluton depod vurduruyorum kalcadan ama her doktorun tedavi yöntemi farklı herkes ayni iğneleri kullandırmak zorunda değil ben inşallah ulasabilirsek 12.haftada tüm ilaçları birakicam iple çekiyorum ilaç kullanmaktan bıktım artık Allahın gücüne gitmesin midem falan ilaçlardan çok ağrıyor ağır geliyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…