Değerin süper eminim artar :)) darısı başımıza inşallahSelamlar sonucum 13.gün 266 yarın bir daha yaptıracak çok heyecanliyim inşallah artar
Sonucumuzu ve gelişşnelerimizi hbr edelim birbirimizeÇok sağol Can'ım, evet hekim bu tarz etkileri varmış, aynı gün transfer olmuşuz ne güzel!
Çok saol canın allah hepimize bu süreçte güç versin çok stresli bir dönem bu.kısmet olursa hepimize aylar nasıl geçecek acabaDeğerin süper eminim artar :)) darısı başımıza inşallah
Kızlar keseleri 5.haftamizda göreceğiz değilmi ?bu arada sabahları sizinde midenin bulanıyor mu bende başladı bunlar tabi dahada umuylandiriyor ancak ben kalp atışını duymadan rahat edemicem:)Çok saol canın allah hepimize bu süreçte güç versin çok stresli bir dönem bu.kısmet olursa hepimize aylar nasıl geçecek acaba
Tabi tabi, pozitif sonuçlar görmekçokgüzel, darısı başımıza:)Sonucumuzu ve gelişşnelerimizi hbr edelim birbirimize
Canım bu brnim 2.denemem ilki tutmuştu ama boşgebelikle sonuçlandı kalp atışını duyamadık malesef kürtaj olmuştumKızlar keseleri 5.haftamizda göreceğiz değilmi ?bu arada sabahları sizinde midenin bulanıyor mu bende başladı bunlar tabi dahada umuylandiriyor ancak ben kalp atışını duymadan rahat edemicem:)
Çok saol canın allah hepimize bu süreçte güç versin çok stresli bir dönem bu.kısmet olursa hepimize aylar nasıl geçecek acaba[/QUOTE valla pozitif sonucu görelim sonrasında kalp arışını duyalım sonrasında aman şu aman bu derken Allahın izniyle kucağımıza alırız:))
Benimde 2.denemem bende hic göğüste hassasiyet olmadı sadece kasık ağrım ,gazın var birde sabahları hafif bulantı diyorum ya kalp atışı duyan kadar rahat yok bana; (yarında bir kez kan vereceğim bakalım değer ne çıkacak. Folik asit in yan etkisi yok diyo biliyorum ben folbiol kullaniyorumCanım bu brnim 2.denemem ilki tutmuştu ama boşgebelikle sonuçlandı kalp atışını duyamadık malesef kürtaj olmuştumonda hissettiğim göğüs şişliğim busefer yok mesela ;( sadece kasıklarımda ara ara sancı hissediyorum bulantım yok.. Acaba kullandığın folikasit yapıo olabilir mi? Ben eleviti çok zor içiyorum
Bazen mide bulantısı yapabiliyolar oyüzden tavsiyem gece yatarken iç .. Sonucunu merakla bekliyorum ama çok iyi bi sonuç olacağından rminim canım :)))Benimde 2.denemem bende hic göğüste hassasiyet olmadı sadece kasık ağrım ,gazın var birde sabahları hafif bulantı diyorum ya kalp atışı duyan kadar rahat yok bana; (yarında bir kez kan vereceğim bakalım değer ne çıkacak. Folik asit in yan etkisi yok diyo biliyorum ben folbiol kullaniyorum
Kızlar benden güzel haber 16.gun beta hcg 765Bazen mide bulantısı yapabiliyolar oyüzden tavsiyem gece yatarken iç .. Sonucunu merakla bekliyorum ama çok iyi bi sonuç olacağından rminim canım :)))
süper canım yarın benimde 10. günüm test yapmayı düşünüyoruz inş benimde pozitif çıkarrrKızlar benden güzel haber 16.gun beta hcg 765
Canim belirti aRama çünkü geriliyor vücudumuz ve tamerhaba kızlar
bende aranıza yeni katıldım.
Transferrin 8. günündeyim. bende belirti arayıp duruyorum. Biliyorum ayırt etmek cok zor ama sadretmek de zor. böyle oyalanıyorum. tranfer itibariyle ufak ufak kasık ağrısı olmuştu.göğüs şişliği ilk günler itibariyle var. gecen bir haftadır mide yanmam var şiddetli.hafta sonu azaldı.Ama dün baya regli olacakmışım gibi karnım belim ağrıdı. uyudum sabah kalktım fazla bir ağrı kalmamış. bakalım hayırlısı cuma günü test olacak. herkese hayırlı haberler diliyorum.
Mmausee inşallah canım güzel çıkar sonucun sabırla hepimiz bekliyoruzsüper canım yarın benimde 10. günüm test yapmayı düşünüyoruz inş benimde pozitif çıkarrr
Çok sevindim sağlıkla kalp atışlarını duyarsın inşallahhhKızlar benden güzel haber 16.gun beta hcg 765
O çok notmal benim bir öncekinde hep kankı yada kahvemsi geliyodu ucu tahriş olmuştur sıkma vanınıYa kızlar merhaba, bugün crino jeli sıktım, ucuna baktım, hafif bir kırmızılık gördüm, çok moralim bozuldu, tutmadımı acaba?
Çok sağol canım, ilk tüp deneyimi olunca her şeyden tedirginim, Ağrı'm yok, sızım yok, hiçbir belirti yok, korkuyorum...O çok notmal benim bir öncekinde hep kankı yada kahvemsi geliyodu ucu tahriş olmuştur sıkma vanını
korkma canım hiç belirti yaşamayıp hamile kalan bu sitede çok varÇok sağol canım, ilk tüp deneyimi olunca her şeyden tedirginim, Ağrı'm yok, sızım yok, hiçbir belirti yok, korkuyorum...
İnşallah Can'ım, test yaptın mı?korkma canım hiç belirti yaşamayıp hamile kalan bu sitede çok var
yok canım akşam iş çıkışı yapıcam yarın hayırlı haberlerle gelirim inşşİnşallah Can'ım, test yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?