Transferim Yapıldı. 2 bebişim artık benimle :)

kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?

canım siteye hoş geldin, yanlış yerde sorduğundan hemen cevap alamıyo olabilirsin. birde izmirle ilgili epey konu başlığı açıldı. bi onlara bak istersen, yine aklına takılan birşey olursa seve seve yardımcı oluruz.

canım siteye hoş geldin, yanlış yerde sorduğundan hemen cevap alamıyo olabilirsin. birde izmirle ilgili epey konu başlığı açıldı. bi onlara bak istersen, yine aklına takılan birşey olursa seve seve yardımcı oluruz.

teşekkür ederim. bende neden bana kimse cevap yazmıyor diyordum.umarım herşey istediğiniz gibi olur?

Arkadaşlar az önce eve geldik. Ben uzanıyorum şu an eşim yazıyor bunları. 2 embriyom transfer aşamasına gelebilmiş. Embriyolardan biri iyi kalitede dedi doktor. İdeal bir şekilde 8 hücreye bölünmüş. Diğeri ise 9 hücreliymiş. Yani ikinci kalite. Ama olsun. Şu an 2 bebişim benimle. Hastanede yaklaşık 4 saat dinlendikten sonra eve geldik. Daha önce 2 kez yumurta sayım az olduğu için tedavim yarım kalmıştı. O yüzden yine bir şekilde tedavi yarım kalacak diye çok korkuyordum. İlk kez bu aşamaya gelebildik. Stresli dönemi atlattım. Bundan sonra çok rahatım. Lütfen duanızı esirgemeyin :emir_bebek:

allah yardımcın olsun canım..allahım sağlıkla bebeklerini sana kavuştursun....:smiley-cool:

Arkadaşlar az önce eve geldik. Ben uzanıyorum şu an eşim yazıyor bunları. 2 embriyom transfer aşamasına gelebilmiş. Embriyolardan biri iyi kalitede dedi doktor. İdeal bir şekilde 8 hücreye bölünmüş. Diğeri ise 9 hücreliymiş. Yani ikinci kalite. Ama olsun. Şu an 2 bebişim benimle. Hastanede yaklaşık 4 saat dinlendikten sonra eve geldik. Daha önce 2 kez yumurta sayım az olduğu için tedavim yarım kalmıştı. O yüzden yine bir şekilde tedavi yarım kalacak diye çok korkuyordum. İlk kez bu aşamaya gelebildik. Stresli dönemi atlattım. Bundan sonra çok rahatım. Lütfen duanızı esirgemeyin :emir_bebek:

canım hayırlı olsun allah tutunma gücü versin bebeklerine kavuştursun inşallah bu sonuncu olur :1hug:

canım hadi hayırlı olsun,yaklaşık 2 hafta sonra hayırlı haberini alırız yine inşallah,hem bende 2 hafta sonra tedaviye başlıyorum,bendede yumurta yetmezliği var,senin haberini de alıp öyle başlarım inşallah tedaviye.,banada büyüüüüüük bir umut olursun.bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsunlar,söyle onlara bitek sen değil bonadea cım biçok insan umut bağladı onlara,ona göre davransınlara.seşin ve seni tebrik ediyorum,hayılısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah:nazar::nazar::nazar:a.s.

hayırlı olsun cnm ..onları içinde taşımak bile ne müthiş bi udygudur Kimbilir ..benımde inşallah kasım gibi başlicak tedavim allah nasip ksmet ederse..
umarım bebişler sana Sımsıkııııııııııııı tutunacaka inşallah :)

Arkadaşlar çok sağolun. Moral olarak çok iyiyim ama karnım hala çok şişkin ve müthiş ağrı yapıyor. Her an patlayacak bir LPG tankı gibiyim :) Progestandan dolayı dedi doktorum.Daha önce de kullandım ama hiç böyle olmamıştım. Sırtüstü yatıyorum sürekli. Sadece WC'ye kalkıyorum. Eşim sağolsun herşeyimi yatağa getiriyor. Hatta mesajlarınızı da o okuyor bana ve cevap yazıyor.Yarın sabah artık ayağa kalkıp evde dolaşabileceğim.

İkiz olursa ikinci kalite embriyo bizi utandıracak. Hangi bebeğin ikinci kalite olduğunu da bilemeyiz ya ): Biri yaramazlık yapıp ya karnede bol zayıfla gelirse "hmmm..demek ikinci kalite embriyo olan bu ufaklık" diye düşürürüz herhalde :)

Dün eve getirene kadar "İşte şurası sizi getireceğimiz park, oyuncaklarınızı şu dükkandan alacağız" diyerek Gaziantep'i azcık tanıttık onlara. Malum, ilk kez dışarıya çıkıyorlar :)

Bazen herşey bir oyun gibi geliyor. Büyük sabır ve para gerektiren zor bir oyun...

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok sağolun. Moral olarak çok iyiyim ama karnım hala çok şişkin ve müthiş ağrı yapıyor. Her an patlayacak bir LPG tankı gibiyim :) Progestandan dolayı dedi doktorum.Daha önce de kullandım ama hiç böyle olmamıştım. Sırtüstü yatıyorum sürekli. Sadece WC'ye kalkıyorum. Eşim sağolsun herşeyimi yatağa getiriyor. Hatta mesajlarınızı da o okuyor bana ve cevap yazıyor.Yarın sabah artık ayağa kalkıp evde dolaşabileceğim.

İkiz olursa ikinci kalite embriyo bizi utandıracak. Hangi bebeğin ikinci kalite olduğunu da bilemeyiz ya ): Biri yaramazlık yapıp ya karnede bol zayıfla gelirse "hmmm..demek ikinci kalite embriyo olan bu ufaklık" diye düşürürüz herhalde :)

Dün eve getirene kadar "İşte şurası sizi getireceğimiz park, oyuncaklarınızı şu dükkandan alacağız" diyerek Gaziantep'i azcık tanıttık onlara. Malum, ilk kez dışarıya çıkıyorlar :)

Bazen herşey bir oyun gibi geliyor. Büyük sabır ve para gerektiren zor bir oyun...
:CüvCüv:transferın hayırlı olsun inş 12 gun sonra hamıs haberınıde burdan alırız ve 9 sonrada yazdıgın gıbı saglıcakla bebıslerını antepte doya doya gezdırırsın inş allahım gonlune gore versın:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Cnm ne güzel anlatmissin . Transfer dönemini böyle güzel gecirmene cok sevindim .
Stresten uzak , rahat bir psikolojiyle insallah bu sefer onlara kavusacaksin cnm :1hug:
Ben bütün transferlerimde hep mutsuz , tadsiz olaylar yasadim .
Bunun da bebek üzerinde cok etkisi olduguna eminim .
Yani tutuncagi varsa da stresin etkisiyle tutunamamistir .
Hep böyle kal !! Emii a.s
Güzel haberlerini duymak ümidiylee ... :asigim:
Seni ve bebislerini ALLah' a emanet ediyorum .. öptüm .Şeniz

Cnm ne güzel anlatmissin . Transfer dönemini böyle güzel gecirmene cok sevindim .
Stresten uzak , rahat bir psikolojiyle insallah bu sefer onlara kavusacaksin cnm :1hug:
Ben bütün transferlerimde hep mutsuz , tadsiz olaylar yasadim .
Bunun da bebek üzerinde cok etkisi olduguna eminim .
Yani tutuncagi varsa da stresin etkisiyle tutunamamistir .
Hep böyle kal !! Emii a.s
Güzel haberlerini duymak ümidiylee ... :asigim:
Seni ve bebislerini ALLah' a emanet ediyorum .. öptüm .Şeniz

Canım çok sağol. Bizim için stres transfere kadar olan dönemdeydi. "Aman yumurta olacak mı, içi boş çıkar mı, döllenir mi, bölünür mü" derken çok şükür 2 tane de olsa transferim yapıldı. Şu an stresten çok merak var, sabırsızlık var. kaydirigubbakcemile5

Hayırlısı olsun canım,nerde yaptırdınız? Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin:nazar:a.s.

canım okuyunca sevindim hipo hastasıydın yanılmıyorsam inşallah kucağına aldığın günleride böyle güzel ve sevinçle yazarsın bizde seviniriz hayırlısı olsun inşallah

canım umarım herşey gönlünce olur bence beklerken strese girme keyifli vakitler geçirmen için sinema filmleri vs.hayırlı olsun

canım okuyunca sevindim hipo hastasıydın yanılmıyorsam inşallah kucağına aldığın günleride böyle güzel ve sevinçle yazarsın bizde seviniriz hayırlısı olsun inşallah
Çok sağol canım. Evet Hipo hastayım. Sende hipo musun?

canım umarım herşey gönlünce olur bence beklerken strese girme keyifli vakitler geçirmen için sinema filmleri vs.hayırlı olsun

Çok teşekkürler Fatoş'cuğum. Evde küçük bir film arşivimiz var. Oradan izlemediğimiz ya da unuttuğumuz filmleri seçip izliyoruz ama bir noktadan sonra o da sıkıyor. Eşim bağlama çalıp, ney üfleyip beni eğlendirmeye çalışıyor :) Stresli değilim ama sabırsızım. Yarın dayanamayıp evde idrar testi yapacağım sanırım :) 4 aşılama denedik ve hep tek çizgi gördüm şu testte. Bakalım yarın ikinci çizgiyi görmek kısmet olacak mı :Saruboceq:

Bol şanslar canım.Az kalmış test gününe İnşallah emeklerinin karşılığını alacaksın canım.
kendine iyi bak.

MERHABA BONADEA ALLAH YAVRULARINI KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP EDER İNŞALLAH :emir_bebek::emir_bebek:BENİ MERAK ETTİĞİM BİŞEY VAR TRANSFER AŞAMASINDA ÇOK CANIN ACIYORMU BENİM İLK TÜP BEBEK DENEMEM OLACAK ÇOK MERAK EDİYORUM....

MERHABA BONADEA ALLAH YAVRULARINI KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP EDER İNŞALLAH :emir_bebek::emir_bebek:BENİ MERAK ETTİĞİM BİŞEY VAR TRANSFER AŞAMASINDA ÇOK CANIN ACIYORMU BENİM İLK TÜP BEBEK DENEMEM OLACAK ÇOK MERAK EDİYORUM....
Canım teşekkürler. Transfer aşamasında hiç canım acımadı. Transfer sonrası 2 gün gaz sancısı oldu o kadar. Transfer öncesi ve sonrasında gaz yapıcı gıdalar tüketmemeye çalış.

X