• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfere geri sayim

Benden 17yumurta aldilar canim bende suan spor yapiyorum transfere kadar biraz kilo vermeye calisiyorum cunku ignelerde ben cok kilo aldim soyleki cok yumurta aldiklari icin rahmi dinlendircez dediler hap var haftaya baslicam sonra bi igne var onu yapcam sonra tekrar adet gorucem ve tekrar igne kullanimi soylediler sana tam olarak ne soylediler ben londradayim biraz prosedur farkli sanirim burda seninki tam olarak nasil ilerliyecek yazarsan sevinirim:)
Aynı şekilde benim de canım. Fazla yumurta oluştuğu için rahimi dinlendirelim dediler.önce moralim bozuldu ama bir hafta boyunca kanama, şişkinlik, kabız gibi sorunlar yaşayınca iyi ki dedim.rahim duvarını kalinlastirmak için ilaç kullanacağım hangi ay olacağına karar verince. Kaç tane blast oluştu , kaliteleri hakkında yorum yaptılar mi

Aynı şekilde benim de canım. Fazla yumurta oluştuğu için rahimi dinlendirelim dediler.önce moralim bozuldu ama bir hafta boyunca kanama, şişkinlik, kabız gibi sorunlar yaşayınca iyi ki dedim.rahim duvarını kalinlastirmak için ilaç kullanacağım hangi ay olacağına karar verince. Kaç tane blast oluştu , kaliteleri hakkında yorum yaptılar mi
Once 9tane olustu canim sonra 7tane cok iyi olan dondurdular 5.gun dondurdular suan icin durum bu canim :)

Dun eczaneden erken gebelik testi almistim bu sabah yaptim sonuc negatif.kandada bisi cikacagini sanmiyorum dunya basima yikildi sanki.

Dun eczaneden erken gebelik testi almistim bu sabah yaptim sonuc negatif.kandada bisi cikacagini sanmiyorum dunya basima yikildi sanki.
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Kaçıncı günü bugün transferinizin?
Moralinizi bozmayın gerçekten rabbimin yazdığı hayırlı bir zaman var o zaman gelince oluyor benimde tüp bebek 2.denememde tuttu doğum yapmayı bekliyorum son 6 gününüz Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Erken gebelik testi demişsin. Gebelik
Bu erken gebelik testleri moral bozmak dışında hicbirseye yaramıyor. Kan testini gör de ondan sonra üzülmeye başla canım, belki tutunma geç olmuştur belli olmaz ki

Netten baktim sonucuma tup bebek yaptirdigim hastaneyi aradm gebesiniz ama pazartesi bakicaz sonuca dedi :)
Yaaaaa ben sana ne dedim :))) erken test yapma sende bebis var dedim erkenden yzulme dedim:)))) ohhhh hadi hayirlisi olsun canim bdnim pazarteside insallah testlerin hep guzel cikar ve hayirlisiyla bebisi kucagina alirsin eee darisida bize artikin:))

Back