Transfere geri sayim

bn dün dondurma işlemi için ücret ödedim hemde kağıt verdıler 5 yıl yazıyodu cnm

Merhaba arkadaşlar benim sorum CD 56 yaptıran varmı bunun embriyo kalitesiyle ilgili bir faydası varmı bilen varmi

herkese merhaba :)
herkes iyidir inşaallah.
ben oğlumdan fırsat bulup pek giremiyorum ama herkesin duamla yanındayım.
Allah bağışlarsa 16 aylık olduk
darısı isteyen herkese olsun.
Çok sevindim iyi olmanıza. 21 aylik annem annem diye dolanan bir can parçası da burda
Eskiden bekleyiş içinde ne iç döktük buraya, ne dualar ettik, birbirimize ne güzel destek olduk çok şükür bugünümüze Rabbim dileyen herkese nasip etsin

Merhaba canlar.
Yeni tedaviye başlayanlara hayırlısını dilerim.
Bekleyişte olanlara da sabır ve hayırlı haber :)
Umarım herkesin sağlığı ve ağız tadı yerindedir.
Asil den fırsat bulup giremiyorum ama dualarım sizlerle.

Merhaba canım Ben geçen hafta iğne kullandım, yarın embriyolar dondurulacak, ekimde transferim var. Yine nasip olur inşallah
Sen nasılsın? İkinciyi düşünüyor musunuz ?

Merhaba canım❤ Ben geçen hafta iğne kullandım, yarın embriyolar dondurulacak, ekimde transferim var. Yine nasip olur inşallah
Sen nasılsın? İkinciyi düşünüyor musunuz ?

Merhaba sana da canım
Hakkında hayırlısı olsun, Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
Ben düşünmüyorum şu an için aslında ama bir kaza oldu bu ay bakalım ne olacak.
Daha var adetime bekliyorum.
Eşim çok istiyor ama.

Allah hayırlı zamanda nasip etsin canım. Daha yaşın genç olduğu için söylüyorum. Asil 4 yaşını geçmeden ikinci çok zor olur. Çünkü 2 yaş krizleri, emmeyi bırakma, bezi bırakma, anneden özerkleşme... hepsi çok büyük ve zor sınavlar.
Benim doğal gebelikten sonra 1 yıl olmadı.Yaş 35 olunca mecbur tekrar tedaviye başladık. Allah nasip ederse araları 4 yaş olacak

Benim fikrim ve isteğim de tam söylediğin gibi ama bakalım nasip kısmet. Asil'i çok bekledim ve çok sonra kavuştum biraz daha seveyim ilgileneyim istiyorum kıyamıyorum.

Cemrem nasılsın canım asil koca adam olmuş maşallah.. Bende tekrar tedavideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…