Transferim Yapildiii Dua Edin Nolur!

esinesinti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2007
165
1
41
Kızlar merhabalar epeydir giremiyordum çünkü burda değildim.bu yokluğumda yumurta toplama işlemi ve transferim yapıldı.sonuca 1 hafta kaldı umarım hayırlı bir haber alırım.15 tane yumurtam toplandı ve 3 tane 1. kalite transfer edildi.Önerileriniz veya tavsiyeleriniz varsa almak isterim.

canım hayırlı olsun...inşllah olumlu sonuçlar alırsın... allahım o güzel duyguyu sanada tattırır inşallah...ne güzel bayada yumurtan olmuş maşallah....

Canım benim Allah yardımcın olsun insallah ii haberler alırsn. Kendini yorma dinlen iş falan yapma sakın bir de benim tavsiyem canım hergün yasin oku, namazlarını kılmaya calış ben 2. tüp bebeğime başladığımda namaza da başladım hergün yasin okudum sürekli ayetel kürsü okudum ve suan Allah ıma sükür hamileyim salı Allah nasip ederse salı insallah ilk ultrasonuma giricem Allah yardımcın olsun insallah canıma.s.

Transferin hayırlı olsun canım.Bir güzel dinlen, keyfini çıkar,kendini eğlendir,daha kolay geçiyor zaman.

Canım benim
Ne güzel 15 yumurta, 3 kaliteli embiryo. Bunların senin bebişlerin olacak. Umarım dileğine kavuşursun. Yakında hamile haberlerini alırız. Bende yarın yola çıkıyorum. İnşallah Allah'tan bir mani çıkmazsa. Bugün son kontrolüm. Yumurta sayım az. 5 tane. Bakalım doktor ne diyecek. Kısaca dananın kuruğu bugün kopacak:)Eğer doktorum tamam derse yarın yola çıkıcaz. Pazar yumurta toplama , muhtemelen çarşamba ya da perşembe trasfer. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. HERŞETY YOLUNDA GİTSİN.RABBİM BU YOLDAKİ TÜM ARKADAŞLARA YARDIM ET.

canım benim seninde Allah yardımcın olsun insallah Allah gönlüne göre versin hayırlı haberlerini senin de alırız insallah

hayırlısı olsun arkdaşım inş bebişlerin tutunmuşlardır sana sıkıskı allah yardımcın olsun bol sabırlar versin beklemek zordur bilirim canım kendine dikkat et bu arada bebişlerin yazmışım kız yoksa ikizmi olacaklar allah mı söyletti ne

canım benim inşallah seninde herşey yolunda gider.... sende hamiş olursun canım... allah yardımcın olsun...

esnanurcum oturarak mı kıldn namazını
kızlar bı de ya ben gece kotu yatıorum saga sola donuorum yorganı aagımla ıttırıorum falan farkında olmadan hızlıca uzuluorum sonra nelere dıkkat edeyım

esnanurcum oturarak mı kıldn namazını
kızlar bı de ya ben gece kotu yatıorum saga sola donuorum yorganı aagımla ıttırıorum falan farkında olmadan hızlıca uzuluorum sonra nelere dıkkat edeyım

Canım evet ben oturarak kıldım hala da oturarak kılıyorum salı günü ultrasona girince bi doktora sorcam sakıncası yok derse normal kılmaya başlarım yoksa ilk 3 ay oturarak kılmayı düşünüyorum Allah nasip ederse canım sen test yaptırmısmıydın?

canım benim hayırlı uğurlu olsun inşalllah bebeişlerin sıkıca tutunmuştur sana çoğu gitmiş azı kalmış hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz rabbim gönlüne göre versin

yok cnm bnm transfer daha dun yapıldı maalesf 11 gun war teste.dondurulmuslardan yaptrdm ben 3 tane yerlestrıldı.ya ayıp olmazsa bısey sormak ıstıyorum embrıyolog erkektı bende gusul abdestı almaıyım dıe dusunuorum ama yıkanmak da daha ılk gunden nasıl olur bılmıorum ne yapayım sence

Canım transferin hayırlı olsun 10-12 gün sonra hamilelik haberini de vereceksin bize . ben inanıyorum bebişin yada bebişlerin sana sımsıkı tutunacak inşallah . kendine dikkat et yat dinlen keyfini çıkar cannım benim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzzzz

Allah yardımcın olsun,gönlüne göre versin,dualarımız seninle

Ayşencim transferin hayırlı olur inşallah.Sıkıca tutunur bebişlerin annelerine.Bu durumda namazı bir süre kazaya bıraksan olmaz mı?Bir kaç gün en azından.Ço yeni transferin bari 2 gün geçsin öyle ılık bir duş alırsın.Yine de sen bilirsin.:sm_confused:

hepinize temennileriniz için teşekkürler okuyunca dahada moral aldım sizlerden ve eminim ki sizlerin dualarınızla allah kucağımı boş bırakmayacak.bende tüm kalbimle tüm isteyenlere dua ediyorum.allah herkeze sağlıklı ve hayırlı evlat versin. Bu arada ben korkudan 6. günüm hala banyo yapamadım kokacam :) .ama hiç bir ağrı falanda yok ne zaman ağrı başlıyor tutunca?

Canım benim ben doktoruma sormustum dus alabilirsin demişti ama ben transfer olduğum gün değil de ertesi gün duş aldım oturarak duş aldım ve cok sıcak suyla değil ılık suyla duş aldım ve Allah a cok sukur de tuttu bunun bir sakıncası olacağını düşünmüyorum çünkü doktora da sordum ve bana sakıncası yok dedi ertesi gün bence duşunu alabilirsin canım ama dediğim gibi oturarak ve ılık bir şekilde duşunu alıp hemen cıkıp dinlemem bilirsin ve namazlarını da oturarak kılabilirsin insallah Rabbim kabul eder cünkü bizim mazeretimiz var bebişlerimiz var canım :))a.s.

Canım benim bence duşunu al artıl bunun bir sakıncası olsaydı benim bebişlerim tutmazdı cünk ben hemen ertesi gün aldım duşumu. Ağrı benim 3 gün falan başlamıstı sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama herkesinki bir olmuyormus kiminin hiç ağrısı olmuyormus kiminin oluyormus herkes farklı belirtiler yasayabiliyor bunları bence kafana takma Rabbim insalla sizlere de hayırlı haberler nasip etsin .a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…