- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 36
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.561
bn dün dondurma işlemi için ücret ödedim hemde kağıt verdıler 5 yıl yazıyodu cnmCanım benim maşallah inşallah emeklerin yine karşılık bulur. Benim oğlum doğal yolla oldu ama 5 donmuş embriyom var benim hala. Pazartesi ne kadar süreleri kaldığını öğreneceğim bende onları heba etmek istemiyorum çok emek verdim. Aslında oğlum daha 8 aylık kardeş şimdilik düşünmüyorum ama ne kadar süreleri kaldığına göre bir planlama yapabilirim bakalım.
Cemrecim merhaba nasılsın? Bebişin nasıl? Vay be bu sayfada neler yaşadık ama şükürler olsun şimdi hayalimizi yaşıyoruzarkadaşlar mekanın sahibi geri geldi
Merhaba Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahMerhaba kızlar. Kasımdan beri yazan olmamış. Ben tekrar tedaviye başladım :)
sağlıkla kucağına al kuzunu inşallahMerhaba kızlar. Kasımdan beri yazan olmamış. Ben tekrar tedaviye başladım :)
Merhaba arkadaşlar benim sorum CD 56 yaptıran varmı bunun embriyo kalitesiyle ilgili bir faydası varmı bilen varmi
hayirli olsun umarim hersey yolunda gidersağlıkla kucağına al kuzunu inşallah
herkese merhaba :)
herkes iyidir inşaallah.
ben oğlumdan fırsat bulup pek giremiyorum ama herkesin duamla yanındayım.
Allah bağışlarsa 16 aylık olduk
darısı isteyen herkese olsun.
Merhaba canımMerhaba canlar.
Yeni tedaviye başlayanlara hayırlısını dilerim.
Bekleyişte olanlara da sabır ve hayırlı haber :)
Umarım herkesin sağlığı ve ağız tadı yerindedir.
Asil den fırsat bulup giremiyorum ama dualarım sizlerle.
Merhaba canım❤ Ben geçen hafta iğne kullandım, yarın embriyolar dondurulacak, ekimde transferim var. Yine nasip olur inşallah
Sen nasılsın? İkinciyi düşünüyor musunuz ?
Allah hayırlı zamanda nasip etsin canım. Daha yaşın genç olduğu için söylüyorum. Asil 4 yaşını geçmeden ikinci çok zor olur. Çünkü 2 yaş krizleri, emmeyi bırakma, bezi bırakma, anneden özerkleşme... hepsi çok büyük ve zor sınavlar.Merhaba sana da canım ❤
Hakkında hayırlısı olsun, Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
Ben düşünmüyorum şu an için aslında ama bir kaza oldu bu ay bakalım ne olacak.
Daha var adetime bekliyorum.
Eşim çok istiyor ama.
Allah hayırlı zamanda nasip etsin canım. Daha yaşın genç olduğu için söylüyorum. Asil 4 yaşını geçmeden ikinci çok zor olur. Çünkü 2 yaş krizleri, emmeyi bırakma, bezi bırakma, anneden özerkleşme... hepsi çok büyük ve zor sınavlar.
Benim doğal gebelikten sonra 1 yıl olmadı.Yaş 35 olunca mecbur tekrar tedaviye başladık. Allah nasip ederse araları 4 yaş olacak ❤
Cemrem nasılsın canım asil koca adam olmuş maşallah.. Bende tekrar tedavideyimMerhaba canlar.
Yeni tedaviye başlayanlara hayırlısını dilerim.
Bekleyişte olanlara da sabır ve hayırlı haber :)
Umarım herkesin sağlığı ve ağız tadı yerindedir.
Asil den fırsat bulup giremiyorum ama dualarım sizlerle.
Hayırlı olsun. Hangi aşamadasınız?Cemrem nasılsın canım asil koca adam olmuş maşallah.. Bende tekrar tedavideyim
Cumartesi yumurta toplama olucak inşallah.. TeşekkürlerHayırlı olsun. Hangi aşamadasınız?
Geçen cumartesi de benim olduCumartesi yumurta toplama olucak inşallah.. Teşekkürler
İnşallah iyi sonuclar alırsın.. Benim pgt ye gidicekGeçen cumartesi de benim olduyarın 5.gün donduracaklar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?