- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.872
- 298
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.581
İnşallah hepimiz güzel haberler paylaşalımİnşallah iyi sonuclar alırsın.. Benim pgt ye gidicek
İnşallah 2017 de düşük yaptıktan sonra deneme cesaretim olmadı..İnşallah hepimiz güzel haberler paylaşalım
Cemrem nasılsın canım asil koca adam olmuş maşallah.. Bende tekrar tedavideyim
Ben de ikinciye ilk denemede hamile kaldım ama düşük yaptım. Bu sefer kısmet olur inşallah ikimize deİnşallah 2017 de düşük yaptıktan sonra deneme cesaretim olmadı..
İnşallah sağol canım benimm.Çok şükür iyiyiz canım.
İnşallah hayırla sonuçlansın tedavin canım benim.
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.
İnşallah canım ya nerde tedavi görüyorsunBen de ikinciye ilk denemede hamile kaldım ama düşük yaptım. Bu sefer kısmet olur inşallah ikimize de
Samsun Medicalparkta canım. Sen nerede başladın?İnşallah canım ya nerde tedavi görüyorsun
İstanbul memorial de.. Rabbım emeklerimizi boşa çıkarmasınSamsun Medicalparkta canım. Sen nerede başladın?
Bugün aradılar, bir tane dondurulmuş. Kısmet olur inşallahİstanbul memorial de.. Rabbım emeklerimizi boşa çıkarmasın
İnşallah canım ya bende biran önce o aşamaya gelsem.. Ben bu tedavi döneminde cok gergin oluyorum eve yansıyor..Bugün aradılar, bir tane dondurulmuş. Kısmet olur inşallah
Hayırlı olsun. Ne güzelSelam herkeseilk transfer bekleyenlerdendim bende ikizlerim 3 yasında ve kendiliginden hamile kaldim bir kızım daha olucak ins rabbim herkese nasip etsin insallah
kısmet degilmis canım insallah yakın zamanda kızina kardes gelirHayırlı olsun. Ne güzel ☺ Ben de doğal hamile kaldım, doğsa şimdi bir yaşında olacaktı ama düşük yaptım. Kısmet
Çok geçmiş olsun. Vay be herkes gruba geri geliyor sanırım ikinciler geliyorHayırlı olsun. Ne güzel ☺ Ben de doğal hamile kaldım, doğsa şimdi bir yaşında olacaktı ama düşük yaptım. Kısmet
Eloş hayırlı olsun ☺ hatırladın mı bilmiyorum ismimi değiştirdim emelcix tikısmet degilmis canım insallah yakın zamanda kızina kardes gelir
hatırladım canım ne günlerdi demiEloş hayırlı olsun ☺ hatırladın mı bilmiyorum ismimi değiştirdim emelcix tisenin ikizlerle benim minnak aynı anda transfer olmuştuk, senin yeni minnoş annesini uğraştırmadan gelmiş desene sağlıkla kavuşursun inşallah
Selam herkeseilk transfer bekleyenlerdendim bende ikizlerim 3 yasında ve kendiliginden hamile kaldim bir kızım daha olucak ins rabbim herkese nasip etsin insallah
Çok geçmiş olsun. Vay be herkes gruba geri geliyor sanırım ikinciler geliyorismimi değiştirdim emelcix hatırlarsın belki. 32aylık oldu benim kızım da nasipse martta dondurulmuşlarla tedaviye başlayacağız. İnşallah sen de sıkıntısız kavuşursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?