-
- Konu Sahibi desertrose82
Yurtdışında mı yaşıyorsunuz. ?Ne zamandır yazılmamis transferimin 2. Gunu ilk tüp bebek denemem 30 yaşımdayım pcos um ve obezim 3. Gun 9 hücreli 1 2 kalite arası tek embriyo transferi yapıldı ama nedense çok umutsuzum tutmayacagini düşünüp düşünüp ağlıyorumAllahım sen büyüksün
Almanca mezunuyum ve dr um o yuzdenArztin almanca bir kelime (doktor anlamına gelir )..bu yüzden sordum
CocukCok güzel. .memnun oldum tanıştığıma. Ne doktorusunuz
Ağlayıp üzülmeyin..pozitif düşünün ..tutsa bile üzüntü düşük yapar. .Ne zamandır yazılmamis transferimin 2. Gunu ilk tüp bebek denemem 30 yaşımdayım pcos um ve obezim 3. Gun 9 hücreli 1 2 kalite arası tek embriyo transferi yapıldı ama nedense çok umutsuzum tutmayacagini düşünüp düşünüp ağlıyorumAllahım sen büyüksün
Hiç bişe hissetmiyorum içimde hiç birşey yok gibiAğlayıp üzülmeyin..pozitif düşünün ..tutsa bile üzüntü düşük yapar. .
Hiç bişe hissetmiyorum içimde hiç birşey yok gibi
Şu an dr gibi düşünemiyorum ne yazık ki herkes bi kasık agrisi yok tutunurken kanat cirpar gibi iğne batar gibi bişeyden söz edio benim kask ağrılarım azaldı aksine karın şişliğim de öyle sadece yarım saatte bir tuvalete çıkıyorum şu içip iciparkadaşım sen yapma bari sende yapma derken doktor olduğun için söylüyorum henüz daha ikinci günün sana verilen embriyo toz tanesi kadar hafif ve minicik ne hissetmeyi bekliyorsun ki? bu belirti aramalar bizlerin piskolojimiz yüzünden uydurduğumuz şeyler hamileyim diyen birinin yaşadığı belirtilerin aynısını yaşayanlar negatif alabiliyor yada tam tersi durumlar olabiliyor. belirtilere lütfen çok takılmayın bu tedavideki en büyük silahınız moraliniz. iyi düşün ki iyi olsun demişler.
Şu an dr gibi düşünemiyorum ne yazık ki herkes bi kasık agrisi yok tutunurken kanat cirpar gibi iğne batar gibi bişeyden söz edio benim kask ağrılarım azaldı aksine karın şişliğim de öyle sadece yarım saatte bir tuvalete çıkıyorum şu içip icip
Ya transferden 15 dk sonra kalktım idrarımı yapmaya gittim sonra açıp yayınları okudum hemen bile kalksan bişe olmuyormus sonra bugün hafifce ikindim sonra onu da okudum bişe olmazmis ama sanki tüm bunlardan sonra içimden düştü gitti yada artık bölünmeyı bıraktı buzusup yok oldudüşünsene toz tanesi kadar birşey sana tutunurken sen hissedip kanat çırpması gibi duygular yaşayacaksın öyle mi yapmayın arkadaşlar hani umut verici şeyler olsa en azından zararı yok ama oturup ağlıyorum diyorsun moralini yüksek tutmak zorundasın düşünme bunları
Ya transferden 15 dk sonra kalktım idrarımı yapmaya gittim sonra açıp yayınları okudum hemen bile kalksan bişe olmuyormus sonra bugün hafifce ikindim sonra onu da okudum bişe olmazmis ama sanki tüm bunlardan sonra içimden düştü gitti yada artık bölünmeyı bıraktı buzusup yok oldu
Hayal kurmak istiyorum ben de ama hemen aklıma hayal kırıklığına ugrayabilecegim gelio. Ama yine de denicem teşekkürlerevham yapıyorsun işte belli ki çok kasmışssın kendini rahatla biraz stres iyi değil illa hoşuna giden şeyler vardır biraz onlara sar, hani hiç aklına getirme demicem zaten mümkünde değil ama ne bileyim kötü düşünme mesela o bekleme zamanında bende çok daraldım ama sırf sonucu merak ettiğimden hiç ama hiç negatifi düşünmedim hatta pozitif olacağını hamileliği bebeğimi kucağıma alıcağım anların hayalini kurdum. Rahatlat biraz kendini
ınşallah güzel haberler duyarız sendenBugün 11. Gun yarın belli olacakkorkuyorum