transferi geride bırakıp 12 gün sayanlar toplanın:):)

bende de bulantı halsizlik gibi belirtiler olmamıştı sık idrara çıkıyordum ama ben her zaman öyleydim gün içinde çok su tükettiğim için bir de adet ağrım da olmuştu hatta hala oluyor hiç gecmedi

bende de bulantı halsizlik gibi belirtiler olmamıştı sık idrara çıkıyordum ama ben her zaman öyleydim gün içinde çok su tükettiğim için bir de adet ağrım da olmuştu hatta hala oluyor hiç gecmedi
Sİz hamile siniz sanırım yada yavrunuz doğdu tebrik ederim sağlıkla sıhhatle insallah. Ben obezim pcos um bu ilk denemem eşimde morfoloji yüzde 3 ohss riski nedeniyle tek embriyo transfer edildi 3. Gun embriyosu 9 hücreli 1 ile 2. Kalite arası dedi embriyolog. İlk 3 gün dinlendim ama sonra bunaldim ve normal hayatima döndüm yemek yaptım bulaşık yıkadım tencere kaldırdım ev temizleme yapmadım ama kendimi bu sekilde daha rahat hissettim yatmaktansa. Tek embriyo da şans yüzde 28mis okuduğuma göre o yüzden umutlu değilim

evet daha çok yeni hamileligim henüz kesemizi bile görmedik ben genelde dinlenerek geçirdim transferden sonraki süreci pozitif haberini aldıktan sonra işime geri döndüm ama dinlenmeyip sizin gibi normal hayatına dönüp pozitif sonuç alan birçok insan var demekki dinlenmek pek de ise yaramıyor ben her tüp bebekte tutma şansının %40-45 civarında olduğunu okumuştum ama ihtimallere çok takılma bence sadece dua et Rabbim sesini duyar sonuç günün bugün sanırım hayırlı güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Sİz hamile siniz sanırım yada yavrunuz doğdu tebrik ederim sağlıkla sıhhatle insallah. Ben obezim pcos um bu ilk denemem eşimde morfoloji yüzde 3 ohss riski nedeniyle tek embriyo transfer edildi 3. Gun embriyosu 9 hücreli 1 ile 2. Kalite arası dedi embriyolog. İlk 3 gün dinlendim ama sonra bunaldim ve normal hayatima döndüm yemek yaptım bulaşık yıkadım tencere kaldırdım ev temizleme yapmadım ama kendimi bu sekilde daha rahat hissettim yatmaktansa. Tek embriyo da şans yüzde 28mis okuduğuma göre o yüzden umutlu değilim
Gunaydin tek embriyo sansi yuzde 40 dendi bana benim ilk denemem umudu kaybetmek yok

Allah razı olsun sağol
ben de ilk negatif haberimi aldiğimda kanım çekilmiş gibi hissetmiştim ama ikinci denememde Rabbim yüzüme güldü ben inanıyorum ki yılmadan dua eder Allah'tan istersen eminim sesini duyacaktır.nice pcos hastaları var tedavi bile görmeden hamile kalıyorlar neden senin olmasın yeterki peşini bırakma ümitsiz olma

ben de ilk negatif haberimi aldiğimda kanım çekilmiş gibi hissetmiştim ama ikinci denememde Rabbim yüzüme güldü ben inanıyorum ki yılmadan dua eder Allah'tan istersen eminim sesini duyacaktır.nice pcos hastaları var tedavi bile görmeden hamile kalıyorlar neden senin olmasın yeterki peşini bırakma ümitsiz olma
Ağzına sağlık...

Arkadaşlar teşekkür ederim destekleriniz için 2 tane 1 2 kalite arasında dondurulmuş embriyo muz var aralık sonu ocak başı gibi onlari denicez kısmet olursa... hayirlisi artik

ınşallah Allah yüzünü onlardan güldürsün sen kendine iyi bakacaksın moralini yüksek ttutacaksın ki yavruların da gelecek Rabbim yardımcın olsun dualarimdasin

X