- 14 Ekim 2007
- 165
- 1
- 41
-
- Konu Sahibi esinesinti
Kızlar merhabalar epeydir giremiyordum çünkü burda değildim.bu yokluğumda yumurta toplama işlemi ve transferim yapıldı.sonuca 1 hafta kaldı umarım hayırlı bir haber alırım.15 tane yumurtam toplandı ve 3 tane 1. kalite transfer edildi.Önerileriniz veya tavsiyeleriniz varsa almak isterim.
canım hayırlı olsun...inşllah olumlu sonuçlar alırsın... allahım o güzel duyguyu sanada tattırır inşallah...ne güzel bayada yumurtan olmuş maşallah....
Canım benim
Ne güzel 15 yumurta, 3 kaliteli embiryo. Bunların senin bebişlerin olacak. Umarım dileğine kavuşursun. Yakında hamile haberlerini alırız. Bende yarın yola çıkıyorum. İnşallah Allah'tan bir mani çıkmazsa. Bugün son kontrolüm. Yumurta sayım az. 5 tane. Bakalım doktor ne diyecek. Kısaca dananın kuruğu bugün kopacak:)Eğer doktorum tamam derse yarın yola çıkıcaz. Pazar yumurta toplama , muhtemelen çarşamba ya da perşembe trasfer. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. HERŞETY YOLUNDA GİTSİN.RABBİM BU YOLDAKİ TÜM ARKADAŞLARA YARDIM ET.
Canım benim
Ne güzel 15 yumurta, 3 kaliteli embiryo. Bunların senin bebişlerin olacak. Umarım dileğine kavuşursun. Yakında hamile haberlerini alırız. Bende yarın yola çıkıyorum. İnşallah Allah'tan bir mani çıkmazsa. Bugün son kontrolüm. Yumurta sayım az. 5 tane. Bakalım doktor ne diyecek. Kısaca dananın kuruğu bugün kopacak:)Eğer doktorum tamam derse yarın yola çıkıcaz. Pazar yumurta toplama , muhtemelen çarşamba ya da perşembe trasfer. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. HERŞETY YOLUNDA GİTSİN.RABBİM BU YOLDAKİ TÜM ARKADAŞLARA YARDIM ET.
esnanurcum oturarak mı kıldn namazını
kızlar bı de ya ben gece kotu yatıorum saga sola donuorum yorganı aagımla ıttırıorum falan farkında olmadan hızlıca uzuluorum sonra nelere dıkkat edeyım
Canım benim
yok cnm bnm transfer daha dun yapıldı maalesf 11 gun war teste.dondurulmuslardan yaptrdm ben 3 tane yerlestrıldı.ya ayıp olmazsa bısey sormak ıstıyorum embrıyolog erkektı bende gusul abdestı almaıyım dıe dusunuorum ama yıkanmak da daha ılk gunden nasıl olur bılmıorum ne yapayım sence
yok cnm bnm transfer daha dun yapıldı maalesf 11 gun war teste.dondurulmuslardan yaptrdm ben 3 tane yerlestrıldı.ya ayıp olmazsa bısey sormak ıstıyorum embrıyolog erkektı bende gusul abdestı almaıyım dıe dusunuorum ama yıkanmak da daha ılk gunden nasıl olur bılmıorum ne yapayım sence
hepinize temennileriniz için teşekkürler okuyunca dahada moral aldım sizlerden ve eminim ki sizlerin dualarınızla allah kucağımı boş bırakmayacak.bende tüm kalbimle tüm isteyenlere dua ediyorum.allah herkeze sağlıklı ve hayırlı evlat versin. Bu arada ben korkudan 6. günüm hala banyo yapamadım kokacam :) .ama hiç bir ağrı falanda yok ne zaman ağrı başlıyor tutunca?