transferi geride bırakıp 12 gün sayanlar toplanın:):)

Kızlar benim de 6. günüm. sol kasığımda batma var. belim ve sırtım ağrıyor. inşallah hayra alamettir.
İşallah cnm bnmde hep sol kasıkta agrı embriyoları sol a gitti ondanmı bilmiyorum az kaldı pazartesi alırız hayırlı sonuçları işallah meryem suresi okuylm bu dönmde ve bol dua rabbim işallh hepimize nasip eylesin

canım his tabi ki ve rabbime güven en önemlisi. dularım boşa çıkmayacak biliyorum. bebişlerimi de hissediyorum :):):)
İnşallah arkadaşım hissettiğin gibidir hayırlı haberlerini alırız, kalp atışlarını duyarsız.Benim transferim mayısta inşallah ama korkuyorum çok çok olumlu olmaya sonra üzülmeyim ve insanları üzmeyim diye

evet güzeller güzeli anne adayları bugün 6. gün:

bugün en sonunda herkes için ılık benim içinse normalde kaynar suyla yıkandığımdan soğuk bir duş alıp kendime geldim. bugün çok yatmadım. ama işte yapmadım. genelde oturdum. akşam saat 20:00 da geçtim salonda ki yatak köşeme:) yüzüm iyice isiliklendi. sırtımda ki isiliklerde devam ediyor. kasıklarımda ağrı oluyor ama öyle dayanılmayacak gibi değil. mesela şuan sağ yumurtalığım sızlıyor:) bu arada daha önce unuttuğum şey bazen çok şiddetli burun kaşıntım olması:):):) sırtımın ağrısı bugün bana çok eziyet verdi diyebilirim. sanırım fena incitmişim yatakta.

hanımlar bilimsel olarak yapılan tüm açıklamalarda doktorlar bu dönemde herhangi bir belirtinin imkansız olduğunu söylüyor. bende yazıyorum ama belirti diye düşündüğümden değil inanın. sadece hissettiklerimi sizinlede paylaşmak adına. herkes de farklılık göstere bu hislerin 2 sebebi var. 1. si psikolojik 2. ise ilaçların etkisi.

ama hislerime gelecek olursak hala bebişlerimi hissediyorum. daha öncede demiştim 13 ünde test tarihim ama ben 9 nisan da yapacağım bakalım bugünü saymazsak şurda 1 gün var:)

canım ben olumsuz olursa bu sefer üzülmemeye şartladım kendimi. rabbimden geleni olduğu gibi kabulleneceğim bu sefer. ama ben o ihtimali hiç düşünmüyorum. dedim ya bebişlerim benimle ben inanıyorum:)

evet kızlar deli miyim evet deliyim. erken test yapılır da 6. gün idrar testi yapılır mı? yaptım valla ama tabi ki sonuç negatif. ama güzel tarafı eşimle kafa kafaya verip teste doğru eğilmiş elimizde telefonun feneri ile bir umut aramak:):):) ama yıkıldı mı umudumuz HAYIR :):):) erken testten vazgeçtim mi HAYIR :):):):) 9 unda betahcg yaptıracağım:):):)

Hayırlı sabahlar tüm müjde bekleyenlere.düşünmekten uyuyamiyorum.benim transferim 4 nisanda yapildi. 2.günün gecesi korkuyla yataktan fırladım.hem ani hareket hemde yaşadığım korkudan sonra daha önce çok az hissettiğim ağrı ve batma arttı.kendime zor geldim. Dün öğleden sonra da hiç birşey kalmadı. Önceki batmalar dahi.. sizce gittiler mi? Benzer şeyler yaşayan ya da duyan var mi?

Canım benim doktorumun dediği; normalde kimse bu aşamalarda gebe kaldığını farketmez ve normal hayatına devam eder. Tüp bebekte de farkeden bir şey yok dedi. Birçok belirtiyi ilaçların etkisiyle ve kendimizi çok dinlediğimiz için yaşıyoruz. O yüzden kötü düşünme sonuç çıkasaya kadar hiçbirşey belli olmaz ve sonucu öğreneseye kadar hepimiz hamileyizz :))) Benimde test tarihime 9 gün kaldıı

'Hepimiz hamileyiz' bu güzelmiş :)

Haklisin da eğilmeden- doğrulmadan çekinerken ani gerginlik yaşamak, kaygıya düşürdü işte. Bu konuda bilgisi olanların paylaşmasını rica ediyorum.
Vesvese boşuna aslinda, Rabbim isterse damdan düşsek de korur. Kendi kendimi telkin ediyorum bi taraftan tabi :)
Benden birgün sonra sen sevinirsin inş.

hayırlı haberlerini bekliyorum yarın. İnşallah Allah gönlüne göre versin... Hepimize İnşallah

inşallah tutar bebişlerin ben yolun başındayım o günler gelınce nasıl sabrederım bılemıyorumm

Bugun 7.gunum ama gitgide adet sancılarm artıyor.hercwc ye gittigimde adet oldum sanıyorum.test gunun cumaydı ama yarn sabah idrar testi yapacagm

Mrb arkadaslar.ben de 5. Gun transferi yaptirdim.bugun transferin 10. Gunu.beta hcg yaprirdim sonuc 17 . Deger biraz dusuk geldi bana.bu konuda bilgisi olan var mi?

Bugun 7.gunum ama gitgide adet sancılarm artıyor.hercwc ye gittigimde adet oldum sanıyorum.test gunun cumaydı ama yarn sabah idrar testi yapacagm

canım sakın olumsuzluğa yorma bu sancılar çok normal. bende her sabah aynı şekilde uyanıyorum. ilaçlar uyarıcı olduğundan yapıyor böyle sancılar. yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

Mrb arkadaslar.ben de 5. Gun transferi yaptirdim.bugun transferin 10. Gunu.beta hcg yaprirdim sonuc 17 . Deger biraz dusuk geldi bana.bu konuda bilgisi olan var mi?

canım önemli olan pozitifi görmen şimdi ki adım da iki gün sonra değerin iki katına çıkıp çıkmadığına bakmak. sakın karamsar olma.

evet bu gün 7. gündü:

sabah uyandığımda yumurtalıklarım ağrıyordu. sonra geçti ama. genelde oturdum diyebilirim. ama yine hiç iş güç yapmadım tabi ki. bugün yine evde ucuz gebelik testlerinden birini denedim ama sonuç yine negatifti. pek umursamadım çünkü hale hamile olduğumu hissediyorum dahası idrar testine pek güvenmiyorum. özellikle akşamları felaket bir ateş basması oluyor. sonra birden üşüme geliyor. sık sık burnum kaşınıyor. iki gündür de hafif akıntım olmaya başladı. ben jel yada fitil değil iğne oluyorum. ara ara rahimde ağrı ve yumurtalıklarıma saplanan kramplar hissediyorum. belim boynum ve sırtımda ağrı var sanırım az hareketten. bu arada Uğur Koşar'ın Bana Allah Yeter isimli kitabını da bitirdim. bitmesini hiç istemedim ama maalesef bitti. neyse ki bugüne kadar sadece 2 kitabını okumuştum daha okuyacağım bir sürü kitabı var sonuçta:) sürekli dua ediyorum ve rabbime güveniyorum. Allah dedim ve bıraktım desem yeridir. bir de bu sefer olmazsa daha az üzüleceğim sanırım çünkü biliyorum ki olmazsa benim için demek ki hayırlısı buymuş.

ne demişler Allah sana istediğini verirse 1 kere vermezse 10 kere sevin. çünkü senin için neyin iyi olduğunu Ondan başka kim bilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…