• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferden sonra vücuttaki değişimler

Merhaba kızlar bende 35 yaşında 2.denememi yaptım 1.deneme 1 embriyo YDÜ beta 24 tu ve yükselmemisyon şimdi 2 embriyo 31 ekimde yerleştirildi .11 gün 141 13.gün bugün yani 266 çıktı değerim.benimde kasık ağrılarım ateş basamalar ve sabah 5ten itibaren midem bulaniyoo 15 gün sonra keseye inşallah göreceğiz allah hepimize bebislerjmjzj bir an önce versin
merhaba sana bişey sormak isterim. beta hcg her gün 10 birim yükseliyor. artık bebeğimizden umudu kestik. transfer sonrası
9. gün 41,
11.gün 52
12.gün 63 çıktı. doktorlarım oldukça umutsuz, bebek gelişmiyor, sen de aynısını yaşamıssın sonuç ne oldu. biz bugün ilaçları kestik

merhaba sana bişey sormak isterim. beta hcg her gün 10 birim yükseliyor. artık bebeğimizden umudu kestik. transfer sonrası
9. gün 41,
11.gün 52
12.gün 63 çıktı. doktorlarım oldukça umutsuz, bebek gelişmiyor, sen de aynısını yaşamıssın sonuç ne oldu. biz bugün ilaçları kestik
Merhaba benim ilaçları kestiler kendiliğinden ufak kanamalar gitti bebisimiZ .düşük. iğnesi yaptılar ama işe yaramadı malesef:(herseyin hayırlısı bu yolda inan ve denemelerine devam et canım

Merhaba benim ilaçları kestiler kendiliğinden ufak kanamalar gitti bebisimiZ .düşük. iğnesi yaptılar ama işe yaramadı malesef:KK43:herseyin hayırlısı bu yolda inan ve denemelerine devam et canım
Cok tesekkur ediyorum. Keske ne sebeple oldugunu da bilseydim. Bu bizim 2.denememizdi 3.ye allah kerim. Size bol sans allah hayirlisiyla sansiyla bereketiyle gelsin bebeginiz

9. gün 41,
11.gün 52
Canim dur ya belki gec döllenmis tir yada geç tutunmustur ya senin için çok sevinmistim insallah doktorlar yanılıyor bebegin sana tutunur canim

Kızlar, bugün 2. Günü transferimin, hafifkasık Ağrı'larım oluyor, minicikbir damla kahverengi leke gördüm çamaşırımda, çok korktum, var mı sizlerdede böyle belirtisi olan?

Slm kızlar iyi akşamlar herkese :) bana 12 kasımda 5.gün transferi yapıldı bgn aralıklı batma şeklinde kasık ağrılarım var bide ara ara sıcak basıyo ara ara üşüyorum normal mi?

Back