Transfere geri sayim

kızlar dondurulmuş embriyo transferi hazırlığındayım. estrofem kullanıyorum.
fakat dünden beri yoğun şekilde yumurtlama akıntım var. estrofem kullanırken yumurtlama oluyor mu? daha önce başka merkezdeki dondurulmuş tarnsferim ilaçsız yapılacaktı ve yumurtlamayı kaçırınca iptal etmişlerdi. şimdi yine akıntım başlayınca korktum.
bir de hiç kan testi falan yapılmadı bana sadece ultrasona girdim.
bilginiz var mı bu konuda?

Merhaba kızlar . Sizleri ne kadar cok özlemişim yaa Allah ım ne günlerdi ne kadar özel ve güzel günlermiş.3 sene olmuş zaman ne cabuk geçmiş. İkincileri düşünüyormusnuz . Rabbim olmayana nasip etsin

Selam herkese ilk transfer bekleyenlerdendim bende ikizlerim 3 yasında ve kendiliginden hamile kaldim bir kızım daha olucak ins rabbim herkese nasip etsin insallah
Hayırlı olsun. Ne güzel Ben de doğal hamile kaldım, doğsa şimdi bir yaşında olacaktı ama düşük yaptım. Kısmet

Hayırlı olsun. Ne güzel ☺ Ben de doğal hamile kaldım, doğsa şimdi bir yaşında olacaktı ama düşük yaptım. Kısmet
Çok geçmiş olsun. Vay be herkes gruba geri geliyor sanırım ikinciler geliyor ismimi değiştirdim emelcix hatırlarsın belki. 32aylık oldu benim kızım da nasipse martta dondurulmuşlarla tedaviye başlayacağız. İnşallah sen de sıkıntısız kavuşursun canım

kısmet degilmis canım insallah yakın zamanda kızina kardes gelir
Eloş hayırlı olsun ☺ hatırladın mı bilmiyorum ismimi değiştirdim emelcix ti senin ikizlerle benim minnak aynı anda transfer olmuştuk, senin yeni minnoş annesini uğraştırmadan gelmiş desene sağlıkla kavuşursun inşallah

hatırladım canım ne günlerdi demicok sükur ikizler 3 yasındalar ne cabuk buyüdüler minnos süpriz yaptı bize daha istemiyordum ama nasip böylemis rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin canim sagol

Selam herkese ilk transfer bekleyenlerdendim bende ikizlerim 3 yasında ve kendiliginden hamile kaldim bir kızım daha olucak ins rabbim herkese nasip etsin insallah

Oyy kuzum nasıl sevindim senin adına maşallah sübhanallah. Bak olmuyor diye üzülüyorduk Rabbim sana üç tane melek verdi. Allah ol desin yeter ki. Sağlıkla kucağına al canım benim

Kuzum merhaba
Ah sizleri ne özlemişim.
Asil den hiç fırsat kalmıyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…