-
- Konu Sahibi desertrose82
inşallah canım inşallah çok sağolEe canım benim de 13 Nisan ve test yapmayı kesinlikle düşünmüyorum. O zaman yarın da yaptırma sakın ve idrar da çıkması zaten çok zor. Sakın idrar testi yapma.
9. Gun test degerim 0.30 cikti kizlar asil test tarihim 13 u bir daha test yapicam cok umudum yok ama hayirlisi.
Hayirlisi canim iyiyim ben sonuc ne olursa olsun rabbimden gelene kabulum.erkenden yaptırmasaydın keşke testi... bozma moralini... ayın 13ünü bekle derim ben
Hayirlisi canim iyiyim ben sonuc ne olursa olsun rabbimden gelene kabulum.
Benimde 13 nisan test tarihim.bugun idrarda yaptim negatif.9. Gun test degerim 0.30 cikti kizlar asil test tarihim 13 u bir daha test yapicam cok umudum yok ama hayirlisi.
Canim bende dun idrarda negatif gordum ama idrar testine guven olmazBenimde 13 nisan test tarihim.bugun idrarda yaptim negatif.
Bugun 10.gunum kanda degerim 1.33 cikti malesefff
Canim gercekten cok uzuldum. Suan en iyi ben anlarim seni. Ikinci bir hayal kirikligi daha yasadim bende. Ama allahtan umut kesilmez. Bugun olmadiysa daha iyi bir zamanda daha hayirli bir sekilde olacagi icindir eminim buna.Bugun 10.gunum kanda degerim 1.33 cikti malesefff
Cnm cok uzuldumbende negatif aldm ve hala adet olamadim.normal zamanimdan 10 gun gecti.benim gibi olan varmı stres yaptm iyiceolmadı kızlar benimde olmadı