transferden sonra vücuttaki değişimler

Çok saol canın allah hepimize bu süreçte güç versin çok stresli bir dönem bu.kısmet olursa hepimize aylar nasıl geçecek acaba
Kızlar keseleri 5.haftamizda göreceğiz değilmi ?bu arada sabahları sizinde midenin bulanıyor mu bende başladı bunlar tabi dahada umuylandiriyor ancak ben kalp atışını duymadan rahat edemicem:)

Kızlar keseleri 5.haftamizda göreceğiz değilmi ?bu arada sabahları sizinde midenin bulanıyor mu bende başladı bunlar tabi dahada umuylandiriyor ancak ben kalp atışını duymadan rahat edemicem:)
Canım bu brnim 2.denemem ilki tutmuştu ama boşgebelikle sonuçlandı kalp atışını duyamadık malesef kürtaj olmuştum onda hissettiğim göğüs şişliğim busefer yok mesela ;( sadece kasıklarımda ara ara sancı hissediyorum bulantım yok.. Acaba kullandığın folikasit yapıo olabilir mi? Ben eleviti çok zor içiyorum

Benimde 2.denemem bende hic göğüste hassasiyet olmadı sadece kasık ağrım ,gazın var birde sabahları hafif bulantı diyorum ya kalp atışı duyan kadar rahat yok bana; (yarında bir kez kan vereceğim bakalım değer ne çıkacak. Folik asit in yan etkisi yok diyo biliyorum ben folbiol kullaniyorum

Bazen mide bulantısı yapabiliyolar oyüzden tavsiyem gece yatarken iç .. Sonucunu merakla bekliyorum ama çok iyi bi sonuç olacağından rminim canım :)))

merhaba kızlar
bende aranıza yeni katıldım.
Transferrin 8. günündeyim. bende belirti arayıp duruyorum. Biliyorum ayırt etmek cok zor ama sadretmek de zor. böyle oyalanıyorum. tranfer itibariyle ufak ufak kasık ağrısı olmuştu.göğüs şişliği ilk günler itibariyle var. gecen bir haftadır mide yanmam var şiddetli.hafta sonu azaldı.Ama dün baya regli olacakmışım gibi karnım belim ağrıdı. uyudum sabah kalktım fazla bir ağrı kalmamış. bakalım hayırlısı cuma günü test olacak. herkese hayırlı haberler diliyorum.

Canim belirti aRama çünkü geriliyor vücudumuz ve ta
süper canım yarın benimde 10. günüm test yapmayı düşünüyoruz inş benimde pozitif çıkarrr
Mmausee inşallah canım güzel çıkar sonucun sabırla hepimiz bekliyoruz

Ya kızlar merhaba, bugün crino jeli sıktım, ucuna baktım, hafif bir kırmızılık gördüm, çok moralim bozuldu, tutmadımı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…