transferi geride bırakıp 12 gün sayanlar toplanın:):)

Teşekkür ederim ben de sizler için dua ediyorum inşallah sağlıkla sıhhatle hayirlisi ile kavusursunuz yavrularıniza
Ümidini yitirme.sabirli ol..sana tavsiyem bir dahaki tedaviye kadar spor yapın diyet yapın.diyet yspmak benim icin zor.buyüzden ekmek.seker.pilav ve Kızartmayi kestim.kilo hamile kalmaya engel olabilir..yağlar hormonların bozulmasına neden oluyor.bende kiloluydum.tedaviden önce zayifladim.ama simdi ignelerden dolayı 2 kilo aldim..

Ümidini yitirme.sabirli ol..sana tavsiyem bir dahaki tedaviye kadar spor yapın diyet yapın.diyet yspmak benim icin zor.buyüzden ekmek.seker.pilav ve Kızartmayi kestim.kilo hamile kalmaya engel olabilir..yağlar hormonların bozulmasına neden oluyor.bende kiloluydum.tedaviden önce zayifladim.ama simdi ignelerden dolayı 2 kilo aldim..
Teşekkür ederim tavsiyene uyacagim

Sağol cnm 1-2. Kalite arası olması biraz düşündürüyor beni bu transferimde 1-2. Kalite arası idi. Umarım onlar tutar
Karamsarlıga ve biraz kilolara veda edip cook coook dua ediyoruz sonra sakin bir sekilde guzel beslenerek transferimizi yapip gule oynaya gün sayıyoruz

X