• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfere geri sayim

Ayyy canım benim sonuç olarak hamilesin ne güzel benim sorunumu yaşayıpta gebe kalan birini görmek beni çok mutlu etti inşallah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin rabbim ilaç olarak günde 6 tane estrofem ve destek olarak cylo prognova diye bi ilaç verdi onunda beyaz renkte olan haplarını kullandım ama 6mm den yukarı kalınlaşmadı aslında daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım rahmim estrofeme hemen cvp verirdi bukadar yüksek dozla pufur pufur olması gerekiyodu bende anlamadım ve yine kalınlaşmıcak ve iptal olacak diye çok korkuyorum
Taze sıkılmış nar suyu için kalınlaştırıyor .Hayırlısı olsun.

Merhabalr ben de dun opu oldum. Simdu adetimi bekleyiyorum. Bugun embriyolog yumurtalar döllenmiş sizi tekrar arayacagiz dedi cok heyecanlıyım. Adetin Kacinci gununde transfer oluyir acaba

Merhabalr ben de dun opu oldum. Simdu adetimi bekleyiyorum. Bugun embriyolog yumurtalar döllenmiş sizi tekrar arayacagiz dedi cok heyecanlıyım. Adetin Kacinci gununde transfer oluyir acaba
Benim adetin ilk gününden sayarsak 21. Gün transfer oldu hayırlı olsun şimdiden
Transferimi oldum 2.günüm çok heyecanlıyım hepimiz için hayırlısı olsun
Hayırlı olsun inşallah sonu pozitif olsun

Merhaba, hepimizin tedavisi hayırlı olsun inşallah. benim kafama takılan bir soru var ben dondurulmuş emriyo transferi için tedavi sürecindeyim, adetin 3. günü Drosetil e başladım 21. günü Lucrin vurulmaya başladım ve bugün adetin 27. günü ve 10 gündür sürekli kahverengi akıntım var sonraki adetin 3. günüde Dr. kontrole çağırdı bu akıntıların sebebi nedir ne zaman adet olucam bilmiyorum hatta bu durum beni endişelendiriyor adet dönemini kaçırıcam diye.

aynı tedavi sürecinden geçen oldumu aranızda beni aydınlatabilir misiniz...

Merhaba, hepimizin tedavisi hayırlı olsun inşallah. benim kafama takılan bir soru var ben dondurulmuş emriyo transferi için tedavi sürecindeyim, adetin 3. günü Drosetil e başladım 21. günü Lucrin vurulmaya başladım ve bugün adetin 27. günü ve 10 gündür sürekli kahverengi akıntım var sonraki adetin 3. günüde Dr. kontrole çağırdı bu akıntıların sebebi nedir ne zaman adet olucam bilmiyorum hatta bu durum beni endişelendiriyor adet dönemini kaçırıcam diye.

aynı tedavi sürecinden geçen oldumu aranızda beni aydınlatabilir misiniz...
Bhnu em iyi dr cevplar ondan bilgi alin bence .

Bugun aradilar 3. Gun de 1 tane embriyi dondurmuşlar. Aslinda 3 tane 3. Gun kalitelisi varmis ama 1 tane dondurmuslar. 5. Gunde tekrar arayacaklarmis. Stres yaptim ya olmazsa diye ama olumlu dusunmek istiyorum

Kızlar estrofem kullanırken kasıklarınızda rahminizde ve karnınızda ağrı oluyormu bide akıntım var sizce normalmi bunlar

Adet ağrısı gibi ağrım var ve şişkinlik oluyor cnm bilemedim psikolojikde olabilir
Merhaba bende dondurulmuş embriyo transferi sürecindeyim.reglimin 3. Günü estogfem ve elevit kullanıyorum .. doktorum herşey yolunda giderse 14 ocakta transfer olabilecegimi söyledi..rahim kalınlaşması istenen seviyeye gelmesi gerekiyormuş

Merhaba bende dondurulmuş embriyo transferi sürecindeyim.reglimin 3. Günü estogfem ve elevit kullanıyorum .. doktorum herşey yolunda giderse 14 ocakta transfer olabilecegimi söyledi..rahim kalınlaşması istenen seviyeye gelmesi gerekiyormuş
Inşallah herşey yolunda gider tatlım benim geçen ay kalınlaşmadığı için iptal olmuştu bu ayki adetimle tekrar başladık yine kalınlaşmıcak ve iptal olacak diye çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah

Inşallah herşey yolunda gider tatlım benim geçen ay kalınlaşmadığı için iptal olmuştu bu ayki adetimle tekrar başladık yine kalınlaşmıcak ve iptal olacak diye çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Olumlu düşün olumlu olsun canım benimde geçen ay kalınlaşma olmadığı için iptal oldu ama bu aya olacak inşallah güzel düşünelim

Merhana arkadaslar benim 14 yumurtadan sadece 2 si dondurlumus. 3. Gun ve 6. Gun. Transferde 6. Gunu yerlesticekler. Modum.cok düştü. Herseyin hayırlısı.

Back