Transferim Yapıldı. 2 bebişim artık benimle :)

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
Arkadaşlar az önce eve geldik. Ben uzanıyorum şu an eşim yazıyor bunları. 2 embriyom transfer aşamasına gelebilmiş. Embriyolardan biri iyi kalitede dedi doktor. İdeal bir şekilde 8 hücreye bölünmüş. Diğeri ise 9 hücreliymiş. Yani ikinci kalite. Ama olsun. Şu an 2 bebişim benimle. Hastanede yaklaşık 4 saat dinlendikten sonra eve geldik. Daha önce 2 kez yumurta sayım az olduğu için tedavim yarım kalmıştı. O yüzden yine bir şekilde tedavi yarım kalacak diye çok korkuyordum. İlk kez bu aşamaya gelebildik. Stresli dönemi atlattım. Bundan sonra çok rahatım. Lütfen duanızı esirgemeyin :emir_bebek:

Arkadaşlar az önce eve geldik. Ben uzanıyorum şu an eşim yazıyor bunları. 2 embriyom transfer aşamasına gelebilmiş. Embriyolardan biri iyi kalitede dedi doktor. İdeal bir şekilde 8 hücreye bölünmüş. Diğeri ise 9 hücreliymiş. Yani ikinci kalite. Ama olsun. Şu an 2 bebişim benimle. Hastanede yaklaşık 4 saat dinlendikten sonra eve geldik. Daha önce 2 kez yumurta sayım az olduğu için tedavim yarım kalmıştı. O yüzden yine bir şekilde tedavi yarım kalacak diye çok korkuyordum. İlk kez bu aşamaya gelebildik. Stresli dönemi atlattım. Bundan sonra çok rahatım. Lütfen duanızı esirgemeyin :emir_bebek:

ah canım benim seni merak etmiştim nasıl geçti acaba diye..herşey yolundaymış oh çok sevindim..şimdi dediğin gibi zor dönemi atlattın ve şu an rahatlama zamanı..dualarım seninle:1hug:

dualarımız seninle bonadea stres yapma dinlen inşallah 10-11 gün sonra güzel haberlerini alıcaz birlikte, bizede umut olacaksın.dua ediyorum sana canım...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sikica tutunurlar umarim annelerine. Konuş onlarla hissedeceklerdir eminim ve lütfen hiç olumsuz düşünme. Inşallah kavuşursun bebişlerine...allah yardimcin olsun, senin ve bebek özlemiyle yanip tutuşan herkesin

Bonadea dilerim hersey yolunda gider ve sende hamisler arasina katilirsin cnm ..
Allah yar ve yardimcin olsun .. Sakin umutsuzluga kapilma ..
Bol bol dinlen ve cok su ic .
2 hafta sonra güzel haberlerinle birlikte sevinmek dilegiylee .. :1rolleyes:
Ho$cakalll .. :1hug:

canım tedavinin bu aşaması için tebrikler,şimdi dinlen dr un dediklerini yap ve 13 gün sonra ALLAHın izniyle hepimiz sevinelim tatlım..Şeniz

Canım transferin hayırlı olsun, bu aşamaya gelmiş olmana sevindimm... neler hissettiğini çok çok iyi anlıyorummm... bende tek embiriyo ile gün sayıyorum...Rabbim büyüktür...
Umarım bebişlerde anneleri kadar azimli ve güçlüdürler... sana sıkı sıkı tutunur hiç bırakmazlar... kendine çok dikkat et... umarım 12 gün sonra güzel haberlerini alırız canım....a.s.

dediğin gibi asıl bundan sonra çok rahat olman lazım..seni bu aşamaya getiren Rabbim kucağına aldığını da gösterecektir....tekrar hayırlı olsun...a.s.

canım transferin hayırlı olsun allah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah :Saruboceq:rabbim kucağını doldursun:CüvCüv: amin

hayırlı olsun.yan yatarken bacaklarının arasına küçük bir yastık al.ilk gün hariç sürekli robot gibi yatma.evin içinde dolaş.bol su iç,sarmısak ,çiğ soğan,maydanoz ,nane gibi bağışıklığını güçlendirici besinlerden uzak dur.lavaboda sakın ıkınma.veee en önemlisi en zor olanı bebeği aklından çıkar. seni oyalayacak bişiyler bul.kitap oku,film izle ............
4. denememde bunların hepsini yaptım.eşimle sürekli film izledik.veee mutlu sonnnn hamişim.darısı başına ve tüm isteyenlere..................

Arkadaşlar çok teşekkürler. Karnımda öylesine rahatsız edici bir şişkinlik var ki anlatamam. Bu normal mi ? Bu süreci yaşayan arkadaşlarda böyle bir durum oldu mu acaba?

progesteron içerikli ilaçlar yapıyor.gazzz sanırım.:eek:

bu ilaçları ne zaman almaya başladın?ayağını sıcak tut ben hala çorap giyiyorum evde,özellikle klima açıksa.çorap giy.

Hadi hayırlısı inşallah sende:CüvCüv:böyle kalırsın :))

Allah yardımcın olsun sağlıkla tutunsun bebişlerin inşallah, ben dondurulmuşlarla hamile kaldım biliyosundur ve iki tane embriyo transfer edilmişti, biri iyi biri kötü derecedeydi ve birtanesi tuttu. iyisimi tuttu yoksa kötüsümü orasını Allah bilir ama embriyo sayım az tutmaz falan diye düşünme, Allah istedikten sonra ve zamanıysa olacak inşallah, butterflys'ın dediği gibi ayaklarını sıcak tut çorapsız basma yere ve sürekli dinlenmeye çalış:1hug:

canım inşalllah 12 gün sonra hayırlı haberlerini alırız :emir_bebek::emir_bebek: bebişlerin sıkıca tutumur sana sende hamişler kervanına katılırsın biran önce. Allah senin ve beişlerinin yar ve yardımcısı olsun. 3 gün tuvalet dışında kalkma yataktan, zor oluyor ama bebiş için katlanmak lazım. :CüvCüv::CüvCüv:

Arkadaşlar çok teşekkürler. Karnımda öylesine rahatsız edici bir şişkinlik var ki anlatamam. Bu normal mi ? Bu süreci yaşayan arkadaşlarda böyle bir durum oldu mu acaba?

gaz olmaz mı hiç ? hele birde hamiş ol. ben artık progestan bağımlısı oldum, 10 haftalık olana kadar da devam. karnımı bi görseen şimdi 5-6 aylık kesin var dersin :roflol: o yüzden endişelnme gaz var diye, gazla yaşamaya alış :roflol:

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. bende ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı.İzmir'de aşılama yatıran var mı?
bu arada bonedea seni tebrik ederim Allah tamamını erdirsin.

merhaba ben siteye yeni üye oldum. bende 1.aşılamamı yaptırdım ama tutmadı:1no2:. İzmir'de aşılama yaptıran var mı?
Bonadea seni tebrik ederim.Allah tamamını erdirsin?

X