Transferim Yapildiii Dua Edin Nolur!

iyiya cnım işte agrın olmaması bnce iyiye işaret tatlı ıstegıne gelınce oda adet olacagını gostermez bnce bekle ve moralnı bozma bu arada ben transferden sonra pek iş yapmadım ama genel olarak kendini yormamak şartıyla iş yapabilrmişin aslında sen yinde sonucu öğrenene kadar işe felan gıtme ve iş yapma sadece dınlen ve dua et allaha emanet ol ıyı haberlrnı beklıyoruz inşllh

canım bencede 12. günü bekle... bu arada 12. günün adet günün mü oluyor..yani adet günün ne zaman???

canım iş falan yapma sakın...sürekli dinlen... ne olur ne olmaz kolay elde edemiyoruz yavrularımızı... a.s.

bende şuanda gonal f iğnelerine vuruluyorum dün başladım adetimin 3. günüydü.... sence transfer günüm tahminen ne zman olur...senin gonal f den ne kadar sonra oldu tarnsfer??? çok mu soru sordum??? :uhm: a.s.

Son düzenleme:
merhaba
3tane birinci kalite dollenmis yumurta cok ii bi skor tebrikler diyebilirim
sana tavsiyem strasten uzak dur mumkunse yalniz kalma evde tek basina kalma,cunku olur iolaz dusuncelere dalarsin bu da senin fetusun tutunmasi adin koto bi sey velhasil gezmeye git misafir kabul et ne bileyim yalniz kalma dusuncelerle beraber ama sakin kendini yorma,efordan uzak dur
ve en onemlisi pozitif dusun ve dua et,anne babadan dua iste cok onemli cunku allah ana babanin duasini kabul dermis
simdiden sana allah hayirli bebis versin diyorum
allah tan umudini kesme ne olur
ben bu yoldan gectim tecrube konusuyor.:sm_confused:
a.s.
hadiiiiii insalllllahhhhhh
iyi haberlerini bekliyorum canim

X