Transferim Yapildiii Dua Edin Nolur!

curlycım cok tsk ederım.dıger arkadaslar bana mı yazdınız yoksa esınesıntıye bılmıorum :) cunkı ısım belırtmemıssınz ama yıne de uzerıme alınıp tesekkur ettım sızlere de:) cnm bende tedırgın oluyorum daha yenı dıe yıkanmaya cunkı gecenkınde hemen yıkanmıstım ve tutmadı gercı alakası yok aama ozmn yaptıklarımı yapmamaya calısıorum.yanı namazını da cok duzenlı kılan bırı oldugum zannedılmesın normalde bıle kazaya bırakıyorum da hanı sımdı dıkkat etmek ıstıyorum dıye sordum
esınesıntı sanırım transferlerımız yakın bu surecı beraber gecırıyoruz sanırım.ıns ıkımız ıcın de hayrlı
sonuclar alınır cnm.Allah yardmcmz olsun cnm
optm herkesı

Canım benim bu senin bileceğin iş tabi yıkanmak istemiyorsan yıkanma ama bununla bir alakası yok olsa benim tutmazdı sık sık yıkandım. Ben hep Allah ıma sığındım cünkü gördüğümüz tedavi sadece bir sebep olursa Allah nasip ederse olur yoksa mümkün değil bu yüzden normalinden daha da cok ibadet ettim ve cok şükür Rabbim mükafatımı verdi tabi tuttu diye bırakmadım aynen devam ediyorum ibadetlerime yavrularımı Allah ıma emanet ettim, bebeklerimi

Kızlar merhabalar epeydir giremiyordum çünkü burda değildim.bu yokluğumda yumurta toplama işlemi ve transferim yapıldı.sonuca 1 hafta kaldı umarım hayırlı bir haber alırım.15 tane yumurtam toplandı ve 3 tane 1. kalite transfer edildi.Önerileriniz veya tavsiyeleriniz varsa almak isterim.
hayırlı olsun canım.
inşallah herşey iyi olur ve bizlere müjdeli haberlerini verirsin.
rabbim bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

Kızlar merhabalar epeydir giremiyordum çünkü burda değildim.bu yokluğumda yumurta toplama işlemi ve transferim yapıldı.sonuca 1 hafta kaldı umarım hayırlı bir haber alırım.15 tane yumurtam toplandı ve 3 tane 1. kalite transfer edildi.Önerileriniz veya tavsiyeleriniz varsa almak isterim.

allahım inşallah bebeklerini sana bağışlar emeklerin boşa gitmez olur... tek tavsiye moralini yüksek tut için rahat olsun.

esmanurcum tabıkı kesınlıkle senın gıbı dusunuyorum bu tedavıler sadece bır sebep bız yerıne getıryoruz.Allah ol der oluverır sebepler susar.ama ıste korkular bıtmıor yanlıs adım atmak ıstemıyosun

Teşekkür ederim bugün duş alıp dua edicem.Destekleriniz çok önemli bana moral oluyorsunuz umarım sonucumda güzel olur @yshen sanada dua edicem.allah yüzümüzü güldürsün.bugün ishal olmuşum :KK43:.biraz uyutmadı gece ama genel anlamda hala iyiyim.

slm hayırlı olsun.ınsallah saglıkla kucagınıza alırsınız bebıslerınızı.lutfen kendınızı yormayın ve cok rahat olun bişeyı kafaya takmayın moral cok onemlı cünkü..

esınesıntı cok tsk edrım cnm.bende yıkandım artık :) bende sana dua etcm cnm saol ve tabı beleyen herkese

canım allahtan hayırlısı inşallah burdan hamile yim yazısını yazarsın da bizleride mutlu edersin bende tedavideyim allah hepimizin kucağını doldursun inşallah yarabbim amiinn

bugün 7. günüm.günler 48 saate çıkmış sanki:) acaba bende 10. gün mü yaptırsam testi ?

merhaba
lütfen testini 10.gün yaptırma dr ve tıp 12. gün en doğru sonuç diyor,diğer başlıklardada yazdım .O arkadaşlarımız genelde şanslıydı ama 12.gün yaptırın lütfen o değer göz önüne alınarak değerlendirmeler yapılıyor.Biliyorum acaba lar meraktan offlar ama bizim işimiz sabır ya 2 gün daha Lütfen

Hayırlı olsun canım inşallah.

canim insallah sonucun sevindirici olur............

:nazar::nazar::nazar:
9 AY SONRA BEBEĞİNİZİN YADA BEBEKLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALMANIZ DİLEĞİMLE. :nazar::nazar::nazar:

Canım benim
Ne güzel 15 yumurta, 3 kaliteli embiryo. Bunların senin bebişlerin olacak. Umarım dileğine kavuşursun. Yakında hamile haberlerini alırız. Bende yarın yola çıkıyorum. İnşallah Allah'tan bir mani çıkmazsa. Bugün son kontrolüm. Yumurta sayım az. 5 tane. Bakalım doktor ne diyecek. Kısaca dananın kuruğu bugün kopacak:)Eğer doktorum tamam derse yarın yola çıkıcaz. Pazar yumurta toplama , muhtemelen çarşamba ya da perşembe trasfer. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. HERŞETY YOLUNDA GİTSİN.RABBİM BU YOLDAKİ TÜM ARKADAŞLARA YARDIM ET.

GÜZEL HABERLER VERİRSİNİZ İNŞALLAH

cnım inşllh hayrlı haberlernı alırız hayrlı olsun bu arada cnım kendıne dıkkat et iş felan yapma bu surede cok dıkkat et kendıne allha emanet ol

Haklısın galiba bu seferde değerim doğrumu düşecekmi diye düşüneceğim.Ama işte merak umarım sonuç iyi olur allahım isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın.

Bugün 9. günüm kızlar.herhangi bir ağrım veya başka bişey yok fakat canım sürekli tatlı şeyler istiyor sanki adet olacakmışım gibi moralim bozuldu biraz.birde kızlar transferden kaç gün sonra işe başladınız?

X