- 12 Kasım 2015
- 41
- 36
- 3
- 44
Kızlar selam bugün transferde sonra 17.günüm öğlen saat 14.30 civarı wc ye gittim ve tuvalet kağıdında çok hafif bir kan vardı pempe çok panikldim hemen Dr U aradım ilaç kullanmaya jeline devam et dedi ben dayanamadım doğumu ve gebelik takibi planladığım.drdan hemen randevu aldım. Gittim sıkıntı görünmüyor ancak 2 3 dinle birsey yapma dedi yarın yine beta hcg bakcez perşembe cuma keseleri görmek istiyor .rahim.iyi dedi herhalde yerleşme kanaması ama çok. Korktum; (((yok canım akşam iş çıkışı yapıcam yarın hayırlı haberlerle gelirim inşş
Kızlar selam bugün transferde sonra 17.günüm öğlen saat 14.30 civarı wc ye gittim ve tuvalet kağıdında çok hafif bir kan vardı pempe çok panikldim hemen Dr U aradım ilaç kullanmaya jeline devam et dedi ben dayanamadım doğumu ve gebelik takibi planladığım.drdan hemen randevu aldım. Gittim sıkıntı görünmüyor ancak 2 3 dinle birsey yapma dedi yarın yine beta hcg bakcez perşembe cuma keseleri görmek istiyor .rahim.iyi dedi herhalde yerleşme kanaması ama çok. Korktum; (((
Canim vallaha bu süreç akıp gitsinn yoksa vallaha hepimiz kalp hastası olcaz umarım çok zorlanmadan atlatiris bu zamanları. Yarın progesteron değerime bakcak eğer düşkse igneyi baslayacakmisCok sevindim hayirli olsun.herkese umut olsun.
Ben hala yasiyorum ara ara geliyor kan, bazen kum gibi, bazen leke. Artmadigi surece sorun yok dedi doktor.5 gun igne kullandim yoktu jele baslayinca devam etti lekelenme. Korka korka geciriyoruz zamani , sonu hayirli olur insallah.
canım iyice dinlen kanama devam etmiyosa sıkıntı yok. bende dün hamile olduğumu öğrendim çok şükürrKızlar selam bugün transferde sonra 17.günüm öğlen saat 14.30 civarı wc ye gittim ve tuvalet kağıdında çok hafif bir kan vardı pempe çok panikldim hemen Dr U aradım ilaç kullanmaya jeline devam et dedi ben dayanamadım doğumu ve gebelik takibi planladığım.drdan hemen randevu aldım. Gittim sıkıntı görünmüyor ancak 2 3 dinle birsey yapma dedi yarın yine beta hcg bakcez perşembe cuma keseleri görmek istiyor .rahim.iyi dedi herhalde yerleşme kanaması ama çok. Korktum; (((
Adına çok sevindim, darısı bize artık, kaç çıktı değerin?canım iyice dinlen kanama devam etmiyosa sıkıntı yok. bende dün hamile olduğumu öğrendim çok şükürr
amin canım değerim 52.7 çıktıAdına çok sevindim, darısı bize artık, kaç çıktı değerin?
Ohh ohh maşallah, katlanarak gitsin inşallah:) tek embriyomuydu,amin canım değerim 52.7 çıktı
amin canım inş yok iki embriyo konuldu ama 1 tanesi tutundu sanırm..Ohh ohh maşallah, katlanarak gitsin inşallah:) tek embriyomuydu,
Aman olsun da tek olsun, Allah tamamına erdirsinamin canım inş yok iki embriyo konuldu ama 1 tanesi tutundu sanırm..
Ay çok sevindim gözün aydın değerin katlanarak artsın bende bugün gittim kan değerim 1227 18.gün progesteron 98 gayet iyi dedi cuma keseleri gorebilitiz umarım. Kızlar sizdende güzel haberler gelir inşallah allahım isteyen herkese versincanım iyice dinlen kanama devam etmiyosa sıkıntı yok. bende dün hamile olduğumu öğrendim çok şükürr
maşallah canım sen progesterona da mı baktırıyosun ona baktırmak hiç aklıma gelmedi. ben cuma kan tahlilimi tekrarlıcam bakalım ne kadar katlanmış olucak o zaman :)Ay çok sevindim gözün aydın değerin katlanarak artsın bende bugün gittim kan değerim 1227 18.gün progesteron 98 gayet iyi dedi cuma keseleri gorebilitiz umarım. Kızlar sizdende güzel haberler gelir inşallah allahım isteyen herkese versin
Canim ben hani dün Dr a gittim ya az kan gelince Dr bugün kandan bakalım demişti hem beta ya hemde progesterona sonuç iyi çıktı eğer 10un altında çıkışa igne olunuyormusmaşallah canım sen progesterona da mı baktırıyosun ona baktırmak hiç aklıma gelmedi. ben cuma kan tahlilimi tekrarlıcam bakalım ne kadar katlanmış olucak o zaman :)
çok şükür inş öyle güzel güzel devam ederCanim ben hani dün Dr a gittim ya az kan gelince Dr bugün kandan bakalım demişti hem beta ya hemde progesterona sonuç iyi çıktı eğer 10un altında çıkışa igne olunuyormus
anım çok sevindim inşallahh dahada güzel haberlerini alırız malesef ben toplama olduğu günden beri hergün iğne vuruluyorum inş gebelik olursada 2.5aya kdr istiyomuş sbh jel akşam iğne popom şimdiden berbatçok şükür inş öyle güzel güzel devam eder
Kızlar hepimizin vücudu ve tepkileri değerleri çok farklı oluyor sabırla beklemekten başka şansımizda yok diğer normal hamilelerin çoğu 5.6.haftayı bilmeden rahat geçiriyor ama biz herseyi biliyoruz ve tedirginiz bizi bizden başkası zorrrrr anlar ama bebislerin hafta hafta gelişimi çok mutlu etceek hepimizi hersey moral bozmak yok tüp bebek anneleriyiz bizC
anım çok sevindim inşallahh dahada güzel haberlerini alırız malesef ben toplama olduğu günden beri hergün iğne vuruluyorum inş gebelik olursada 2.5aya kdr istiyomuş sbh jel akşam iğne popom şimdiden berbat
ben sadece sabah akşam jel kullanıyorum canım bide estrofen hap sabah akşam 2 tane..C
anım çok sevindim inşallahh dahada güzel haberlerini alırız malesef ben toplama olduğu günden beri hergün iğne vuruluyorum inş gebelik olursada 2.5aya kdr istiyomuş sbh jel akşam iğne popom şimdiden berbat
Herşeyin hayırlısı kızlar iyindusunelim iyi olsun.dua edin bende Dr a gidiyorum keseleri görmek için çok heyecanliyim dua edin kizlarBen 6. Gün idrar testinde pozitifi gördüm.ama akşam lekelenmem başladı bugün azaldı gibi .progestan sonucum da 230 çıktı.Allahtan hayırlısı inşallah
Kızlar merhaba çok şükür bugün keseyi gördük 2 embriyo yerleştirilmişti ama sadece 1 tanesi tutmuş olsun bir bebis olsun sağlıklı olsun inşallah darısı tüm isteyenlerin başına 10 gün sonra kalp atışını kısmetse duyacaGiZ:)Herşeyin hayırlısı kızlar iyindusunelim iyi olsun.dua edin bende Dr a gidiyorum keseleri görmek için çok heyecanliyim dua edin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?